Menu
Your Cart

Legume

Brand: Mondo Verde Model: CON03
Compost Rapid vă permite să reciclați deșeurile organice din grădină (de exemplu, frunze, iarbă, tăieturi etc.) și din bucătărie (de exemplu, resturi de fructe și legume etc.) datorită bacteriilor și microorganismelor pe care le conține. compostul obtinut este un substrat excelent pentru a presara s..
39,99 RON
Brand: Biopon Model: 1126P
Compost 1 kg, compostul este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii- o substanta inchisa la culoare, sfaramicioasa si de consistenta pamantului –excelent ingrasamant pentru plantele din jurul casei si pentru pamantul din gradina.  Mod de utilizare BIOPON com..
25,70 RON
Brand: Biopon Model: 1076
Ingrasamant de toamna universal 1kg este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizareIngrasamant BIOPON de toamna universal 1kg : Aplicare : dupa dozarea ingrasamantului (functie de..
21,22 RON
Brand: Biopon Model: 1305
Ingrasamant gel pentru plante aromatice 0,25 l este un ingrasamant mineral inovator si extrem de eficient pentru plantele noi cultivate. Ofera plantelor un sapect sanatos si o culoare puternica de verde intens. Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON gel pentru plante aromatice: Dizolvat..
12,26 RON
Brand: Biopon Model: 1588
Ingrasamant natural BIOHUMUS Legume şi plante aromaticeEste un produs organic, 100% natural, care îmbunătățește proprietățile solului și îl îmbogățește cu substanțe nutritive. Este fabricat din vermicompost şi este recomandat pentru aplicare în cultivarea legumelor și verdețurilor. Este produsul fin..
12,00 RON
Brand: Biopon Model: 1591
Ingrasamant natural BIOHUMUS UniversalEste un produs organic, natural 100%, care îmbunătățește proprietățile solului și îl îmbogățește cu substanțe nutritive. Este produs din vermicompost (excremente de râme) şi este destinat utilizării ȋn cultivarea plantelor ornamentale (apartament, grǎdinǎ și bal..
10,42 RON
Brand: Biopon Model: 1168
Ingrasamant pentru legume 0,5 l este un ingrasamant lichid complex, inovator, cu o combinatie unica de ingredente. Potasiul inclus in ingrasamant influenteaza o rodire si o crestere corespunzatoare.Nivelul de azot bine ales influenteaza o crestere si dezvoltare optima fara acumularea de az..
13,65 RON
Brand: Biopon Model: 1038
Ingrasamant pentru legume 1 l este un ingrasamant lichid complex, inovator, cu o combinatie unica de ingredente. Potasiul inclus in ingrasamant influenteaza o rodire si o crestere corespunzatoare.Nivelul de azot bine ales influenteaza o crestere si dezvoltare optima fara acumularea de azotati n..
22,09 RON
Brand: Biopon Model: 1174
Ingrasamant pentru rosii, castraveti si legume 1kg este un compusul mineral este recomandat tuturor tipurilor legume. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a legumelor. Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru rosii, castraveti si legume : Acest tip de ingrasamant se folos..
23,76 RON
Var pentru gradina (1 kg) Var pentru gradina (1 kg)
Cel mai vandut
Brand: Biopon Model: 1164
Var pentru gradina (1 kg)​ - Este o pulbere de var cu dubla actiune ce poate fi folosita pentru: - ca ingrasamant care ajuta la scaderea aciditatii solului;  - ca agent de protectie a scoartei pomilor, prevenind crapaturile lungi si adanci rezultate ca urmare a diferentelor de temperat..
14,99 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
0.69s