Menu
Your Cart

Gazon

Brand: HomeEvo Model: 330025128
Homevo Algazon 15 gr. este un fertilizant biostimulator pentru gazon. Ajută la înfrumusețarea gazonului, imprimând acestuia o culoare deosebită.Mod de folosire: conținutul unui plic se dizolvă în 20L de apă și se aplică prin pulverizare pe o suprafață de aprox. 300 mp. Este recomandat ca produsul sa..
16,66 RON
Brand: Biopon Model: 1126P
Compost 1 kg, compostul este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii- o substanta inchisa la culoare, sfaramicioasa si de consistenta pamantului –excelent ingrasamant pentru plantele din jurul casei si pentru pamantul din gradina.  Mod de utilizare BIOPON com..
23,23 RON
Brand: Biopon Model: 1077
Ingrasamant de toamna pentru gazon 1kg, este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizare Ingrasamant de toamna pentru gazon: Se foloseste foarte simplu, prim aplicare directa la sol, avand un efect rapid si de lung..
19,35 RON
Brand: Biopon Model: 1076
Ingrasamant de toamna universal 1kg este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizareIngrasamant BIOPON de toamna universal 1kg : Aplicare : dupa dozarea ingrasamantului (functie de..
17,72 RON
Brand: Biopon Model: 1046
Ingrasamant pentru gazon 1 kg  este recomandat tuturor tipurilor gazon. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru gazon 1 kg : Se foloseste foarte simplu, prim aplicare directa la sol, avand un efect rapid si de ..
17,71 RON
Ingrasamant pentru gazon anti-ingalbenire 1 kg Ingrasamant pentru gazon anti-ingalbenire 1 kg
Cel mai vandut
Brand: Biopon Model: 1175
Ingrasamant pentru gazon anti-ingalbenire 1 kg este un ingrasamant chimic complex, pentru intretinere gazon, cu dublu efect: fertilizare si impiedicare ingalbenire. Are o longevitate de 2-3 luni.  Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON pentru gazon anti-ingalbenire: Îngrăsământul pentru..
17,71 RON
Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control 3 kg Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control 3 kg
Cel mai vandut
Brand: Biopon Model: 1132
Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control 3 kg este un ingrasamant chimic complex, pentru intretinere gazon, cu dublu efect: fertilizare si combatere buruieni dicotiledonate (buruieni cu frunza lata). Fertilizant granulat care stimuleaza si acoperirea peticelor fara gazon, lasate de disparit..
45,26 RON
Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control, 1 kg Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control, 1 kg
Cel mai vandut
Brand: Biopon Model: 1131
Ingrasamant pentru gazon cu buruieni control, 1 kg - special pentru a controla buruienile aparute in mod nefast pe gazon Beneficii Client: -este un ingrasamant cu actiune rapida -se aplica simplu, fiind 100% dizolvabil in apa -ideal pentru toate tipurile de irigare -este foarte eficie..
17,71 RON
Brand: Biopon Model: 1049
Ingrasamant pentru gazon cu muschi control 1 kg este un preparat cu efect de fertilizare cu un continut de azot si fier – importante pentru coloritul saturat al gazonului prin actiunea sa usuca muschiul, care astfel e mai usor de indepartat din gazon. Gazonul fertilizat se regenereaza mai re..
17,71 RON
Brand: Biopon Model: 1050
Ingrasamant pentru gazon cu muschi control 3 kg este un preparat cu efect de fertilizare cu un continut de azot si fier – importante pentru coloritul saturat al gazonului prin actiunea sa usuca muschiul, care astfel e mai usor de indepartat din gazon. Gazonul fertilizat se regenereaza mai re..
45,15 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
0.38s