Menu
Your Cart

Solutii anti cartita

Carbid impotriva cartitelor Carbid impotriva cartitelor
Cel mai vandut -17 %
Brand: Bros Model: 235
Carbid granulat pentru combaterea cartitelor. Acesta este un produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru alungarea cartitelor. Carbid Bros Anti cartita se aseaza in galerii, se uda, iar acesta emana un gaz cu miros insuportabil pentru cartite ce le oblig..
24,99 RON 30,00 RON
Cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor REP100 Cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor REP100
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP100
REP100 - Cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor si a altor rozatoare subterane. Informatii despre fumigenele anti cartite REP 100 : Cartusele fumigene sunt ideale pentru tratarea galeriilor construite de cartite si alte rozatoare subterane. Fumul degajat prin ardere in interiorul tunelu..
49,99 RON
Fumigene cu sulf pentru cartite
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: b250
Cartititele se dovedesc a fi paraziti de gradina foarte puternici care pot distruge plantele daca nu sunt tinuti sub supraveghere si eliminati cat mai repede. In acest sens se folosesc fumigene cartite care au rolul de a elimina rapid acesti daunatori.Fumigena impotriva cartitelor, soarecilor sa..
13,09 RON
Brand: Flortis Model: 1230700
Granule pentru combaterea cartitelor din gradina . Ce sunt granulele pentru alungarea cartitelor  ?           Granulele impotriva rozatoarelor este un produs folosit adesea pentru alungarea soarecilor de camp, cartitelor, aricilor si..
48,00 RON
Granule Anti Cartite 50g. Granule Anti Cartite 50g.
Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 003619
Cei care au o grădină sigur se confruntă, la un moment dat, şi cu problema cârtiţelor. Mici mamifere insectivore, cârtiţele sapă labirinturi subterane şi distrug, făcând muşuroaie, spaţiile verzi cu gazon. Întrucât sunt animale protejate, soluţiile pentru îndepărtarea lor sunt puţine, iar grădinarii..
8,34 RON
Brand: Vebi Model: V05
Granule impotriva cartitelor 1000 mlCOMPOZITIEEsente aromatice active ce creeaza o bariera impotriva cartitelor.CARACTERISTICIAmestec de uleiuri esentiale proiectat special pentru indepartarea pe cai naturale a cartitelor si nutriilor. Produs natural sub forma de granule, usor de aplicat si folosit ..
53,56 RON
Solutie anti cartite 50ml.
Cel mai vandut
Model: ASFX
Prezentul standard de firma reprezinta norma interna de fabricatie a produsului de uz gospodaresc denumit comercial ASFIX  ce are la baza fabricatiei solutia apoasa sub forma de conservant alimentar cu concentratie de 4-5% dioxid de sulf, concentratia de dioxid sulf asigurand efectul de diminua..
6,99 RON
Solutie olfactiva anti cartita 500 ml. Solutie olfactiva anti cartita 500 ml.
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 103
Solutie olfactiva anti cartite ce ofera protectie naturala si siguranta in utilizare, produsul alunga cartitele datorita mirosului puternic emanat, functionează imediat după ce este folosit. Mod de utilizare : Solutie olfactiva anti cartite 500 ml se utilizeaza in gradini, curti, parcuri, mirosu..
30,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP48
Gel pentru alungarea cartitelor REP48 ?           Gel impotriva rozatoarelor este un produs folosit adesea pentru alungarea soarecilor, cartitelor, vidrelor si altor rozatoare daunatoare din jurul locuintei. Acest produs contine substante naturale..
46,41 RON
Granule pentru combaterea cartitelor din gradina REP96 Granule pentru combaterea cartitelor din gradina REP96
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP96
Granule pentru combaterea cartitelor din gradina REP96 Ce sunt granulele pentru alungarea rozatoarelor REP96  ?           Granulele impotriva rozatoarelor este un produs folosit adesea pentru alungarea soarecilor de camp, cartitelor,..
48,00 RON
Gel pentru alungarea cartitelor din gradina Gel pentru alungarea cartitelor din gradina
Lipsa Stoc -18 %
Brand: Flortis Model: 1230705
Gel pentru alungarea cartitelor din gradina, produs din ingrediente naturale .Gelul reprezinta un amestec special de uleiuri esentiale naturale, formulat pentru a crea o bariera impotriva cartitelor si vidrelor pentru a va proteja gradina si curtea.Gelul emite un miros neplacut ce alunga cu succes&n..
45,00 RON 55,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP1003
Pulbere solubila anti cartite, soareci,fazani,corbi,caprioare,mistreti Scoot Plus 4.0   Este o pulbere solubila, care actioneaza pe cale olfactiva. Aceasta pulbere nu este foarte perceptibila de catre om, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i sa perceapa un miros si ..
324,00 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
0.42s