Menu
Your Cart

Comenzile inregistrate online Luni 29.11.2021 - Vineri 03.12.2021 vor fi procesate si livrate normal.

In acest interval nu vor fi preluate apeluri telefonice (cu exceptia zilelor 30 noiembrie -1 decembrie - zile libere legale) 

Pentru comenzi sau reclamatii va rugam sa folositi adresa de email office@impotrivadaunatorilor.ro.

Irigare

Brand: HomeEvo Model: 004821
Bio Fertilizant - anti seceta 200 gr.Homevo antisecetă este un produs unic care conține un super absorbant și extract din alge marine.Acest produs absoarbe până la 500% din volumul lui apă din precipitații sau udări și o eliberează treptat plantelor împreună cu aminoacizi, micro și macro elemente de..
29,99 RON
Brand: HomeEvo Model: 004820
Bio Fertilizant - anti seceta 50 gr.Homevo antisecetă este un produs unic care conține un super absorbant și extract din alge marine.Acest produs absoarbe până la 500% din volumul lui apă din precipitații sau udări și o eliberează treptat plantelor împreună cu aminoacizi, micro și macro elemente de ..
11,50 RON
Brand: Mondo Verde Model: IRR70
Aqua Gel este un produs ce prin originalitatea sa, si gratie calitatii pe care o poseda asigura udarea plantelor fara  a depune efort si de asemenea fara a fi necesara prezenta dvs. timp de 30 de zile.Acest produs este compus din 97 % apa ce este gelificata intr-un proces de amestecare si catal..
10,00 RON
Brand: Flortis Model: 5400430
Kit irigare plante "TEKNO IRRIGATION KIT - BASE + REFILL"Acest produs poate fi considerat un sistem complet de irigare adaptabil la recipiente de 5 până la 5000 litri de apă, permițând astfel udarea balcoanelor, paturilor de flori, cutiilor de flori și ghivecelor timp de câteva săptămâni. Kitul incl..
99,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: IRB09
Picurator adaptabil la majoritatea sticlelor de plastic (apă și băuturi răcoritoare) cu o capacitate de la 0,5 la 2 litri. Ideal pentru irigarea plantelor de interior și de exterior, cu aplicare imediată și ușor de utilizat, potrivit pentru perioade scurte de absență. Fiecare aspersor este capa..
38,08 RON
Brand: Flortis Model: 5400710
Sistem de picurare pentru udarea plantelor "TEKNO WITH WATER RESERVE"Datorita recipientului sau practic si elegant, ofera posibilitatea de a uda plantele cu eliberare prin picatura, 24 de ore pe zi, fara utilizarea unei sticle de plastic. Pe langa faptul ca este util, produsul este un acce..
41,00 RON
Brand: Biopon Model: 1210
​Gel de hidratare pentru plante ghiveci 330 ml - este fara doar si poate un gel special pentru udarea plantelor în ghiveci și a florilor de balcon. Acesta oferă plantele o cantitate adecvată de umiditate timp de mai multe zile. Este o soluție perfectă pentru turiști. Datorita for..
11,00 RON
Brand: Flortis Model: 5400332
Picurator apa pentru irigarea plantelor "TEKNO SINGLE" FlortisEste foarte util in hidratarea plantelor aflate pe balcon, terasa sau chiar util pentru irigarea gradinii de legume atunci cand dumneavoastra lipsiti o perioada de timp de acasa. Sistemul se utilizeaza simplu, sigur si fara utilizare..
14,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.