Menu
Your Cart

Anti melci

Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: V10
AGROSAN B distruge limacsii si melcii care infesteaza culturile agricole. Momeala se aplica prin imprastiere pe sol sau in randuri, pentru a fi evitate infestarile din exterior se recomanda ca produsul sa se aplice de-a lungul marginilor suprafetelor de tratat.Beneficii Client:- Produs eficient..
23,80 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP46
Blocheaza trecerea melcilor prin intermediul unei bariere create din granulele anti melci! Un produs eficient si accesibil care te ajuta sa nu te mai confrunti cu aparitia melcilor in jurul plantelor si culturilor.   Modul de utilizare: Granulele anti melci, de filosilicat de magneziu ..
39,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP47
Blocheaza trecerea melcilor prin intermediul unei bariere create din granulele anti melci! Un produs eficient si accesibil care te ajuta sa nu te mai confrunti cu aparitia melcilor in jurul plantelor si culturilor.   Modul de utilizare: Granulele anti melci, de filosilicat de magneziu ..
135,46 RON
Brand: Flortis Model: 1332800
Set 2 capcane pentru melci si limacsi .Caracteristici capcana pentru melci si limacsi:Aceasta capcana este realizata dintr-o baza de plastic care se fixeaza la sol si capacul de protectie al capcanei. Capcana ecologica este destinata controlului de melci si de limacsi pentru utilizare in gradini de ..
47,00 RON
Solutie bio impotriva melcilor 50 gr. Solutie bio impotriva melcilor 50 gr.
Cel mai vandut
Brand: Homevo Model: 003602B
Solutie BIO anti melci.Produs natural 100%.Homevo melci Bio este un produs pulbere pentru combaterea naturala a melcilor cu cochilie si a limacsilor.Aceasta pulbere naturala nu este periculoasa pentru om, animale sau mediu.Mod de utilizare:Continutul unui plic de 50 grame se amesteca cu 2 litri de a..
11,90 RON
Brand: Homevo Model: 00360200
Granule anti melci 1kgAGROSAN BCompozitie: Metaldehidă 5%DISTRUGE MELCII SI LIMACSII CARE INFESTEAZĂ CULTURILE AGRICOLE !Proprietăti fizico-chimice:AGROSAN B este un moluscocid sub forma de granule de lungimidiferite, cuprinse între 5-7 mm, cu diametrul interior de1 mm, de culoare albastra, cu ..
39,99 RON
Brand: Homevo Model: 003602050
Granule  anti melci 250 grAGROSAN BCompozitie: Metaldehidă 5%DISTRUGE MELCII SI LIMACSII CARE INFESTEAZĂ CULTURILE AGRICOLE !Proprietăti fizico-chimice:AGROSAN B este un moluscocid sub forma de granule de lungimidiferite, cuprinse între 5-7 mm, cu diametrul interior de1 mm, de culoare alba..
12,50 RON
Brand: Homevo Model: 0036020
Granule  anti melci 500 grAGROSAN BCompozitie: Metaldehidă 5%DISTRUGE MELCII SI LIMACSII CARE INFESTEAZĂ CULTURILE AGRICOLE !Proprietăti fizico-chimice:AGROSAN B este un moluscocid sub forma de granule de lungimidiferite, cuprinse între 5-7 mm, cu diametrul interior de1 mm, de culoare alba..
21,27 RON
Brand: Homevo Model: 003602
Fermierii dispun de o mulțime de opțiuni pentru a-și apăra culturile de melci și melci, dar niciunul nu este garantat cu 100% de succes. Metodele pe care le iau se încadrează în două categorii: O modalitate de a împiedica melcii să vă mănânce culturile este să construiți un perete sau o barieră î..
8,34 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 420
Momeala atractanta pentru capcana anti melci Swissinno Natural Control set/2buc.   1. Ce este Momeala atractanta pentru capcana anti melci Swissinno Natural Control? Acest produs este fabricat din substante naturale foarte eficient pentru atragerea melcilor. Nu contine substante tox..
19,99 RON
Brand: Flortis Model: 1230691
Granulele anti melci si limacsi compus din plante naturale .Caracteristici granule melci:Acest produs tine la distanta in mod natural melci cu cochilie si limaxi din gradina, sere si de pe plante. Produsul este formulat din granule naturale compuse (de lut sepiolitic), care nu contin substante chimi..
39,27 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
0.58s