Menu
Your Cart

Pentru autoturisme si camioane

Aparat anti rozatoare auto Car Animal Repeller Aparat anti rozatoare auto Car Animal Repeller
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78490
Aparat anti rozatoare auto Car Animal Repeller   Dispozitivul Isotronic CarAnimalReppeler alunga soarecii si sobolanii prin producerea unui semnal acustic cu o frecventa de 23kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire; frecventa foarte mare perceputa de rozatoare est..
99,99 RON

Transport gratuit

Aparat anti rozatoare auto Shock  I "Flash" Aparat anti rozatoare auto Shock  I "Flash"
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78540
Cum actioneaza aparatul anti rozatoare auto Shock I "Flash"?Dispozitivul produce un semnal acustic cu o frecventa de 12-24kHz la intervale de 22 secunde timp de pornire si oprire. Aparatul dispune suplimentar de 8( plus/ minus) placute de inalta tensiune legate la doua cabluri si care sunt incarcate..
229,00 RON
Aparat cu ultrasunete anti jder,soareci,sobolani Marder Frei Aparat cu ultrasunete anti jder,soareci,sobolani Marder Frei
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78405
Aparat cu ultrasunete anti jder,soareci,sobolani Isotronic Marder Frei Cum actioneaza aparatul anti rozatoare pentru autoturisme ? Aparatul anti-jder (anti rozatoare) produce un semnal acustic cu o frecventa de 12 kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire. Aceasta frecve..
96,76 RON
Marder Frei Profi–Generator ultrasunete alungare rozatoare Marder Frei Profi–Generator ultrasunete alungare rozatoare
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78407
Isotronic Marder Frei Profi – Generator de ultrasunete pentru alungare rozatoare   Cum actioneaza generatorul de ultrsunete pentru combaterea rozatoarelor in autoturisme ? Dispozitivul "Marderfrei Profi" emite ultrasunete la o frecventa de 23 kHz la interval de 3 secunde, cu o sec..
75,00 RON
Spray anti rozatoare, anti soareci,anti sobolani Rat Raus Protex Spray anti rozatoare, anti soareci,anti sobolani Rat Raus Protex
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP77
Rat Raus Protex Spray Repelent  Rat Raus Protex Rat Raus contine ulei naturale si arome, ce creaza o bariera naturala care va tine rozatoarele departe de suprafetele tratate. Are un miros si un gust neplacut pentru sobolani si soareci.   Este un produs ecologic, fara substante toxice, p..
47,60 RON
Brand: Flortis Model: 1230621
Spray BIO anti soareci 500 ML.Mod de aplicare: Sprayul Topi Flortis se folosește prin pulverizarea obiectelor pe care doriti sa le protejati. Poate fi aplicat pe lemn, plastic, cabluri și instalații electrice, cauiciuc, cutii pentru alimente, obiecte din piele sau carton, panouri izolatoare, uș..
42,00 RON

Transport gratuit

Marder Frei Shock II – dispozitiv anti rozatoare auto Marder Frei Shock II – dispozitiv anti rozatoare auto
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78520
Marder Frei Shock – dispozitiv anti rozatoare auto   Cum actioneaza aparatul anti rozatoare auto Marder Frei Shock ? Dispozitivul produce un semnal acustic cu o frecventa de 12-24kHz la intervale de 22 secunde timp de pornire si oprire. Aparatul dispune suplimentar de 8( plus/ minus) p..
219,00 RON
Marten Mice Free – aparat anti rozatoare pentru autovehicule Marten Mice Free – aparat anti rozatoare pentru autovehicule
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78440
Marten Mice Free – aparat anti rozatoare pentru autovehicule   Cum actioneaza aparatul anti soareci,anti sobolani pentru autoturisme ? Aparatul alunga rozatoarele prin producerea unui semnal acustic cu o frecventa de 12-23kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire..
84,99 RON
Spray anti rozatoare pentru protectie cablaje - impotriva soareci si sobolani Spray anti rozatoare pentru protectie cablaje - impotriva soareci si sobolani
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: R8047
Spray anti rozatoare pentru protectie cablaje - impotriva soareci si sobolani.Protectie impotriva rozatoarelor.Formula exclusiva.PREZENTARE PRODUS:Preparat activ sub formă de aerosol destinat protejării materialelor împotriva rozătoarelor (șobolani, șoareci, șoareci de câmp, nevăstuici, veverițe .....
79,96 RON

Transport gratuit

Aparat pentru protectie anti jderi,soareci,sobolani Dual Power 60 m² Aparat pentru protectie anti jderi,soareci,sobolani Dual Power 60 m²
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78590
Aparat pentru protectie anti jderi,soareci,sobolani Dual Power 60 m²Aparatul anti-rozatoare, soareci,sobolani, jderi,ce produce un semnal acustic cu o frecventa intre 12-24 kHz si 2 flash-uri luminoase la fiecare 60 secunde. MONTAJUL:Aparatul anti-rozatoare se fixeaza cu ajutorul suruburilor de..
149,99 RON

Transport gratuit

Aparat anti rozatoare auto Isotronic Dual Power Aparat anti rozatoare auto Isotronic Dual Power
Lipsa Stoc Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 78580
Aparatul anti-rozatoare, soareci,sobolani,jderi,dihor produce un semnal acustic cu o frecventa intre 12-24 kHz si flash-uri luminoase la fiecare 60 secunde. MONTAJUL:Aparatul anti-rozatoare se fixeaza cu ajutorul suruburilor de prindere pe tabla sau a colierelor de caroserie, in compartimentul ..
145,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
0.59s