Menu
Your Cart

Anti caini / pisici

Transport gratuit

 Sonic Bird&Animals Away SOLAR - aparat pentru alungare pasari si animale  Sonic Bird&Animals Away SOLAR - aparat pentru alungare pasari si animale
-25 %
Brand: Pest-x-Defend Model: PXD480B
Sonic Birds & Animals Away Sonic Birds & Animals Away este un dispozitiv ideal pentru a indeparta animale (caini,pisici,caprioare etc.) si pasari (vrabii,porumbei,ciori,pescarusi etc.) deoarece combina un sistem (PIR) care detecteaza miscarea si declanseaza sunete ce imita triluri ..
215,00 RON 285,00 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: D401
Aparat portabil cu ultrasunete ideal pentru a tine la distanta cainii agresivi.Noul dispozitiv DOG REPELLER este modalitatea cea mai umana, sigura si efectiva de a determina cainii agresivi sa pastreze distanta.Prin emiterea de ultrasunete intense DOG REPELLER ajuta la stabilirea unei zone sigure in..
89,00 RON

Transport gratuit

Aparat cu ultrasunete pentru alungarea pasarilor si animalelor Flame Guard Animal Repeller anti caini,pisici,porumbei,ciori,grauri,veverite,jderi,dihori,mistreti, Frecventa: 13.5 – 45kHz Aparat cu ultrasunete pentru alungarea pasarilor si animalelor Flame Guard Animal Repeller anti caini,pisici,porumbei,ciori,grauri,veverite,jderi,dihori,mistreti, Frecventa: 13.5 – 45kHz
Brand de Top -7 %
Brand: Isotronic Model: 60300
Aparat cu ultrasunete pentru alungarea cainilor si pisicilor Animal Stop Flame Guard Animal RepellerDescoperiți un dispozitiv inovator pentru protejarea proprietății și grădinii de invazia animalelor nedorite! Dispozitivul împotriva animalelor cu senzor de mișcare – 60300 reprezintă o soluție a..
199,99 RON 215,00 RON
Aparat pentru dresarea cainilor si pisicilor Aparat pentru dresarea cainilor si pisicilor
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92015
Aparat cu ultrasunete ce ajuta la dresarea cainilor si pisicilor.Acest dispozitiv emite ultrasunete ( 25 kHz), acestea nu sunt perceptibile de catre om, dar sunt perceptibile de catre caini si pisici.Daca utilizati constat acest dispozitiv, puteti  corecta comportamentul animalutului dumneavoas..
89,99 RON
Aparat portabil anti caini si pisici Free Mobile Aparat portabil anti caini si pisici Free Mobile
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 70630
Aparatul portabil anti caini si pisici Free Mobile este ideal pentru indepartarea pisicilor si cainilor din zonele ce dorim sa le protejam, acesta are un efect maxim si totodata un design minimalist. Dispozitivul v-a tine daunatorii departe de casa, gradina,  foisorul,  podul, garajul sau ..
129,99 RON
Brand: Flortis Model: 1230670
Ce este produsul anti caini si pisici ? Acesta este un produs destinat uzului exterior sub forma de granule folosite pentru alungarea cainilor si pisicilor de pe gazon, gradina, curte, parcare auto etc. Granulele  nu afecteaza gazonul, fructele, legumele sau culturile de cereale. ..
49,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP1001
Pulberea anti caini, pisici si pasari REP 1001 este o solutie sub forma de pulbere solubila eficienta in alungarea pasarilor si animalelor domestice precum porumbei, vrabii, caini, pisici. Acesta creand o bariera olfactiva daunatorilor, dar nu foarte perceptibil de oameni. Produsul nu are efecte adv..
72,90 RON
Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml. Solutie pentru indepartarea cainilor si pisicilor 1000 ml.
Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: E410300
ECOVIT - solutie pentru alungarea cainilor si pisicilor. 1000 mlPentru prevenirea câinilor și pisicilor în spații deschise precum ghivece, pereți, intrări și trotuare, porți, grădini, plante, paturi de flori, roți de mașini și în interior precum mobilier, covoare, pături, fotolii și multe altele.Pro..
64,46 RON
Ultrasonic Super Dog Chaser - Aparat portabil cu lanterna pentru alungarea cainilor agresivi Ultrasonic Super Dog Chaser - Aparat portabil cu lanterna pentru alungarea cainilor agresivi
Cel mai vandut
Brand: Pest-x-Defend Model: 70590
Aparat portabil cu lanterna pentru alungarea cainilor Ultrasonic Super Dog Chaser Moduri de functionare : pentru a lumina incontinuu cele 2 LED-uri ale lanternei este necesar sa comutati butonul LIGHT pe pozitia 0 ,- pentru indepartarea cainilor agresivi comutati butonul LIGHT pe pozitia II si..
69,99 RON

Transport gratuit

Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800 Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800
Brand de Top -14 %
Brand: Isotronic Model: 62500
Isotronic XL800 este un aparat cu ultrasunete profesional in alungarea soarecilor,sobolanilor,pasari,caini,pisici si alti daunatori. Testele de laborator au aratat ca undele ultrasonice ataca sistemul nervos si auditiv ale daunatorilor si creaza disconfort. La aproximativ 95 dB +/- 10%, daunat..
178,50 RON 208,23 RON

Transport gratuit

Aparat pentru alungare pasari Wild Animal Repeller Aparat pentru alungare pasari Wild Animal Repeller
Brand: Evo Tools Model: 678841
Aparat pentru alungare pasari Wild Animal Repeller ce reproduce la alegere sunete precum foc de arma, latrat de caini sau sunete ale pasarilor pradatoare. Cum functioneaza: Dispozitivul este ideal pentru a alunga animalele nedorite, cum ar fi: pasari, caini, pisici, jderi, iepuri, porci mistreti..
249,99 RON
Brand: Pest Stop Model: PS-977F
Aparatul cu ultrasunete Super Dog Chaser reprezinta cea mai sigura metoda pentru alungarea cainilor agresivi. Este ideal pentru protectia copiilor in drum spre scoala,pentru biciclisti sau pentru orice situatie in care cainii sunt o problema. Aparatul anti caini Super Dog Chaser emite sunete..
99,99 RON
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)
0.72s