Menu
Your Cart

Bros

Brand: Bros Model: 4x386
Capcana antifurnici este un produs realizat special pentru captarea furnicilor. Mod de utilizare Capcana pentru furnici BROS: Capcana pentru furnici BROS se utilizeaza in gospodarii, apartamente. Beneficii client: -nu contine substante toxice; -este eficienta impotriva tuturor speciilor de..
79,99 RON 85,04 RON
Brand: Bros Model: 010
Niciodată un somn odihnitor nu va fi posibil dacă în camera în care dormi  bâzâie necontenit țânțarii, iar dimineața te trezești plin de mușcături pe mâini și pe picioare. Cea mai bună soluție sunt substanțele repelente sau cele care elimină complet insectele. Eficiența lor este imediată, de lu..
25,23 RON
Brand: Bros Model: 079
Bilele Bros cu parfum de lavanda protejeaza hainele eficient impotriva moliilor. Produsul poate fi plasat in sifonier, garderoba sau sertare. Acesta protejeaza hainele timp de aproximativ 6 luni.Caracteristici: produsele se aplica fara efort;actioneaza eficient dupa aplicare. O cutie conti..
11,36 RON
Brand: Bros Model: 023
Ofera protectie impotriva tantarilor - atrasi de case de lumina. Dispozitivul conectat la priza provoaca evaporarea unei substante care afecteaza insectele aflate deja in camera si protejeaza camera impotriva altor insecte din exterior. Efectul de lunga durata al preparatului asigura un somn bu..
39,47 RON
Brand: Bros Model: 365
Acest produs se aplica pe interiorul ferestrei, in partea superioara, evitand astfel contactul direct - al copiilor sau animalelor de companie - cu suprafata impregnata. Autocolantul este acoperit cu o substanta granulata, fara parfum, insa foarte eficienta impotriva mustelor. Eliminarea mustelor se..
13,47 RON
Brand: Bros Model: 256
Capcana adeziva BROS impotriva mustelor pentru fereastra 4 buc/set este un imprimeu estetic pe o folie transparenta din plastic, potrivit pentru utilizarea în locuri vizibile, cum ar fi bucatarii sau orice alte locuri, unde s-ar putea sa nu doriti sa utilizati panglica adeziva traditionala.Mod de ut..
10,39 RON
Brand: Bros Model: 386
Capcana antifurnici este un produs realizat special pentru captarea furnicilor. Mod de utilizare Capcana pentru furnici BROS: Capcana pentru furnici BROS se utilizeaza in gospodarii, apartamente. Beneficii client: -nu contine substante toxice; -este eficienta impotriva tuturor speciilor de..
21,26 RON
Brand: Bros Model: 235
Carbid granulat pentru combaterea cartitelor. Acesta este un produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru alungarea cartitelor. Carbid Bros Anti cartita se aseaza in galerii, se uda, iar acesta emana un gaz cu miros insuportabil pentru cartite ce le oblig..
24,99 RON 30,00 RON
Brand: Bros Model: 1560
Difuzor floare de portocal atragator pentru molii confera o protectie efectiva impotriva moliilor, difuzorul pentru agatat este impregnat cu esenta de portocal.Mod de utilizare Difuzor floare de portocal BROS cu agatatoare impotriva moliilor:Difuzor floare de portocal BROS cu agatatoa..
9,74 RON
Brand: Bros Model: 1846
Gel impotriva gandacilor 20 gr.BROS Gel insecticid, fluorescent, 20 gr., concentrat;-Se aplica 1 picatura, in calea de mers a gandacilor;-Eficient minim 3 luni;-Gelul se poate observa cu o lanterna cu lumina fluorescenta;-Suprafata acoperita: 80 mp.-Substanta activa: Imidacloprid 2.19% g/g (2.1..
51,71 RON
Brand: Bros Model: 97050382P
Sistem mop Full Action Spontex pentru o curatare usoara si rapida. Sistemul este prevazut cu galeata rotunda si compacta, si sistem de rotire eficient integrat in maner, fara pedala. Utilizare eficienta pentru toate tipurile de podele, inclusiv podele de lemn. Sistemul de rotatie este integrat in ma..
249,99 RON
Brand: Bros Model: 1378
Pulbere pentru indepartarea funinginei de pe seminee si sobe • reduce consumul de combustibil • creste eficienta incalzirii Morus Bros este conceput pentru a indeparta funinginea formata in cuptoare si canalele de fum. Poate fi utilizat in toate semineele si sobele cu combustibil solid. Sarurile min..
4,99 RON
Afişare 1 - 12 din 71 (6 pagini)
1.53s