Menu
Your Cart

Evo Tools

Brand: Evo Tools Model: 635004
Pompa multifunctionala pentru casa si gradina, recomandata pentru intretinerea plantelor sau pentru operatii de dezinsectie si igienizare;Caracteristici :•   Filtru la teava de aspiratie pentru prevenirea blocarii duzei;•   Duza de pulverizare cu jet reglabil;•   Maner ..
25,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 677765
Pompa de stropit de 5 este un aparat robust si sigur destinat:•    Pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume ,livezile de pomi fructiferi ,suprafete agricole, gospodarie.•    Operatiunilor de deratizare, dezinsecti..
57,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 677760
Pompa de stropit cu acumulator 16 LitriAcest model de pompa de stropit este ideală pentru utilizarea pe suprafeţele întinse de lucru, având un acumulator de 12 V 8Ah Pb,cu o autonomie de 15-20 de plinuri pe ciclu de încarcare.Asigură un confort sporit şi un debit constant.Dotată cu indicator de nive..
219,99 RON
Brand: Evo Tools Model: 677271
Pompa de stropit 12 l, 3 duze, 58 cm lungime lance, lance din fibra de sticla, 130 cm lungime furtun, 3 bar presiune maximaPompa de stropit profesionala de 12 litri este un aparat robust si sigur destinat:- Pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradi..
89,99 RON
Brand: Evo Tools Model: 677272
Aparat robust,  ce poate fi utilizat pentru o perioada indelungata cu un minimum de intretinere. Destinat pulverizarii fertilizatorilor lichizi si a solutiilor pentru combaterea daunatorilor in gradinile de legume, livezile de pomi fructiferi, suprafete agricole si gospodarie. Poate fi folosit ..
99,99 RON
Brand: Evo Tools Model: 680370
Plasa anti pasari Evo Tools 2x10 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a prot..
21,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 680371
Plasa anti pasari Evo Tools 2x20 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a prot..
45,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 680369
Plasa anti pasari Evo Tools 2x5 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a prote..
15,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 680372
Plasa anti pasari Evo Tools 2x50 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a prot..
85,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 680374
Plasa anti pasari Evo Tools 4x10 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a prot..
35,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 680375
Plasa anti pasari Evo Tools 4x20 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a prot..
55,00 RON
Brand: Evo Tools Model: 680373
Plasa anti pasari Evo Tools 4x5 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a prote..
18,00 RON
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.