Menu
Your Cart

Anti caini / pisici

Brand: Mondo Verde Model: REP87
Animal Raus este o solutie eficienta in alungarea animalelor, precum mistreti,caprioare,cerbi si alte animale salbatice. Este conceput in special pentru protejarea zonelor exterioare cum ar fi pajisti,livezi, plantatii de cereale si alte locuri in care dorim combaterea animalelor. Solutia pent..
115,00 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: D401
Aparat portabil cu ultrasunete ideal pentru a tine la distanta cainii agresivi.Noul dispozitiv DOG REPELLER este modalitatea cea mai umana, sigura si efectiva de a determina cainii agresivi sa pastreze distanta.Prin emiterea de ultrasunete intense DOG REPELLER ajuta la stabilirea unei zone sigure in..
75,00 RON 89,00 RON
Aparat portabil anti caini si pisici Free Mobile
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 70630
Aparatul portabil anti caini si pisici Free Mobile este ideal pentru indepartarea pisicilor si cainilor din zonele ce dorim sa le protejam, acesta are un efect maxim si totodata un design minimalist. Dispozitivul v-a tine daunatorii departe de casa, gradina,  foisorul,  podul, garajul sau ..
129,99 RON
Brand: Flortis Model: 1334600
Produs microgranulat ce ajuta cainii sa se obisnuiasca sa stea departe de zona in care este aplicat.Este eficient pentru toate rasele de caini. Produsul este compus din plante naturale si se bazează pe mirosuri vegetale legate de minerale argiloase. Aplicat în zonele în care câinii trebuie..
54,99 RON
Brand: Flortis Model: 1334650
Produs microgranulat ce ajuta pisicile sa se obisnuiasca sa stea departe de zona in care este aplicat.Este eficient pentru toate rasele de pisici. Produsul este compus din plante naturale si se bazează pe mirosuri vegetale legate de minerale argiloase. Aplicat în zonele în care pisicile tr..
49,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP33
Ce este spary-ul impotriva cainilor si pisicilor REP33  ? REP33 este un spray aerosol folosit in interior pentru a trata mirosurile lasate de animalele de companie pe canapea,covor,mobilier,parchet etc.   Ce contine ?        &n..
39,04 RON

Transport gratuit

Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800 Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800
Cel mai vandut Brand de Top -14 %
Brand: Isotronic Model: 62500
Isotronic XL800 este un aparat cu ultrasunete profesional in alungarea soarecilor,sobolanilor,pasari,caini,pisici si alti daunatori. Testele de laborator au aratat ca undele ultrasonice ataca sistemul nervos si auditiv ale daunatorilor si creaza disconfort. La aproximativ 95 dB +/- 10%, daunat..
178,50 RON 208,23 RON
Brand: Pest Stop Model: PS-977F
Aparatul cu ultrasunete Super Dog Chaser reprezinta cea mai sigura metoda pentru alungarea cainilor agresivi. Este ideal pentru protectia copiilor in drum spre scoala,pentru biciclisti sau pentru orice situatie in care cainii sunt o problema. Aparatul anti caini Super Dog Chaser emite sunete..
90,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 236
Aparat profesional pentru alungarea cainilor agresivi Swissinno Dog Repeller.   1.Ce este aparatul anti caini Swissinno Dog Repeller ? Swissinno Dog Repeller este un dispozitiv ce mite ultrasunete cu frecvente intre 23.000 – 27.000Hz. Acest explozie de sunete șocheaza animalul care ..
134,00 RON
Aparat ultrasunete si sensor PIR anti caini si pisici HK1 Aparat ultrasunete si sensor PIR anti caini si pisici HK1
Brand de Top -10 %
Brand: Isotronic Model: 70565
Aparat cu ultrasunete si sensor PIR portabil eficient pentru alungarea cainilor si pisicilor Isotronic HK1 Ce este aparatul portabil anti caini si pisici Isotronic HK1 ? Este un aparat cu ultrasunete extrem de eficient pentru alungarea cainilor si pisicilor, prezinta senzor de miscare, pe o ra..
116,65 RON 129,00 RON
Gel pentru alungare caini si pisici, uz exterior REP05
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP05
Gel pentru alungarea cainilor si pisicilor pentru uz exterior REP05 Ce este solutia impotriva cainilor si pisicilor REP05  ? Acest produs este o solutie de exterior sub forma de gel folosit pentru alungarea cainilor si pisicilor din gradina,terasa,parcare auto si din alte locur..
40,83 RON
Granule impotriva cainilor si pisicilor 350 ml + 100 ml extra
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 027
Granule impotriva cainilor si pisicilor 350 ml + 100 ml extra, produsul se regaseste sub forma de pulbere, confera protectie naturala si siguranta in utilizare, respingandu-se  astfel animalele de companie si cartitele datorita mirosului puternic emanat, functioneaza imediat dupa ce este folosi..
23,41 RON
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.