Menu
Your Cart

Vebi

Brand: Vebi Model: V02
Granule, anti reptile, repelent serpi soparle,gusteriCOMPOZITIEEsente aromatice active cu actiune repelenta impotriva reptilelorCARACTERISTICProdus sub forma granulara folosit pentru indepartarea si alungarea reptilelor din perimetrele exterioare, datorita esentelor aromatice active din care este co..
69,98 RON
Solutie de alungat pasari, repelent porumbei
Cel mai vandut
Brand: Vebi Model: V01
Solutie pentru alungarea pasarilor precum porumbei ,lilieci de pe balcon,pervazuri,terase etc.Îndepărtează porumbeii și liliecii de pervazuri, ferestre, balcoane, terase, sisteme de colectare a apei de ploaie, poduri, etc. Efect îndelungat. Substanța activă cu acțiune olfactivă este extrem de neplăc..
69,98 RON
Brand: Vebi Model: V05
Repelent granulat impotriva cartitelor 1000 mlCOMPOZITIEEsente aromatice active cu actiune repelenta impotriva cartitelor.CARACTERISTICIAmestec de uleiuri esentiale proiectat special pentru indepartarea pe cai naturale a cartitelor si nutriilor. Produs natural sub forma de granule, usor de aplicat s..
53,56 RON
Brand: Vebi Model: V04
Solutie repelent pentru a tine la distanta cainii si pisicileEsente aromatice active cu actiune repelenta impotriva cainilor si pisicilor.CARACTERISTICIRepelent lichid pe baza de uleiuri esentiale ce creeaza o bariera olfactiva, un miros neplacut pentru caini si pisici. Inofensiv pentru oameni si an..
69,98 RON
Brand: Vebi Model: V06
Repelent granulat impotriva cartitelor 250 mlCOMPOZITIEEsente aromatice active cu actiune repelenta impotriva cartitelor.CARACTERISTICIAmestec de uleiuri esentiale proiectat special pentru indepartarea pe cai naturale a cartitelor si nutriilor. Produs natural sub forma de granule, usor de aplicat si..
35,71 RON
Brand: Vebi Model: V03
Repelent pentru alungarea cartitelor din gradina Vebi 500 mlProdus granulat pe baza de esente naturale, cu miros neplacut, folosit pentru indepartarea cartitelor si nutriilor.Este usor de aplicat in gradini, pe peluze, straturi de flori si pe terenuri invecinate locuintelor. Mod de utilizare&nb..
59,51 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.