Menu
Your Cart

Solutii anti caini si pisici

Brand: Flortis Model: 1230670
Ce este produsul anti caini si pisici ? Acesta este un produs destinat uzului exterior sub forma de granule folosite pentru alungarea cainilor si pisicilor de pe gazon, gradina, curte, parcare auto etc. Granulele  nu afecteaza gazonul, fructele, legumele sau culturile de cereale. ..
49,00 RON
Solutie pentru eliminarea mirosurilor animalelor Smoff Solutie pentru eliminarea mirosurilor animalelor Smoff
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP71
Solutia pentru eliminarea mirosurilor Smoff este o formulă ecologică exclusivă, gata de utilizare, capabilă să elimine rapid mirosurile neplăcute precum urina de la pisici, câini și alte animale. Produsul nu acoperă mirosurile neplăcute cu alte mirosuri, pur și simplu le elimină, datorită formu..
45,90 RON
Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml. Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml.
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: E410300
ECOVIT - solutie pentru alungarea cainilor si pisicilor. 1000 mlPentru prevenirea câinilor și pisicilor în spații deschise precum ghivece, pereți, intrări și trotuare, porți, grădini, plante, paturi de flori, roți de mașini și în interior precum mobilier, covoare, pături, fotolii și multe altele.Pro..
64,46 RON
Brand: Bros Model: 027
Granule impotriva cainilor si pisicilor 350 ml + 100 ml extra, produsul se regaseste sub forma de pulbere, confera protectie naturala si siguranta in utilizare, respingandu-se  astfel animalele de companie si cartitele datorita mirosului puternic emanat, functioneaza imediat dupa ce este folosi..
23,87 RON
Spray pentru caini si pisici 750 ml Spray pentru caini si pisici 750 ml
Cel mai vandut
Brand: Vebi Model: V04
Spray pentru a tine la distanta cainii si pisicileEsente aromatice active ce creeaza o bariera impotriva cainilor si pisicilor.CARACTERISTICISpray pe baza de uleiuri esentiale ce creeaza o bariera olfactiva, un miros neplacut pentru caini si pisici. Inofensiv pentru oameni si animale. Nu deteri..
69,98 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP05
Gel pentru alungarea cainilor si pisicilor pentru uz exterior REP05 Ce este solutia impotriva cainilor si pisicilor REP05  ? Acest produs este o solutie de exterior sub forma de gel folosit pentru alungarea cainilor si pisicilor din gradina,terasa,parcare auto si din alte locur..
49,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP06
Ce este produsul anti caini si pisici REP06  ? REP06 este un produs destinat uzului exterior sub forma de granule folosite pentru alungarea cainilor si pisicilor de pe gazon, gradina, curte, parcare auto etc. Granulele REP06 nu afecteaza gazonul, fructele, legumele sau culturile de c..
46,15 RON
Solutie pentru uz exterior impotriva caini si pisici REP02 Solutie pentru uz exterior impotriva caini si pisici REP02
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP02
Ce este spray-ul impotriva cainilor si pisicilor REP02  ?            Acest produs este o solutie de exterior sub forma lichida folosita pentru alungarea cainilor si pisicilor din gradina,terasa,parcare auto si din alte locuri unde aceste..
45,00 RON
Spray pentru educarea animalelor de companie REP73 Spray pentru educarea animalelor de companie REP73
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP73
Ce este solutia pentru educarea animalelor de companie REP73  ? REP73 este solutia ideala pentru educarea unui animal de companie de a-si indeplini nevoile in locuri alese de dvs.   Ce contine solutia pentru educarea cainilor si pisicilor ? REP73 contine o formu..
55,48 RON
Spray pentru indepartarea cainilor si pisicilor 500 ml. Spray pentru indepartarea cainilor si pisicilor 500 ml.
Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: 1230651
Flortis solutie olfactiva pentru indepartare caini si pisici a fost studiat si modificat intr-un timp destul de lung iar multumita actiunii olfactive,indeparteaza animalele si obiceiurile rele ale acestora.Produsul este destinat pentru dezobisnuirea animalelor de a frecventa un loc si a-si face nevo..
41,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
0.56s