Menu
Your Cart

Solutii anti caini si pisici

Brand: Mondo Verde Model: REP33
Ce este spary-ul impotriva cainilor si pisicilor REP33  ? REP33 este un spray aerosol folosit in interior pentru a trata mirosurile lasate de animalele de companie pe canapea,covor,mobilier,parchet etc.   Ce contine ?        &n..
39,04 RON
Repelent impotriva cainilor si pisicilor 350 ml + 100 ml extra
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 027
Repelent impotriva cainilor si pisicilor 350 ml + 100 ml extra, produsul se regaseste sub forma de pulbere, confera protectie naturala si siguranta in utilizare, respingandu-se  astfel animalele de companie si cartitele datorita mirosului puternic emanat, functioneaza imediat dupa ce este folos..
23,41 RON
Brand: Vebi Model: V04
Solutie repelent pentru a tine la distanta cainii si pisicileEsente aromatice active cu actiune repelenta impotriva cainilor si pisicilor.CARACTERISTICIRepelent lichid pe baza de uleiuri esentiale ce creeaza o bariera olfactiva, un miros neplacut pentru caini si pisici. Inofensiv pentru oameni si an..
69,98 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP72
Solutie concentrata pentru eliminarea mirosurilor de caini si pisici Pentru a dilua solutia folositi de 100 pana la 250 ml raportat la 1l de apa Acest produs actioneaza asupra mirosurilor de urina si ecremente ale animalelor. Smoff este o formula ecologica exclusiva, capabila sa elimine rapid ..
81,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP01
Solutie concentrata impotriva pasari, caini, pisici ideala pentru a proteja terasa,pervazul geamurilor si alte locuri in care nu se doreste prezenta pasarilor si animalelor. Solutie concentrata folosita pentru a alunga animalele domestice si salbatice. Eficienta si economie maxima datorita celor ..
45,02 RON
Gel pentru alungare caini si pisici, uz exterior REP05
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP05
Gel pentru alungarea cainilor si pisicilor pentru uz exterior REP05 Ce este solutia impotriva cainilor si pisicilor REP05  ? Acest produs este o solutie de exterior sub forma de gel folosit pentru alungarea cainilor si pisicilor din gradina,terasa,parcare auto si din alte locur..
40,83 RON
Granule pentru alungarea cainilor si pisicilor REP06
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP06
Ce este produsul anti caini si pisici REP06  ? REP06 este un produs destinat uzului exterior sub forma de granule folosite pentru alungarea cainilor si pisicilor de pe gazon, gradina, curte, parcare auto etc. Granulele REP06 nu afecteaza gazonul, fructele, legumele sau culturile de c..
46,15 RON
Solutie pentru uz exterior impotriva caini si pisici REP02
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP02
Ce este spray-ul impotriva cainilor si pisicilor REP02  ?            Acest produs este o solutie de exterior sub forma lichida folosita pentru alungarea cainilor si pisicilor din gradina,terasa,parcare auto si din alte locuri unde aceste..
35,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP73
Ce este solutia pentru educarea animalelor de companie REP73  ? REP73 este solutia ideala pentru educarea unui animal de companie de a-si indeplini nevoile in locuri alese de dvs.   Ce contine solutia pentru educarea cainilor si pisicilor ? REP73 contine o formu..
55,48 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP74
Solutie pentru igienizarea si dezinfectarea spatiilor frecventate de pasari si animale REP74. Ce este REP74  ? REP74 este o solutie eficienta pentru igienizarea si dezinfectarea locurilor frecventate de pasari si animale . Elimina cu usurinta excremente,noroi,etc. eliminand ..
35,01 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.