Menu
Your Cart

Pet Shop

Brand: Homevo Model: 2036020237
HOMEVO - Supliment pentru Pasari de Curte Sanatoase este un produs 100% NATURAL, care utilizat constant ajuta la mentinerea starii de sanatate buna a puilor si pasarilor de curte.Acest produs previne si stopeaza diareea, ajuta la fixarea calciului in oase, fiind foarte recomandat in cazul pasarilor ..
14,28 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 20056
ADAPATOARE 10 LITRI INDUSTRIALAAdapatoare pentru pasari de curte si porumbei, din material plastic non-toxic foarte rezistent. Principala calitate a produsului este stabilitatea foarte mare, nu se rastoarna cand pasarile calca in vas.Capacitate: 10litri...
25,00 RON
Brand: Gaun Model: 10943
Adapatoare pasari eco cu picior  8L Adapatorul cu picioare destinat pasarilor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea feca..
45,00 RON
Brand: Gaun Model: G12007
Adapatoare pentru pasari - cu nivel constantAdapatorul pentru pasari cu plutitor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Costructia rotunjita va permite curatarea facila a acestuia. Se alimenteaza de la o sursa de apa cu presiune normala...
15,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: ADPUI
Adapatoare pentru pui nr.14Adapatoare pui sub forma de disc din plastic cu capac la care se poate adapta o sticla cu apa pentru adaparea puilor. Confectionata din material plastic rezistent, adapatoarea de pui este utila in orice gospodarie, ferma sau crescatorie de pui. ..
6,21 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: K70253
Adapatorul pentru porumbei 5l cu rezervor, este foarte usor de umplut si curatatat. Inelul din partea de sus permite suspendarea lui pentru a se evita murdarirea apei. Dimensiuni: ø20,2x43,3mm. Culoare alb/albastru..
65,66 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: K221500
Adapator fonta cu clapeta din inoxCuva din fonta emailata, vopsita prin pulverizare, de calitate superioara;Compusa din:Clapeta din otel inoxidabil;Racord superior sau inferior apa 1/2 toli;Greutatea: 3,7 kg;Volumul bazinului:1,45 litri;Pentru fixare de perete sau teava...
153,60 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 313121
Adapator plastic pentru porumbei la 2L. Material plastic, non-toxic pentru animale.Produs in UE.Ambalaj: 1 buc /pachet...
32,85 RON
Brand: Gaun Model: 10937
Adapatori eco pentru pasari 3LAdapatorul cu picioare destinat pasarilor este fabricat din material plastic, non-toxic pentru animale.Accesul la hrana si apa trebuie facilitat prin utilizarea unei adapatori corespunzatoare.Folosirea adapatoarelor impiedica risipa, intrararea fecalelor in hrana s..
30,00 RON
Brand: Gaun Model: G11605
Hranitoare liniara verde 40X8 cm.Hranitoare (adapatoare) ideala pentru pasari, in special pui.Din material plastic non-toxic pentru animale, este prevazuta cu un gratar rabatabil usor de curatat, bun protector pentru prevenirea raspandirii hranei. Aceste hranitori sunt foarte utile si nu trebuie sa ..
25,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: HR P
Hranitoare Universala 5LCu un volum de 5 litri este ideala pentru hranirea diferitelor soiuri de pui.Folosirea hranitorilor impiedica risipa mancarii, amestecarea fecalelor cu mancarea , aparitia unor boli, procesul de hranire decurge mai usor, este mai rapid si mai igienic iar daca este tot timpul ..
16,68 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
0.69s