Menu
Your Cart

Gel anti gandaci

Brand: Bros Model: 1846
Gel impotriva gandacilor 20 gr.BROS Gel insecticid, fluorescent, 20 gr., concentrat;-Se aplica 1 picatura, in calea de mers a gandacilor;-Eficient minim 3 luni;-Gelul se poate observa cu o lanterna cu lumina fluorescenta;-Suprafata acoperita: 80 mp.-Substanta activa: Imidacloprid 2.19% g/g (2.1..
51,71 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: VK96038
FOVAL GEL - este un insecticid eficient gata de utilizare împotriva gândacilor (nimfe şi adulţi) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa şi Americana Periplaneta. FOVAL GEL - este  uşor de utilizat, se aplică cu precizie datorită modului de ambalare (seringă). E..
42,84 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: VK96039
FOVAL GEL - este un insecticid eficient gata de utilizare împotriva gândacilor (nimfe şi adulţi) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa şi Americana Periplaneta. FOVAL GEL - este  uşor de utilizat, se aplică cu precizie datorită modului de ambalare (seringă). E..
60,00 RON
Brand: Kollant Model: 8207418
Insecticid eficient gata de utilizare împotriva gândacilor (nimfe şi adulţi) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa (Gandacul de mobila) şi   Periplaneta Americana (Gandacul american). FOVAL GEL este  uşor de utilizat, se aplică cu precizi..
22,62 RON 25,47 RON
Brand: Homevo Model: 002308
Gândacul reprezintă o amenințare gravă la adresa sănătății umane. Emiterea de alergeni care agravează simptomele astmului și transmiterea agenților patogeni care provoacă: Gastroenterita febră tifoidă Dizenterie Poliomielita și alte afecțiuni Înainte de a lua măsuri de control, eval..
22,62 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: R930F
Magnum Gel pentru combaterea gandacilor este cel mai eficient mod pentru eliminarea gandacilor din locuinte,spatii de depozitare, terase, restaurante etc.- Contine momeala proaspata, mult mai apetisanta si atractiva, in comparatie cu capcanele conventionale cu momeala uscata.Un produs de uz domestic..
29,99 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: Q287
Magnum Gel 40 grame. pentru eliminarea gandacilor este cel mai eficient mod pentru eliminarea gandacilor din locuinte,spatii de depozitare, terase, restaurante etc.- Contine momeala proaspata, mult mai apetisanta si atractiva, in comparatie cu capcanele conventionale cu momeala uscata.Un produs de u..
89,99 RON
Brand: Homevo Model: 5x002308
OFERTA - 5 x HomeEvo  Gel Gandaci 5g.Gândacul reprezintă o amenințare gravă la adresa sănătății umane. Emiterea de alergeni care agravează simptomele astmului și transmiterea agenților patogeni care provoacă: Gastroenterita febră tifoidă Dizenterie Poliomielita și alte afecțiuni ..
103,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-10002P
Acest aplicator este  special conceput pentru aplicarea gelului FOVAL 35 GRAME insecticide impotriva gandacilor.Este fabricat din componente de plastic si metal care pot fi usor curatate, iar datorita greutatii reduse, poate fi folosit cu usurinta timp indelungat. Axa de metal dozeaza cantitate..
150,00 RON
Insecticid gel pentru combaterea gandacilor ADDICT (DINOTEFURAN 2%) 30G/I8096 Insecticid gel pentru combaterea gandacilor ADDICT (DINOTEFURAN 2%) 30G/I8096
Lipsa Stoc  CADOU
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: I8096
Insecticid gel pentru combaterea gandacilor ADDICT (DINOTEFURAN 2%) 30G/I8096ADDICT® GEL este o momeală insecticidă de uz profesional pentru combaterea gândacilor. Bazat pe Dinotefuran, noua substanță activă de referință, efectul său de șoc este redutabil.SUBSTANTA ACTIVA2% DinotefuranEfect ulu..
165,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
0.54s