Menu
Your Cart

Solutii anti pasari

Solutie de alungat pasari, repelent porumbei
Nou Cel mai vandut
Brand: Vebi Model: V01
Solutie pentru alungarea pasarilor precum porumbei ,lilieci de pe balcon,pervazuri,terase etc.Îndepărtează porumbeii și liliecii de pervazuri, ferestre, balcoane, terase, sisteme de colectare a apei de ploaie, poduri, etc. Efect îndelungat. Substanța activă cu acțiune olfactivă este extrem de neplăc..
69,98 RON
Spray impotriva porumbeilor,impotriva vrabiilor REP29
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP29
Ce este spray-ul impotriva pasarilor REP29  ?           Spray-ul impotriva pasarilor este un produs folosit adesea pentru alungarea pasarilor, totodata eficient in combaterea acestora in momentul in care produsele recurente nu dau roade. &..
35,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP08
Gel siliconic pentru prevenirea asezarii porumbeilor,vrabiilor in locuri nedorite precum acoperisuri,pervazuri etc. REP 08 Ce este gelul siliconic impotriva pasarilor REP 08 ?            Gelul siliconic impotriva pasarilor este ..
85,19 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP01
Solutie concentrata impotriva pasari, caini, pisici ideala pentru a proteja terasa,pervazul geamurilor si alte locuri in care nu se doreste prezenta pasarilor si animalelor. Solutie concentrata folosita pentru a alunga animalele domestice si salbatice. Eficienta si economie maxima datorita celor ..
45,02 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP64
REP 64 – Pulbere solubila anti cartite,soareci,veverite,mistrieti,fazani,iepuri,caprioare   Ce este REP 64 ? Este o pulbere solubila, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i ..
149,99 RON 204,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.