Menu
Your Cart

Informatii Livrare


Dupa plasarea comenzii, poti urmari statusul acesteia, daca o pregatim pentru livrare sau daca a fost preluata de curier, in contul de client sectiunea „comenzile mele” .

Pentru orice informatii suplimentare, care nu sunt disponibile in contul tau, consultantii nostri de vanzari iti stau la dispozitie si vor raspunde cu promptitudine solicitarilor tale. Ii poti gasi la numarul de telefon 0737.504.493 sau la adresa de e-mail office@impotrivadaunatorilor.ro


Modificare comenzi
In cazul in care ai omis sa adaugi un produs in comanda sau vrei alt produs decat cel comandat, ne poti suna la numarul de telefon 0737.504.493 sau ne poti trimite un e-mail la adresa office@impotrivadaunatorilor.ro. Vom face tot posibilul sa operam modificarea ceruta de tine in timp util.


Modalitati de livrare
Pentru ca stim ca ai nevoie repede, in timp util, de produsele comandate in magazinul ImpotrivaDaunatorilor.ro , iti oferim urmatoarele optiuni de livrare: - Livrare prin curier rapid – Fan Courier / DPD
Toate comenzile plasate pe impotrivadaunatorilor.ro beneficiaza de transport gratuit daca depasesc valoarea de 300 lei . Daca valoarea comenzii este mai mica de 300 lei se achita o taxa de livrare de 18 lei. Produsele care au dimensiuni mai mari de 100 cm nu beneficiaza de transport gratuit chiar daca valoarea comenzii depaseste 300 lei .


Termenul de livrare este de 24/48 de ore, prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si DPD . Poti urmari statusul expeditiei folosind numarul de AWB in aplicatia curierului sau in contul tau de client .

 


Mdalitati de plata
Comenzile pot fi achitate prin transfer bancar, ramburs sau online cu cardul.


Service produse
Costul transportului produselor aflate in garantie de la client catre service-ul magazinulului ImpotrivaDaunatorilor.ro este suportat de client. Returul produselor aflate in garantie de la service-ul magazinulului ImpotrivaDaunatorilor.ro catre client este gratuit.


Pentru echipamentele trimise in service in perioada post-garantie, costul transportului este achitat in totalitate de catre client. Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi.

 

0.48s