Menu
Your Cart

Mondo Verde

Brand: Mondo Verde Model: REP87
Animal Raus este o solutie eficienta in alungarea animalelor, precum mistreti,caprioare,cerbi si alte animale salbatice. Este conceput in special pentru protejarea zonelor exterioare cum ar fi pajisti,livezi, plantatii de cereale si alte locuri in care dorim combaterea animalelor. Solutia pent..
115,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: KOS38
Capcana cu gel pentru furnici Furnicile iti dau batai de cap? Alege o capcana pentru furnici ieftina si eficienta care te va scapa de existenta acestor insecte in locuinta ta.   Descrierea produsului: Cu toate ca nu sunt foarte daunatoare, existenta furnicilor in casa nu numai ca nu..
21,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: TTP36
Capcana pentru soareci si sobolani cu arc Scapa intr-un mod eficient de soarecii si sobolanii din casa sau din imprejurimi! Cu capcana pentru rozatoare nu trebuie sa iti mai faci griji din cauza acestora.   Modul de utilizare: Capcana pentru soareci si sobolani functioneaza pe baza ..
22,13 RON
Cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor REP100 Cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor REP100
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP100
REP100 - Cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor si a altor rozatoare subterane. Informatii despre fumigenele anti cartite REP 100 : Cartusele fumigene sunt ideale pentru tratarea galeriilor construite de cartite si alte rozatoare subterane. Fumul degajat prin ardere in interiorul tunelu..
39,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: DISA02
ADMIS ÎN AGRICULTURA ORGANICĂDOZARE: 1 litru de DISA02 + 1 litru de apă pentru a obține 2 litri de soluțieCARACTERISTICI: Fortificant, intensificator al apărării naturale a plantelor, compus din oțet de vin. Bacteriile din genul Acetobacter au o acțiune oxidantă asupra vinului generând astfel a..
45,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: IRR70
Aqua Gel este un produs ce prin originalitatea sa, si gratie calitatii pe care o poseda asigura udarea plantelor fara  a depune efort si de asemenea fara a fi necesara prezenta dvs. timp de 30 de zile.Acest produs este compus din 97 % apa ce este gelificata intr-un proces de amestecare si catal..
10,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP46
Blocheaza trecerea melcilor prin intermediul unei bariere create din granulele anti melci! Un produs eficient si accesibil care te ajuta sa nu te mai confrunti cu aparitia melcilor in jurul plantelor si culturilor.   Modul de utilizare: Granulele anti melci, de filosilicat de magneziu ..
28,00 RON
Granule impotriva serpilor,soparlelor,gusterilor REP94 Granule impotriva serpilor,soparlelor,gusterilor REP94
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP94
Ce sunt granulele impotriva reptilelor, REP94  ?           Granulele impotriva reptilelor este un produs folosit adesea pentru alungarea serpilor,soparlelor si a altor reptile daunatoare din jurul locuintei. Acest produs contine substant..
42,60 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP69
Granule pentru combaterea serpilor,combaterea soparlelor, combaterea gusterilor REP69 Ce sunt granulele pentru alungarea reptilelor REP69  ?           Granulele impotriva reptilelor este un produs folosit adesea pentru alungarea serp..
124,22 RON
Brand: Mondo Verde Model: TET04N
Spalier extensibil pentru plante cataratoare de înaltă calitate,robust,confectionat din lemn protejat cu agenți de impregnare care îl fac rezistent la intemperii și durabil. Banda suferă o prelucrare specială care vizează rotunjirea marginilor.Este asamblat cu șuruburi retractabile din oțel.Fie..
165,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: IRB09
Picurator adaptabil la majoritatea sticlelor de plastic (apă și băuturi răcoritoare) cu o capacitate de la 0,5 la 2 litri. Ideal pentru irigarea plantelor de interior și de exterior, cu aplicare imediată și ușor de utilizat, potrivit pentru perioade scurte de absență. Fiecare aspersor este capa..
38,08 RON
Brand: Mondo Verde Model: TOP35
Placile cu adeziv anti rozatoare reprezinta o solutie rapida si eficienta de a scapa de soarecii din casa! Fara a le face rau, ii poti prinde si alunga cu usurinta din locuinta ta. Modul de utilizare: Fiecare placa are o folie protectoare care trebuie indepartata, iar placa se asaza avand part..
10,53 RON
Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.