Menu
Your Cart

Aparate cu ultrasunete portabile

Brand: Pest-x-Defend Model: D401
Aparat portabil cu ultrasunete ideal pentru a tine la distanta cainii agresivi.Noul dispozitiv DOG REPELLER este modalitatea cea mai umana, sigura si efectiva de a determina cainii agresivi sa pastreze distanta.Prin emiterea de ultrasunete intense DOG REPELLER ajuta la stabilirea unei zone sigure in..
89,00 RON
Brand: Pest Stop Model: PS-977F
Aparatul cu ultrasunete Super Dog Chaser reprezinta cea mai sigura metoda pentru alungarea cainilor agresivi. Este ideal pentru protectia copiilor in drum spre scoala,pentru biciclisti sau pentru orice situatie in care cainii sunt o problema. Aparatul anti caini Super Dog Chaser emite sunete..
99,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 236
Aparat profesional pentru alungarea cainilor agresivi Swissinno Dog Repeller.   1.Ce este aparatul anti caini Swissinno Dog Repeller ? Swissinno Dog Repeller este un dispozitiv ce mite ultrasunete cu frecvente intre 23.000 – 27.000Hz. Acest explozie de sunete șocheaza animalul care ..
134,00 RON
Zgarda pentru caini anti latrat Isotronic Zgarda pentru caini anti latrat Isotronic
Lipsa Stoc Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92010
Scapa cu usurinta de latratul excesiv al cainelui tau cu zgarda anti latrat Isotronic! Avem grija de bunastarea ta, dar si de sanatatea cainelui: acest accesoriu este eficient si de mare ajutor pentru tine, insa fara a ii face vreun rau animalului tau de companie.   Modul de functionar..
95,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
0.46s