Menu
Your Cart

ImpotrivaDaunatorilor

Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-10002P
Acest aplicator este  special conceput pentru aplicarea gelului FOVAL 35 GRAME insecticide impotriva gandacilor.Este fabricat din componente de plastic si metal care pot fi usor curatate, iar datorita greutatii reduse, poate fi folosit cu usurinta timp indelungat. Axa de metal dozeaza cantitate..
150,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: CA568-3N
Aceste statii de intoxicare ieftine,confectionate din carton, sunt ideale pentru folosirea in locuri in care in putem folosi capcane mecanice sau alte metode de combatere a sobolanilor.   Asamblarea este usoara si se face conform instructiunilor. Pentru o eficienta mai mare, se recomanda ..
3,99 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 20371L
Insecticid universal Biototal 10EC 1LBIOTOTAL ( insecticid concentrat emulsionabil).100 grame de produs contin:- Cipermetrina 7%;- Permetrina 3%;- Piperonil Butoxid 5%.Mod de actiune:Biototal – insecticid profesional cu efect de soc. Produs destinat profilaxiei sanitar-umana, cu spect..
125,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 2038
Insecticid universal Biototal 10EC 50ml.BIOTOTAL ( insecticid concentrat emulsionabil).100 grame de produs contin:- Cipermetrina 7%;- Permetrina 3%;- Piperonil Butoxid 5%.Mod de actiune:Biototal – insecticid profesional cu efect de soc. Produs destinat profilaxiei sanitar-umana, cu sp..
11,91 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BP1L
Insecticid concentratCompozitie, 100 de grame de produs contin:Deltametrina ....................................2,5 g%Tetrametrina.................................... 1%.Culoare: alb;Miros specific.Formula Produsului:BIOTRIN PLUS se prezinta sub forma de emulsie concentrata ce contine..
265,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 97070003P
Burete vase GriffmaxDatorita materialului lor foarte rezistent  si absorbant sunt optimi pentru utilizarea in scopuri multiple de curatare Cu ajutorul stratului abraziv  actioneaza foarte eficient utilizat in curatenia zilnica Pentru pastrarea in o bune conditii, clatiti buretele..
2,76 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 97070294P
Burete vase MegaMaxDatorita materialului lor foarte rezistent  si absorbant sunt optimi pentru utilizarea in scopuri multiple de curatare, totodata nu zgarie suprafetele curateBuretii au doua suprafete de curatare, una neteda si una grosiera, care sunt perfecte pentru a curata vasele foarte mur..
4,52 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 97070042P
Viskose este un burete super absorbant din viscoza ce absoarbe de pana la 12 ori greutatea proprie. Este ideal pentru curatarea oricaror suprafete din bucatarie. Burete natural biodegradabil...
3,45 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-08852
Capcana adeziva carte set/2buc.CARACTERISTICI TEHNICE:CAPCANA CARTE este un dispozitiv de monitorizare sub forma de carte.Se compune din:- Carton;- Adeziv care rămâne neschimbat chiar și la temperaturi scăzute, asigurând captarea rozatoarelor indiferent de condițiile de mediu.Caracteristici:- Lungim..
23,23 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-02005
Capcana pfl cu adeziv este ideala pentru capturarea si monitorizarea infestarii din spatiile mici cu rozatoare, a insectelor taratoare, de asemenea cu ajutorul adezivului ce este rezistent la toate conditiile de mediu (temperaturi ridicate sau joase, umezeala sau ploi) se pot captura sobolani de mar..
23,80 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BT01
CAPCANA MULTICAPTURA METALICA Descriere: Este o capcană pentru capturare multiplă, din metal zincat, pentru capturarea si monitorizarea speciei Mus Musculus. Mecanismul său dublu, cu contragreutate, permite intrarea soarecilor dar nu si iesirea lor. Partea superioară a capcanei este transparentă..
29,99 RON 39,27 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-04017
Este o capcana pentru moliile de alimente. Aceasta foloseste un atractant cu feromoni specific moliilor de alimente (Plodia Ephestia), acestea fiind atrase foarte usor catre suprafata adeziva. Prin folosirea mai multor capcane se poate determina locul infestarii. Capcana se poate utiliza in spatii i..
29,99 RON
Afişare 49 - 60 din 128 (11 pagini)
0.66s