Menu
Your Cart

Anti molii

Brand: Pest-x-Defend Model: 0375199
Capcana cu feromoni Pest-x-Defend pentru molii alimentare poate fi folosita pentru combaterea moliilor alimentare in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) .   Cum folosim capcana pentru molii alimentare Pest-x-Defend  ? Indoiti capcana astfel incat sa formati..
19,99 RON 24,99 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: 0375198
Capcana adeziva cu feromoni anti molii textile set/2buc.(11x30 cm) Ce este capcana anti molii cu feromoni ? Capcana anti molii fara insecticid contine sex-feromon, care atrage eficient masculii timp de 10 - 12 saptamani. Moliile se lipesc de partea adeziva a capcanei si mor. Astfel se poate re..
22,35 RON 29,02 RON
Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92420
Aparat anti insecte zburatoare Isotronic Scapa de insectele zburatoare nedorite! In cazul in care te pregatesti de vizita unor prieteni sau pur si simplu nu vrei ca aceste insecte sa se mai afle in jurul casei tale, utilizeaza aparatul anti insecte zburatoare de la Isotronic.   Descrie..
115,25 RON
Model: DV12
Banda adeziva este folosita pentru monitorizarea prezentei daunatorilor pe pomii fructiferi, ornamentali si forestieri, in pepinierele cu pomi tineri si nu numai. Prinde daunatori precum : miceliu, molii timpurii, viermi de iarna, viermi de faina de sera si altii, impiedicand insectele sa ajung in c..
29,75 RON
Brand: Bros Model: 079
Bilele Bros cu parfum de lavanda protejeaza hainele eficient impotriva moliilor. Produsul poate fi plasat in sifonier, garderoba sau sertare. Acesta protejeaza hainele timp de aproximativ 6 luni.Caracteristici: produsele se aplica fara efort;actioneaza eficient dupa aplicare. O cutie conti..
11,36 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-04077C
Ce este capcana geo pad molii cereale ?Capcana contine un suport si un card cu adeziv cu feromoni si stimuli de culoare de calitate superioara care atrage eficient masculii. Aceasta capcana are totodata rolul  de control si monitorizare al moliilor.Cum folosim capcana geo pad molii cereale ?Dat..
14,28 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: P-09091C
Ce este capcana geo pad molii lana ?Capcana contine un suport si un card cu adeziv cu feromoni si stimuli de culoare de calitate superioara care atrage eficient masculii. Aceasta capcana are totodata rolul  de control si monitorizare al moliilor.Cum folosim capcana geo pad molii lana ?Datorita ..
14,28 RON
Brand: Flortis Model: 1331520
Capcana pentru molii alimentare 2 buc/setCapcana pentru molii alimentare este o capcana lipicioasa care contine un atractant pentru a controla populatiile de molii alimentare ce se gasesc in bucatarie: molia indiana, molia de faina mediteraneana, molia de cacao, molia de migdale si molia de stafide...
14,35 RON
Brand: Flortis Model: 1331570
Capcana pentru molii haine ( 1 suport + 2 capcane )Capcana pentru molii de haine nu contine insecticide, are un miros placut si nu murdareste. Pachetul contine 2 capcane pentru molii si un suport pentru acestea. O capcana poate fi folosita aproximativ 3 luni.Cum se foloseste capcana pentru molii de ..
19,24 RON
Brand: Bros Model: 1560
Difuzor floare de portocal atragator pentru molii confera o protectie efectiva impotriva moliilor, difuzorul pentru agatat este impregnat cu esenta de portocal.Mod de utilizare Difuzor floare de portocal BROS cu agatatoare impotriva moliilor:Difuzor floare de portocal BROS cu agatatoa..
9,74 RON
Model: DV51
Eco capcana cu adeziv pentru molii alimentare si de haine 2 in 1 este folosita pentru a monitoriza prezenta insectelor prin prinderea lor.Mod de utilizare :Desfaceti capcana si indepartati pelicula care protejeaza suprafata adeziva si de ademenireFormati cu atentie capcana pentru ca aceasta sa ..
19,98 RON
Brand: GEA Model: P-16003
DENUMIREA PRODUSULUIFEROMONI PLASTURE PENTRU MOLII ALIMENTAREPlasturele cu feromoni trebuie sa fie introdus într-o capcană, pentru monitorizarea moliilor alimentare: Plodia interpunctella, Ephestia kuehniella, Ephestia elutella, Cadra cautella, Cadra figuliella. Aceste dispozitive vor fi utilizate p..
9,99 RON
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)
0.67s