Menu
Your Cart

Plase intretinere plante

Transport gratuit

Grilaj tip spalier, cadru extensibil pentru plante cataratoare 300x100
Nou
Brand: Mondo Verde Model: TET04N
Spalier extensibil pentru plante cataratoare de înaltă calitate,robust,confectionat din lemn protejat cu agenți de impregnare care îl fac rezistent la intemperii și durabil. Banda suferă o prelucrare specială care vizează rotunjirea marginilor.Este asamblat cu șuruburi retractabile din oțel.Fie..
165,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: RPR06
Plasa din polipropilena pentru sustinere plante 1.5 x 10 M Este destinata sprijinirii plantelor in perioada vegetativa si poate fi folosita atat pe verticala la plante legumicole (fasole, mazare, vita de vie) sau pentru dirijarea cresterii la peretii de verdeata, cat si pe orizontala pentru taierea ..
20,95 RON
Brand: Mondo Verde Model: RPR07
Plasa din polipropilena pentru sustinere plante 1.5 X 25 M Este destinata sprijinirii plantelor in perioada vegetativa si poate fi folosita atat pe verticala la plante legumicole (fasole, mazare, vita de vie) sau pentru dirijarea cresterii la peretii de verdeata, cat si pe orizontala pentru taierea ..
45,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: RPR05
Plasa din polipropilena pentru sustinere plante 1.5 X 5 M M Este destinata sprijinirii plantelor in perioada vegetativa si poate fi folosita atat pe verticala la plante legumicole (fasole, mazare, vita de vie) sau pentru dirijarea cresterii la peretii de verdeata, cat si pe orizontala pentru taierea..
14,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: RPR12
Plasa din polipropilena pentru sustinere plante 2 x 10 M Este destinata sprijinirii plantelor in perioada vegetativa si poate fi folosita atat pe verticala la plante legumicole (fasole, mazare, vita de vie) sau pentru dirijarea cresterii la peretii de verdeata, cat si pe orizontala pentru taierea pl..
28,96 RON
Brand: Mondo Verde Model: RPR13
Plasa din polipropilena pentru sustinere plante 2 X 25 M Este destinata sprijinirii plantelor in perioada vegetativa si poate fi folosita atat pe verticala la plante legumicole (fasole, mazare, vita de vie) sau pentru dirijarea cresterii la peretii de verdeata, cat si pe orizontala pentru taierea pl..
55,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: RPR11
Plasa din polipropilena pentru sustinere plante 2 X 5 M Este destinata sprijinirii plantelor in perioada vegetativa si poate fi folosita atat pe verticala la plante legumicole (fasole, mazare, vita de vie) sau pentru dirijarea cresterii la peretii de verdeata, cat si pe orizontala pentru taierea pla..
19,99 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.