Menu
Your Cart

Anti molii

Insecticid universal pentru combaterea insectelor Taifun Master 40ml.
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 0029
Insecticid profesional ce combate o gama mare de insecte precum gandaci de bucatarie, purici, furnici, paianjeni, muste, tantari, capuse, plosnite, etc. Mod de utilizare: Insecticidul se utilizeaza diluat in apa. Pentru insectele zburatoare, diluari 20 ml de solutie in 1000 ml de apa; pen..
7,98 RON
Solutie anti insecte - insecticid universal pentru uz casnic si uz industrial Taifun Master 1L
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 2033
Insecticid universal Taifun eficient pentru combaterea insectelor precum muste,tantari,plosnite,gandaci.Ideal pentru uz casnic si uz industrial. Insecticidul Taifun se utilizeaza diluat in apa. Pentru insectele taratoare, adaugati 40 ml de insecticid la 1000 ml de apa. Pentru insectele zburatoare..
74,65 RON
Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi
Nou Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92420
Aparat anti insecte zburatoare Isotronic Scapa de insectele zburatoare nedorite! In cazul in care te pregatesti de vizita unor prieteni sau pur si simplu nu vrei ca aceste insecte sa se mai afle in jurul casei tale, utilizeaza aparatul anti insecte zburatoare de la Isotronic.   Descrie..
115,24 RON
Banda adeziva pentru copaci 5 m Banda adeziva pentru copaci 5 m
-17 %
Brand: Bros Model: 385
Banda adeziva pentru copaci 5 m este o banda lipicioasa pentru combaterea daunatorilor care apar pe copacii ornamentali si pe pomi fructiferi. Mod de utilizare Banda adeziva BROS pentru copaci 5 m: Banda adeziva BROS pentru copaci 5 m  se ataseaza pe trunchiul  copacului devenind o ..
18,40 RON 22,10 RON
Brand: Bros Model: 203
Bile parfumate contra molii 20 buc ofera protectie eficienta a hainelor, textilelor si blanurilor. Mod de utilizare Bile parfumate BROS impotriva moliilor 20 buc: Bile parfumate BROS impotriva moliilor 20 buc se pun bilutele intre haine sau in buzunare in ambalajele lor, nu se scot bilut..
9,90 RON
Capcana anti molii textile BioStop cu feromoni Capcana anti molii textile BioStop cu feromoni
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: 90032
Capcana anti molii textile BioStop cu feromoni Ce este capcana anti molii cu feromoni ? Capcana anti molii fara insecticid contine sex-feromon, care atrage eficient masculii timp de 10 - 12 saptamani. Moliile se lipesc de partea adeziva a capcanei si mor. Astfel se poate reduce numarul acestor..
21,85 RON
Capcana BioStop pentru molii alimentare Capcana BioStop pentru molii alimentare
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: 900037
Capcana BioStop pentru molii alimentare poate fi folosita pentru combaterea moliilor alimentare in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor. Pentru distrugerea moliilor de haine folositi casetele de molii Protect.   Cum folosim capcana pentru m..
19,20 RON
Capcana pentru dulapuri si dressing-uri anti molii 3 luni
-12 %
Brand: Bros Model: 443
Capcana ipentru dulapuri si dressing-uri anti molii 3 luni este o  capcana inodora pentru combaterea moliilor de haine in dulapuri si sertare. Mod de utilizare Capcana BROS impotriva moliilor pentru dulapuri si dressing-uri 3 luni Capcana BROS impotriva moliilor pentru dulapuri si dressi..
11,50 RON 13,00 RON
Model: P-04017
Este o capcana pentru moliile de alimente. Aceasta foloseste un atractant cu feromoni specific moliilor de alimente (Plodia Ephestia), acestea fiind atrase foarte usor catre suprafata adeziva. Prin folosirea mai multor capcane se poate determina locul infestarii. Capcana se poate utiliza in spatii i..
13,85 RON
Capcana pentru molii de alimente 2 buc
-19 %
Brand: Bros Model: 369
Capcana pentru molii de alimente 2 buc, aceasta capcana controleaza raspandirea moliilor in bucatarie, prinzandu-le. Mod de utilizare Capcana BROS pentru molii de alimente 2 buc: Capcana BROS pentru molii de alimente 2 buc, se utilizeaza in bucatarii, dulapuri si camari. Beneficii client: -..
10,59 RON 13,00 RON
Caseta impotriva moliilor Protect Caseta impotriva moliilor Protect
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: 900006
Caseta impotriva moliilor Protect ideala pentru combaterea moliilor in spatii inchise precum locuinta,spatii depozitare,dulap etc. Cum folosim caseta anti molii Protect ? Inlaturati celofanul de pe caseta si cu ajutorul carligului fixati-l in dulap. Doua casete sunt suficiente pentru protectia..
11,00 RON
Brand: Bros Model: 028
Difuzor lavanda atragator pentru molii confera o protectie efectiva impotriva moliilor, difuzorul pentru agatat este impregnat cu esenta de lavanda. Mod de utilizare Difuzor lavanda BROS cu agatatoare impotriva moliilor: Difuzor lavanda BROS cu agatatoare impotriva moliilor destinat elim..
7,66 RON
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.