Menu
Your Cart

Bros

Carbid impotriva cartitelor Carbid impotriva cartitelor
Cel mai vandut Custom Labels
Brand: Bros Model: 235
Carbid granulat pentru combaterea cartitelor. Acesta este un produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru alungarea cartitelor. Carbid Bros Anti cartita se aseaza in galerii, se uda, iar acesta emana un gaz cu miros insuportabil pentru cartite ce le oblig..
21,99 RON
Aerosol impotriva tantarilor si a viespilor *pentru copii* 90ml
-19 %
Brand: Bros Model: 427
Aerosol impotriva tantarilor si viespilor, pentru copii, 90 ml elimina viespile si cuiburile lor,forma speciala a capului permite directionarea spray-ului in mod eficient pana la 5 m, eliminand astfel riscul unei apropieri a utilizatorului de insectele periculoase. Mod de utilizare S..
14,25 RON 17,54 RON
Brand: Bros Model: 032
Aerosol pentru furnici si gandaci 210/150 ml, acest spray ramane eficient pentru toate celelalte insecte lucru ce include gandaci de bucatarie si furnici. Mod de utilizare Spray BROS impotriva furnicilor si gandacilor cu aerosol 210/150 ml: Spray BROS impotriva furnicilor si gandacilor cu aer..
11,70 RON
Banda adeziva pentru copaci 5 m Banda adeziva pentru copaci 5 m
-17 %
Brand: Bros Model: 385
Banda adeziva pentru copaci 5 m este o banda lipicioasa pentru combaterea daunatorilor care apar pe copacii ornamentali si pe pomi fructiferi. Mod de utilizare Banda adeziva BROS pentru copaci 5 m: Banda adeziva BROS pentru copaci 5 m  se ataseaza pe trunchiul  copacului devenind o ..
18,40 RON 22,10 RON
Bastonase fumigene anti tantari set/4buc.
Cel mai vandut -16 %
Brand: Bros Model: 117
Bastonase fumigene anti muste,anti tantari set/4buc. Bastonase fumigene BROS pentru combaterea tantarilor, capuselor, 4 buc este recomandat sa-l utilizati în gradini sau balcoane au un efect similar ca al spiralei fumigene, usor de manevrat,insa mult mai puternic si eficient decat spirala (ca urm..
11,99 RON 14,20 RON
Brand: Bros Model: 203
Bile parfumate contra molii 20 buc ofera protectie eficienta a hainelor, textilelor si blanurilor. Mod de utilizare Bile parfumate BROS impotriva moliilor 20 buc: Bile parfumate BROS impotriva moliilor 20 buc se pun bilutele intre haine sau in buzunare in ambalajele lor, nu se scot bilut..
9,90 RON
Capcana anti furnici Capcana anti furnici
-11 %
Brand: Bros Model: 386
Capcana antifurnici este un produs realizat special pentru captarea furnicilor. Mod de utilizare Capcana pentru furnici BROS: Capcana pentru furnici BROS se utilizeaza in gospodarii, apartamente. Beneficii client: -nu contine substante toxice; -este eficienta impotriva tuturor speciilor de..
17,96 RON 20,18 RON
Capcana cu lipici impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 035
Capcana cu lipici impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox prinde eficient atat gândacii cat si alte insecte taratoare.  Mod de utlizare Capcana cu lipici BROS impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox: Capcana cu lipici BROS impotriva gandacilor si altor ins..
5,84 RON
Capcana cu rezerva lichid pentru muste si viespi 200 ml
-10 %
Brand: Bros Model: 088
Capcana cu rezerva lichid pentru viespi, 200 ml aceasta capcana este destinata monitorizarii activitatii viespilor si mustelor din exterior, lichidul atractiv fiind format dintr-un feromon si o compozitie de arome naturale care atrag insectele de la mare distanta. Pachetul contine 1 capcana si ..
28,80 RON 31,86 RON
Brand: Bros Model: 401
Capcana din plastic impotriva soarecilor perfecta pentru prinderea rapida a rozatoarelor nedorite Mod de utilizare Capcana din plastic BROS impotriva soarecilor: Capcana din plastic BROS impotriva soarecilor, deschideti capcana, apasand pe cele doua manere si plasati momeala. Beneficii clien..
11,04 RON
Capcana pentru dulapuri si dressing-uri anti molii 3 luni
-12 %
Brand: Bros Model: 443
Capcana ipentru dulapuri si dressing-uri anti molii 3 luni este o  capcana inodora pentru combaterea moliilor de haine in dulapuri si sertare. Mod de utilizare Capcana BROS impotriva moliilor pentru dulapuri si dressing-uri 3 luni Capcana BROS impotriva moliilor pentru dulapuri si dressi..
11,50 RON 13,00 RON
Capcana pentru molii de alimente 2 buc
-19 %
Brand: Bros Model: 369
Capcana pentru molii de alimente 2 buc, aceasta capcana controleaza raspandirea moliilor in bucatarie, prinzandu-le. Mod de utilizare Capcana BROS pentru molii de alimente 2 buc: Capcana BROS pentru molii de alimente 2 buc, se utilizeaza in bucatarii, dulapuri si camari. Beneficii client: -..
10,59 RON 13,00 RON
Afişare 1 - 12 din 55 (5 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.