Menu
Your Cart

Ingrijirea Plantelor

Brand: Mondo Verde Model: IRR70
Aqua Gel este un produs ce prin originalitatea sa, si gratie calitatii pe care o poseda asigura udarea plantelor fara  a depune efort si de asemenea fara a fi necesara prezenta dvs. timp de 30 de zile.Acest produs este compus din 97 % apa ce este gelificata intr-un proces de amestecare si catal..
10,00 RON
Brand: Flortis Model: 2110700
Ingrasamant Flortis Evergreens pentru conifere si plante verzi, NPK 13-5-20Formularea specifica a ingrasamantului Evergreen face ca frunzele plantelor sa isi pastreze culoarea verde, lastarii sa sa creasca rapid, prevenind ingalbenirea (in special la conifere).Ingrasamantul Evergreen pentru conifere..
25,00 RON
Brand: Flortis Model: 5400332
Picurator apa pentru irigarea plantelor "TEKNO SINGLE" FlortisEste foarte util in hidratarea plantelor aflate pe balcon, terasa sau chiar util pentru irigarea gradinii de legume atunci cand dumneavoastra lipsiti o perioada de timp de acasa. Sistemul se utilizeaza simplu, sigur si fara utilizare..
14,00 RON
Brand: Flortis Model: 5400710
Sistem de picurare pentru udarea plantelor "TEKNO WITH WATER RESERVE"Datorita recipientului sau practic si elegant, ofera posibilitatea de a uda plantele cu eliberare prin picatura, 24 de ore pe zi, fara utilizarea unei sticle de plastic. Pe langa faptul ca este util, produsul este un acce..
41,00 RON
Brand: Kollant Model: 1031
Arbokol - Mastic cicatrizant arboriMasticul Arbokol Cupru este un produs “ best seller “, folosit ȋn ȋntreaga lume de cultivatorii amatori, dar ṣi ȋn agricultura profesionalǎ. Efectele benefice ale cuprului ȋmpotriva diferitelor tipuri de boli fungice sunt cunoscute de foarte mulți ani. Firma Kollan..
25,00 RON
Brand: Bros Model: 388
Hartie adeziva anti insecte pentru gradini si sere 10 buc capcana cu adeziv pentru combaterea daunatorilor care se hranesc din plante. Mod de utilizare Hartie adeziva BROS anti insecte pentru gradini si sere 10 buc: Hartie adeziva BROS anti insecte pentru gradini si sere 10 buc, culoarea galb..
29,92 RON
Brand: Bros Model: 384
Hartie adeziva pentru ghivece cu flori 10 buc capcana cu adeziv pentru daunatorii care se hranesc cu plantele din ghivece.  Mod de utilizare Hartie adeziva BROS pentru ghivece cu flori 10 buc: Hartie adeziva BROS pentru ghivece cu flori 10 buc se utilizeaza pentru a combate daunator..
14,32 RON
Brand: Mondo Verde Model: CON21
Ingrasamant organic impotriva insectelor de pamant 3.5 kg. Acest ingrasamant este de origine vegetala in proportie de 100% si este bazat doar pe semintele adunate de la planta de ricin si uleiul acestora. Acest ingrasamant natural este organic si de inalta calitate, care are o eliberare si gradua..
71,41 RON
Brand: Biopon Model: 1061
Ingrijire plante spray 500 ml​ - este un produs usor de folosit pentru ingrijirea palntelor de ghiveci cu origine mediteraneana (palmieri, yucca, dracaena, areca). Asigura o umiditate relativa a aerului ridicata in imediata vecinatate a plantelor. Este recomandata folosirea lui cel putin o dat..
23,81 RON
Brand: HomeEvo Model: 00023003
Acest produs 100% BIO este folosit pentru combaterea musculitei albe care provoaca pagube insemnate atat culturilor cat si florilor. Datorita modului de hranire al musculitei albe (aparat bucal de intepat si supt) acestea transmit o serie intreaga de boli dar si viroze (virusuri) care, neputand fi t..
9,99 RON
Brand: Bros Model: 090
Spray cu atomizor 250 ml​ A se agita inainte de folosire. A se pulveriza direct pe plante, mai ales pe partile inferioare ale frunzelor astfel incat sa fie umede. Repetati procesul la fiecare 7-10 zile. In perioadele caniculare si in zilele insorite interventiile se fac seara tarziuProdus Ecolo..
12,03 RON
Brand: Bros Model: 402
Tratament pentru copaci si pomi Eko-derma 350 g protejeaza partile deteriorate ale arborilor si arbustilor cauzate de taieturi, zgârieturi,  si crapaturi, creeaza un strat rezistent la intemperii, flexibil si transparent, care împiedica patrunderea agentilor infectiosi. Unguentul hortic..
16,91 RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.