Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

In continuare va sunt prezentate conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO. Aceste conditii se pot modifica oricand, fara o notificare prealabila. Se recomanda citirea acestor conditii de fiecare data cand accesati acest site.

 

1.Descrierea serviciilor

WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO este un magazin online de prezentare a ofertei cu produse impotriva gandaci,impotriva soareci, impotriva sobolani, impotriva purici, impotriva tantari, impotriva muste, impotriva cartitelor, anti viespi anti albine, anti caini,anti pisici,anti jder, anti dihor, anti furnici. etc. a firmei S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE. Aceasta este firma care va trimite produsele.

Acest site va ofera posibilitatea de a efectua o comanda online prin intermediul sistemului de cos de cumparaturi si a formularului de comanda. Imaginile produselor afisate pe acest site sunt cu titlu de prezentare.

Inregistrand o comanda pe site-ul nostru, Cumparatorul isi da acordul cu forma de comunicare( telefonic si e-mail) prin care Vanzatorul deruleaza operatiunile comerciale.

Dupa efectuare comenzii Cumparatorul primeste o notificare pe e-mail cu rol de informare dar nu reprezinta acceptarea comenzii, ci doar inregistrarea ei. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a confirma comanda la numarul de telefon pus la dispozitie.


 

2. Returnarea produselor

Este indicat ca inainte de a returna un produs sa se citeasca conditiile de retur, detaliate mai jos.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"( 24 ron pentru returnarea banilor prin curier, respectiv 19ron pentru returnarea banilor in cont).

Asadar, Dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris la adresa de mail office@impotrivadaunatorilor.ro ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului; clientul este cel care suporta contravaloarea taxelor de curierat. Pentru un retur cat mai simlpu si mai rapid este indicat sa folositi acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea. Contactati-ne si vom trimite curierul la dumneavoastra sa ridice produsul si dupa ce il verificam va trimitem banii in cont( trebuie specificat in notificarea scrisa) sau prin curier; S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE Srl returneaza contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Returnarea produselor se poate face daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

- produsele sa fie returnate in termenul de 30 zile lucratoare de la primirea coletului

- produsele trebuie sa se afle in aceeasi stare in care le-ati primit, in ambalajul original si nedeteriorate

Nu sunt acceptate produsele care au suferit interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de Cumparator: au urme de uzura; prezinta zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice; nu sunt insotite de toate accesoriile.


 

3. Garantia comerciala

Produsele vandute si livrate de Sc GALLEON GROUP ENTERPRISE Srl, conform politicilor comerciale ale producatorilor si legislatiei in vigoare, beneficieaza de certificate de garantie.

Garantia comerciala este potrivit certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs, si constituie intervalul de timp in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/ producatorului. In situatia in care durata de nefunctionare provocata de deficiente, depaseste 10% din termenul de garantie, vanzatorul va inlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, in functie de optiunea consumatorului.

Pentru un retur cat mai simlpu si mai rapid este indicat sa folositi acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea: faceti o sesizare telefonica( 0726.446.927), trimitem curierul la dumneavoastra sa ridice produsul si dupa ce il reparam/ inlocuim vi-l trimitem inapoi tot prin curier.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport a produselor( 24 ron ).


 

4. Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege de garantia de conformitate, perioada in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se raporteaza la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitate aferent facuta de vanzator/ producator. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie( doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/ utilizare/ instalare in limba romana. Produsele aflate la vanzare trebuie sa fie insotite de manuale de instructiuni in limba romana, declaratii de conformitate, fise tehnice, etichete energetice.

* In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Reparatia se va executa intr-un timp rezonabil de maximum 30 zile lucratoare.


 

5. Obligatiile utilizatorilor

a) Site-ul WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO este proprietatea S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL. Utilizatorii se obliga sa nu copieze texte sau portiuni de texte sau grafica pentru folosirea în scopuri comerciale;

b) Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site în scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL si/ sau clientii sai, produsele si serviciile oferite pe acest site. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.


 

6. Prezentarea ofertei

a) Imaginile produselor

Imaginile produselor afisate pe site-ul WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO sunt cu titlu de prezentare. Intre imaginea prezentata si produsul pe care-l primiti, in cazul in care faceti o comanda, pot aparea diferente.

b) Descrierea produsului

Desi echipa impotrivadaunatorilor.ro depune toate eforturile pentru ca descrierile produselor sa fie fara erori, se poate intampla, la un moment dat, sa existe anumite greseli de redactare sau de alta natura. Astfel, ar putea exista diferente intre descrierea produselor din oferta de pe WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO si specificatiile tehnice sau instructiunile de utilizare pe care le primiti o data cu produsul. Acest lucru nu inseamna ca vrem sa va inducem in eroare cu prezentarea ofertei. Tocmai de aceea, daca considerati ca ati fost prejudiciat de alegerea facuta, pe aceste considerente, va oferim posibilitatea sa returnati produsul in ambalajul original, nedeteriorat, insotit de factura, pe cheltuiala noastra, urmand ca noi sa va returnam banii in cel mai scurt timp posibil. Pentru a urma aceasta procedura, trebuie, in prealabil, sa ne contactati utilizand una dintre modalitatile puse la dispozitie in pagina de contact de pe site-ul WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO

d) Disponibilitatea produselor

Cu toate eforturile depuse pentru mentinerea stocurilor in procent de 100%, exista posibilitatea ca la un moment data un produs sa nu fie in stoc, urmand a fi adus in cel mai scurt timp posibil.


 

7. Absolvirea de raspundere

CONTINUTUL, SERVICIILE SI MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT FURNIZATE PE PRINCIPIUL "ASA CUM SUNT" SAU "ASA CUM SUNT DISPONIBILE". S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL SE ABSOLVA DE ORICE RASPUNDERE, EXPRIMATA DIRECT SAU INDIRECT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT, LA ORICE GARANTIE PRIVIND INFORMATIILE, DATELE, PROCESAREA DATELOR, ACURATETEA INFORMATIILOR. S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SERVICIILE OFERITE VOR FI CONFORME CU DORINTELE DUMNEAVOASTRA, NEINTRERUPTE, LA TIMP SI FARA ERORI, SAU CA ERORILE VOR FI CORECTATE LA TIMP. FIRMA S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL NU POATE FI RÃSPUNZATOARE PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI AFLAT PE SITE-UL WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DIN FOLOSINTA, PIERDERI DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACÃ S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE SRL A FOST INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE.


 

8. Dispozitii finale

Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa întrerupeti utilizarea acestui site.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.