Menu
Your Cart

Solutii anti pasari

Brand: Mondo Verde Model: REP1001
Pulberea anti caini, pisici si pasari REP 1001 este o solutie sub forma de pulbere solubila eficienta in alungarea pasarilor si animalelor domestice precum porumbei, vrabii, caini, pisici. Acesta creand o bariera olfactiva daunatorilor, dar nu foarte perceptibil de oameni. Produsul nu are efecte adv..
72,90 RON
Solutie olfactiva impotriva porumbeilor,vrabiilor etc. Solutie olfactiva impotriva porumbeilor,vrabiilor etc.
Cel mai vandut
Brand: Homevo Model: 130271
Solutie olfactiva repelent pentru tinerea la distanta a porumbeilor si a altor pasari.Repelentul Homevo anti porumbei este un produs BIO pe bază de aromatizanţi alimentari, care au un efect olfactiv foarte repelent pentru păsări. Se aplică prin pulverizare, în zonele frecventate de păsări sau în zon..
28,56 RON
Spray ECOVIT pentru alungare porumbei 1000 ml. Spray ECOVIT pentru alungare porumbei 1000 ml.
Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: E410500
Spray ECO pentru alungare porumbei Ecovit, 1000 ml Acest spray este un lichid cu mirosuri naturale.Gata de utilizare.Aplicabil pentru toate suprafețele exterioare care pot fi tratate cu licide. Păsările, în special porumbeii și liliecii, tind să viziteze în mod regulat locuri infectate cu ..
69,99 RON
Spray impotriva porumbeilor,impotriva vrabiilor REP29 Spray impotriva porumbeilor,impotriva vrabiilor REP29
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP29
Ce este spray-ul impotriva pasarilor REP29  ?           Spray-ul impotriva pasarilor este un produs folosit adesea pentru alungarea pasarilor, totodata eficient in combaterea acestora in momentul in care produsele recurente nu dau roade. &..
45,00 RON
Model: DV45
Eco Spray impotriva porumeilor si altor pasari 300 ml. este un produs eficient si ecologic care poate fi utilizat pentru a descuraja stationarea pasarilor, inclusiv a porumbeilor, si pentru a crea o bariera naturala impotriva acestora. Aerosolul utilizeaza uleiuri esentiale naturale pentru a preveni..
39,98 RON
Solutie de alungat pasari, anti porumbei Solutie de alungat pasari, anti porumbei
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Vebi Model: V01
Solutie pentru alungarea pasarilor precum porumbei ,lilieci de pe balcon,pervazuri,terase etc.Îndepărtează porumbeii și liliecii de pervazuri, ferestre, balcoane, terase, sisteme de colectare a apei de ploaie, poduri, etc. Efect îndelungat. Substanța activă cu acțiune olfactivă este extrem de neplăc..
69,98 RON
Spray anti porumbei, aerosol cu jet de pana la 4 metri . 750 ml. Spray anti porumbei, aerosol cu jet de pana la 4 metri . 750 ml.
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: 1310000
Spray anti porumbei, aerosol cu jet de pana la 4 metri. pentru indepartarea porumbeilor din zone precum pervazuri,streasini,acoperisuri etc.Produsul este conceput din plante naturale, inofensiv pentru pasari,animale sau oameni.Supapa specială vă permite să ajungeți în cele mai dificile zone, sa trat..
39,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP1003
Pulbere solubila anti cartite, soareci,fazani,corbi,caprioare,mistreti Scoot Plus 4.0   Este o pulbere solubila, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i sa perceapa un miros si ..
324,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
0.73s