Menu
Your Cart

Anti plosnite

Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BP100ml
Insecticid concentrat Biotrin Plus 100mlCompozitie, 100 de grame de produs contin:Deltametrina ....................................2,5 g%Tetrametrina.................................... 1%.Culoare: alb;Miros specific.Formula Produsului:BIOTRIN PLUS se prezinta sub forma de emulsi..
39,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BP10ml
Insecticid concentrat Biotrin Plus 10mlCompozitie, 100 de grame de produs contin:Deltametrina ....................................2,5 g%Tetrametrina.................................... 1%.Culoare: alb;Miros specific.Formula Produsului:BIOTRIN PLUS se prezinta sub forma de emulsie..
14,72 RON
Model: P-04179
DENUMIREA PRODUSULUICAPCANA CU FEROMONI PENTRU PLOSNITEDispozitiv de monitorizare pentru a detecta prezența Cimex lectularius (plosnitelor).Dispozitiv pentru  o monitorizare regulată a dăunătorilor într-un anumit mediu pentru o perioadă de timpul definit.CARACTERISTICI TEHNICE:Sistemul de urmărire I..
6,80 RON
Brand: Homevo Model: 003817
Ploşniţele de pat sunt acele tipuri de insecte care se hrănesc cu sânge uman, de obicei pe timpul nopţii. Mușcările lor pot duce la o serie de afecţiuni asupra sănătății, inclusiv erupții cutanate, efecte psihologice și simptome alergice. Muşcăturile ploşniţelor de pat pot duce la schimbări în ceea ..
11,91 RON
Dispozitiv cu ultrasunete si ionizare pentru combatere acarieni si plosnite, Mites Bedbugs Dispozitiv cu ultrasunete si ionizare pentru combatere acarieni si plosnite, Mites Bedbugs
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 94000
Aparatul anti plosnite si acarieni Mites Bedbugs este un dispozitiv performant care actioneaza in 2 moduri : - ultrasunetele – care indeparteaza acarienii si plositele de pat - ionizarea – care purifica aerul din incapere. Poate fi folosit cu success in spatii inchise, precum  ca..
124,99 RON
Brand: Homevo Model: 0036020233
Homevo - Diatomee Plosnita Culturilor 50 gr.este un produs eficient in combaterea plosnitelor culturilor actionand intr-un mod unic, avand  o actiune atât mecanică  (prin sfâşierea exoscheletului) dar şi fizic datorită proprietăţilor de a desica,în acest fel,la contactul cu pulberea i..
12,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: I7075
INSECTICID - ACARICID DEDICAT UTILIZĂRII CASNICEInsecticid concentrat cu Etofenprox 300g/l.MOD DE UTILIZARE:Pulverizare suprafete:Amestecati 50ml de produs in 5l de apa. Pulverizati toate locurile frecventate de insecte (pereti, pardoseli, tocurile geamurilor, covoare). Cantitatea de produs necesara..
455,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 100370MM
Insecticid concentrat Microsin 100ml.Efect imediat si durata de actiune prelungitaCompozitie, 100 de grame de produs contin:Cipermetrina ...........10 gTetrametrina ...........2 gProprietatile produsului:MICROSIN este o combinatie eficienta intre un piretroid cu efect imediat si altul cu efect ..
29,99 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 10370M
Insecticid concentrat Microsin 1LEfect imediat si durata de actiune prelungitaCompozitie, 100 de grame de produs contin:Cipermetrina ...........10 gTetrametrina ...........2 gProprietatile produsului:MICROSIN este o combinatie eficienta intre un piretroid cu efect imediat si altul cu efect..
245,00 RON
Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g. Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.
Cel mai vandut
Brand: Homevo Model: 5x003817
Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.Ploşniţele de pat sunt acele tipuri de insecte care se hrănesc cu sânge uman, de obicei pe timpul nopţii. Mușcările lor pot duce la o serie de afecţiuni asupra sănătății, inclusiv erupții cutanate, efecte psihologice și simptome alergice. Muşcăturile ploşniţel..
49,99 RON
Solutie pentru combatere plosnita verde Solutie pentru combatere plosnita verde
Cel mai vandut
Brand: Homevo Model: 330025122
Solutie pentru combatere plosnitelor verzi.Homevo plosnita verde este un produs biocid care combate ploșnițele și alte insecte care infestează pereții locuințelor toamna și primăvara. Mod de folosire: Conținutul unui flacon se dizolvă în 0,5-1 L de apă și se pulverizează pe suprafețele infestate. Se..
14,28 RON
Spray insecticid anti plosnite de pat 500 ml Spray insecticid anti plosnite de pat 500 ml
Nou Cel mai vandut
Model: DV163
Acest produs este destinat pentru a combate plosnitele de pat. Produsul poate fi utilizat in interior (casa, birouri, depozite, subsoluri) , si exteriorul cladirilor (terase, balcoane, garaje).Efect imediat dupa prima utilizare.Solutia asigura o protectie indelungata a suprafetelor, datorita actiuni..
30,94 RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)
0.67s