Menu
Your Cart

Solutii anti cartita

Brand: Bros Model: 235
Carbid granulat pentru combaterea cartitelor. Acesta este un produs pe baza de carbura de calciu ce reprezinta o solutie rapida si sigura pentru alungarea cartitelor. Carbid Bros Anti cartita se aseaza in galerii, se uda, iar acesta emana un gaz cu miros insuportabil pentru cartite ce le oblig..
29,90 RON 40,00 RON
Model: DV43
Eco Spray-ul pentru jder, vulpe, veverita, mistret si cartita 300 ml este o solutie practica si ecologica pentru a tine sub control fauna salbatica, protejand astfel diferite zone, atat interioare, cat si zone deschise. Cu actiune indelungata si eficienta, acest spray isi incepe efectul imediat dupa..
39,98 RON
Granule anti cartite 1000 ml. Granule anti cartite 1000 ml.
Lipsa Stoc  CADOU
Brand: Flortis Model: 1230700
Granule pentru combaterea cartitelor din gradina . Ce sunt granulele pentru alungarea cartitelor  ?           Granulele impotriva rozatoarelor este un produs folosit adesea pentru alungarea soarecilor de camp, cartitelor, aricilor si..
55,00 RON
Brand: Homevo Model: 003619
Cei care au o grădină sigur se confruntă, la un moment dat, şi cu problema cârtiţelor. Mici mamifere insectivore, cârtiţele sapă labirinturi subterane şi distrug, făcând muşuroaie, spaţiile verzi cu gazon. Întrucât sunt animale protejate, soluţiile pentru îndepărtarea lor sunt puţine, iar grădinarii..
8,34 RON
Brand: Vebi Model: V05
Granule impotriva cartitelor 1000 mlCOMPOZITIEEsente aromatice active ce creeaza o bariera impotriva cartitelor.CARACTERISTICIAmestec de uleiuri esentiale proiectat special pentru indepartarea pe cai naturale a cartitelor si nutriilor. Produs natural sub forma de granule, usor de aplicat si folosit ..
69,99 RON
Solutie olfactiva anti cartita 500 ml. Solutie olfactiva anti cartita 500 ml.
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 103
Solutie olfactiva anti cartite ce ofera protectie naturala si siguranta in utilizare, produsul alunga cartitele datorita mirosului puternic emanat, functionează imediat după ce este folosit. Mod de utilizare : Solutie olfactiva anti cartite 500 ml se utilizeaza in gradini, curti, parcuri, mirosu..
28,64 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP100
REP100 - Cartuse fumigene pentru combaterea cartitelor si a altor rozatoare subterane. Informatii despre fumigenele anti cartite REP 100 : Cartusele fumigene sunt ideale pentru tratarea galeriilor construite de cartite si alte rozatoare subterane. Fumul degajat prin ardere in interiorul tunelu..
49,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP48
Gel pentru alungarea cartitelor REP48 ?           Gel impotriva rozatoarelor este un produs folosit adesea pentru alungarea soarecilor, cartitelor, vidrelor si altor rozatoare daunatoare din jurul locuintei. Acest produs contine substante naturale..
46,41 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP96
Granule pentru combaterea cartitelor din gradina REP96 Ce sunt granulele pentru alungarea rozatoarelor REP96  ?           Granulele impotriva rozatoarelor este un produs folosit adesea pentru alungarea soarecilor de camp, cartitelor,..
48,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: b250
Cartititele se dovedesc a fi paraziti de gradina foarte puternici care pot distruge plantele daca nu sunt tinuti sub supraveghere si eliminati cat mai repede. In acest sens se folosesc fumigene cartite care au rolul de a elimina rapid acesti daunatori.Fumigena impotriva cartitelor, soarecilor sa..
13,09 RON
Brand: Flortis Model: 1230705
Gel pentru alungarea cartitelor din gradina, produs din ingrediente naturale .Gelul reprezinta un amestec special de uleiuri esentiale naturale, formulat pentru a crea o bariera impotriva cartitelor si vidrelor pentru a va proteja gradina si curtea.Gelul emite un miros neplacut ce alunga cu succes&n..
55,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP1002
Repelent anti cartite si rozatoare Scoot 4.0 este  o pulbere solubilă în apă, care este deosebit de nepotrivită pentru locuitorii solului, precum cartite si si rozatoare, dar nu au niciun efect advers pentru mediu, animale și oameni. Este compus în principal din sulfat potasiu, un element ..
72,90 RON
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)
0.62s