Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

Acest site web (numit in continuare "SITE") este detinut si administrat de catre societatea GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL. (numita in continuare GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L), cu sediul social in Bucureşti Sectorul 5, Str. LUCA CRAIOVEANU, Nr. 9, CAMERA 2 si punct de lucru ( sediu secundar) in Bucuresti, Str. Tudor Vladimirescu nr. 41, Sector 5, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/11698/2016, C.U.I. 36493430, capitalul social subscris si varsat in valoare de 200 lei, reprezentant legal prin Rogojinaru Anca Daniel - Administrator.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

  • SITE: reprezinta SITE-ul detinut si apartinand GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L., care se afla la adresa www.impotrivadaunatorilor.ro, prin intermediul caruia GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L desfasoara activitatea de Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet – cod CAEN 4791, iar UTILIZATORUL poate achizitiona si/sau are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L prin intermediul site-ului;
  • UTILIZATOR/CLIENT/CONSUMATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
  • PROFESIONIST (conform art. 2 alin. 1 pct. 2 din OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative) – GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL
  • UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L.
  • Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, puteti copia materialele specifice oferite pentru download sau copier, insa nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: facturare@impotrivadaunatorilor.ro;

Prin accesarea SITE-ului www.impotrivadaunatorilor.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila. Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.


Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.


Utilizatori

Noi solicitam fiecarui utilizator inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste site-ul. Nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de utilizatori inregistrati sunt actuale si corecte. Este reponsabilitatea dumneavoastra sa inregistrati si sa mentineti un Profil Personal/Cont corect astfel incat sa primiti informatii precise prin intermediul site-ului www.impotrivadaunatorilor.ro

Securitatea utilizarii site-ului www.impotrivadaunatorilor.ro


In timpul procesului de inregistrare, utilizatorul isi va stabili singur parola. Fiecare utilizator este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si este in intregime responsabil pentru toate activitatile prin utilizarea acesteia. Parola si profilul utilizatorului se pot modifica in orice moment.
Va rugam sa anuntati imediat www.impotrivadaunatorilor.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastra sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. SITE-ul ( www.impotrivadaunatorilor.ro) nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea dumneanoastra sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului de pe www.impotrivadaunatorilor.ro a citit Termenii si conditiile prezentului SITE si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului/SITE-ului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al SITE-ului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a SITE-ului sau de incalcarea prezentului acord de catre o astfel de persoana.


Preturile produselor

Toate preturile* din acest SITE Internet care sunt exprimate in LEI si includ TVA.

 

 *PRET DERIZORIU* 


Vanzatorul/Profesionistul va face toate eforturile de a oferi informațiile corecte privitoare la prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele caracteristici și/sau prețuri să fie greșite dintr-o eroare tehnică/umană. În cazul în care Clientul/Utilizatorul plasează o comandă în care produsul are prețul greșit, Vânzătorul are dreptul să anuleze comanda Cumpărătorului.

*Conform Art. 1665 din Noul Cod de Procedura Civila

„Preţul fictiv şi preţul derizoriu

(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.”


Confirmarea comenzilor

Toate comenzile plasate online pe www.impotrivadaunatorilor.ro vor primi, in mod automat, un e-mail de inregistrarea/procesarea al comenzii, insa acestea vor fi confirmate telefonic sau prin e-mail, la numarul de telefon / adresa de e-mail, indicate in comanda. Pana la confirmare, comanda plasata nu creeaza obligatii contractuale in sarcina Vanzatorului. Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

In cazul in care clientul nu raspunde la telefon sau e-mail in decurs de 2 zile lucratoare (4 apeluri telefonice) pentru confirmarea comenzii, aceasta se anuleaza.

Din momentul in care Clientul confirma comanda, se considera ca acesta a acceptat in cunostinta de cauza continutul si conditiile Comenzii respective si, in special, Termenii si Conditiile, precum si faptul ca respectiva Comanda implica o obligatie de plata din partea sa, preturile, volumele, caracteristicile, cantitatile si termenul de livrare a produselor comercializate si comandate de catre acesta.


Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid si este contra cost. Livrarea poate fi si gratuita in anumite conditii Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, pe cat posibil, in maxim 48 ore zile lucratoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificata de dumneavostra. Livrarea se face, de regula, intre orele 9.00-17.00, daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa (adresa de la locul de munca) pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.


Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL. Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata.

Modalitatea de plata

Transfer bancar, online ( cu cardul), numerar la livrarea coletului, situatie in care comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.

Promotii si concursuri

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare. Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.


Returul produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL.

Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL.

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului, conform OUG 34/2014.
Pentru analizarea solicitarii de retur/inlocuire, clientul va completa formularul de retur il va expedia catre adresa de e-mail facturare@impotrivadaunatorilor.ro, urmand a primi un raspuns din partea GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL in maxim 3 zile lucratoare.

In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, clientul va primi diferenta, conform modalitatilor de returnare mentionate in OUG 34/2014. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial, daca acesta indeplineste conditiile de returnare conform OUG 34/2014. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 zile, conform OUG 34/2014.

Nu se pot returna produsele comandate online care sunt ridicate direct din magazine, intrucat acest tip de achizitie, prin natura sa (legatura directa dintre vanzator si cumparator in momentul achizitiei) nu intra sub incidenta OUG 34/2014, unde contract la distanta = orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.


In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.


In cazul in care pentru produs se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea prevederilor legale in materie, in special OG 21/1992, OUG 140/2021, precum si a oricaror altor dispozitii legale in vigoare.


Este necesar sa ne trimiteti produsele printr-o firma de curierat rapid, respectand urmatoarele indicatii: ambalati produsele pe care doriti sa ni le trimiteti ( puteti sa folositi ambalajul trimis de noi ) si mentionati pe exteriorul coletului ID-ul returului (il veti primi in momentul in care veti anunta operatorul ca doriti sa returnati un produs) sau numarul facturii din care provin coletele se trimit catre GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL la adresa Bucuresti, Str. Tudor Vladimirescu nr. 41, Sector 5.


Din motive administrative, trebuie sa trimiteti produsele returnate fara a opta pentru serviciul de ramburs.

PRODUSELE RETURNATE NU COMPENSEAZA O COMANDA PLASATA ULTERIOR. CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE SE VA ACHITA PRIN MODALITATEA ALEASA DE DVS. IN SECTIUNEA RETUR IN TERMENUL SPECIFICAT, IAR NOUA COMANDA VA FI ACHITATA INTEGRAL LA LIVRARE. 


IMPORTANT:

De principiu, NU vor fi acceptate coletele care:

  • au fost trimise fara completarea formularului de retur.
  • au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport
  • nu au inscriptionate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului (ID retur, numele beneficiarului facturii)


Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului sunt suportate de catre dumneavostra.

Returnarea produsului cu restituirea contravalorii lui, in termen de 14 zile conform OUG34/2014. In cazul renuntarii la achizitie, vom rambursa contravaloarea produsului sau a produselor, cu exceptia costurilor de livrare, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Cu toate acestea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca, putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Specificatiile tehnice, pozele, preturile sau pozele produselor prezente pe acest site sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate asupra schimbarilor care ar putea surveni. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata si in limita stocului disponibil. Pentru orice reclamatii/sugestii si/sau sesizarii ne puteti contacta la adresa Bucuresti, Str. Tudor Vladimirescu nr. 41, Sector 5 sau la adresa de e-mail facturare@impotrivadaunatorilor.ro.


Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de garantiile legale privind conformitatea produselor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator, in parte.

Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.impotrivadaunatorilor.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.impotrivadaunatorilor.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor pe care este gazduit situl www.impotrivadaunatorilor.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Reclamatii/Litigii

Orice litigiu cauzat de produsele si/sau serviciile prezentate de GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L. se va solutiona pe cale amiabila in termen de maxim 15 zile de la data sesizarii in scris de catre utilizator.
GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

0.49s