Menu
Your Cart

Aparate cu lampi UV

Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 55627
Capcana electrica pt. insecte cu LED UV, anti muste,anti tantari 55627Insectele zburătoare (de ex. ţânţari) sunt atraşi de lumina UV. În drum spre sursa UV, întâmpină electrozii sub tensiune înalt - fiind neutralizate fără durere şi igienic. Insectele moarte cad în recipientul de colectare. Ideal pe..
47,61 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 265
Distrugator de insecte profesional eficient impotriva mustelor si tantarilor, cu o putere de atractie sporita datorita ventilatorului incorporat. 1 . Ce este aparatul cu lampi UV si ventilator SWISSINNO 80 m² ? Spre deosebire de celelalte aparate anti insecte cu lampi uv, acest model are..
381,80 RON
Brand: Pest Stop Model: B60
Distrugator de insecte cu 3 tuburi UV ideal pentru a fi folosit impotriva tantarilor,mustelor si a altor insecte zburatoare in locuinte sau in spatii exterioare. Acest aparat anti insecte poate fi folosit cu succes si in exterior, cu conditia sa nu fie expus apei. Acest model este special..
297,50 RON 325,00 RON
Brand: Pest Stop Model: M40
Aparat Profesional anti tantari, anti muste, anti molii, anti insecte cu 2 tuburi UV si cu suprafata de actiune de 150 mp Modelul intermediarInsectoKill - M40 este special destinat utilizarii in spatii inchise, dispune de doua tuburi de 20W. Insectele sunt atrase de tuburile ultraviolete si electroc..
245,00 RON
Isokat Junior - Aparat anti insecte,anti muste anti tantari cu lampi UV Isokat Junior - Aparat anti insecte,anti muste anti tantari cu lampi UV
Brand de Top  CADOU
Brand: Isotronic Model: 62300
Aparat anti insecte cu lampi uv,ideal pentru combaterea mustelor,combaterea tantarilor in exterior si interior datorita grilajului supratensionat cu care electrocuteaza insectele   Cum functioneaza: Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul n..
83,31 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 254
Aparatul anti insecte este ideal pentru a va scapa de insectele din dormitor datorita lampii UV cu care atrage insectele si apoi le electrocuteaza cu grilajul supratensionat. Insectele electrocutate cad in tavita de colectare situata in partea de jos a aparatului. Lampa LED UV in comparatie cu la..
99,99 RON
Brand: Pest Stop Model: M16
Aparat anti insecte cu lampi UV ideal pentru combaterea insectelor precum muste si tantari in locuinte si spatii comerciale. Cel mai mic model profesional InsectoKill - M16  este special destinat utilizarii in spatii mici, inchise, dispune de doua tuburi de 8W. Insectele sunt atrase de tubur..
156,37 RON
Aparat anti insecte Isokat Insect Pro
Brand de Top  CADOU
Brand: Isotronic Model: 25165
Aparat anti insecte ISOKAT Insect Pro 25165 electrocuteaza insectele zburatoare intr-un mod discret si convenabil. Aparatul anti insecte combina utilitatea unei lumini difuze de noapte si puterea unui insectocutor! Doar introduceti aparatul in priza si LED-urile puternice vor atrage insectele. Es..
69,67 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 11391B
Paleta electrica anti insecte,muste,tantariCu acest plici inovativ, puteti distruge intr-o clipa, mustele, tantarii, viespile si alte insecte zburatoare.Functioneaza cu 2 buc. baterii AA, sau acumulatoare echivalente (nu este accesoriu)Cadru din material plasticDimensiuni:     45..
24,99 RON
Paleta electrica cu incarcare USB anti insecte - anti muste, anti fluturi,anti tantari Paleta electrica cu incarcare USB anti insecte - anti muste, anti fluturi,anti tantari
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 84005
Paleta electrica cu incarcare USB anti insecte - anti muste, anti fluturi,anti tantari.Paleta functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat. Pe maner (partea inferioara de culoare neagra) contine butonul care actioneaza tensiunea. Loviti cu paleta inspre insecta si in ..
79,99 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 55650
Capcana electrica pt. insecte cu LED UV, anti muste,anti tantari.Lumina LED UV atrage insectele, care sunt distruse in contact cu electrozii de tensiune inalta. Tensiunea utilizata este total inofensiva pt. om.Date tehnice:Tensiunea de alimentare: 230V CA 50 HzTensiunea electrodului: 800 VPutere: cc..
35,71 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.