Menu
Your Cart

Ingrasaminte

Brand: Homevo Model: 004821
Bio Fertilizant - anti seceta 200 gr.Homevo antisecetă este un produs unic care conține un super absorbant și extract din alge marine.Acest produs absoarbe până la 500% din volumul lui apă din precipitații sau udări și o eliberează treptat plantelor împreună cu aminoacizi, micro și macro elemente de..
29,99 RON
Brand: Homevo Model: 004820
Bio Fertilizant - anti seceta 50 gr.Homevo antisecetă este un produs unic care conține un super absorbant și extract din alge marine.Acest produs absoarbe până la 500% din volumul lui apă din precipitații sau udări și o eliberează treptat plantelor împreună cu aminoacizi, micro și macro elemente de ..
11,50 RON
Brand: Biopon Model: 1185
Acest granulat de îngrășăminte este destinat să satisfacă nevoile diferitelor tipuri de gazon care au fost slăbite prin lipsa de nutrienți sau îngrijirea necorespunzătoare. Face ca iarba să crească mai densă, mai verde, să se dezvolte mai repede și să prezinte o rezistență îmbunătățită la factorii e..
23,72 RON
Brand: Biopon Model: 1051
Ingrasamantul compus din mai multe elemente minerale este indicat pentru intretinerea gazonului.Compozitia bine determinata asigura o crestere corespunzatore a gazonului. Continutul mai mare de fier impiedica dezvoltarea muschilor.Azotul din ingrasamant grabeste cresterea gazonului in locurile goale..
133,78 RON
Brand: Biopon Model: 1043
Ingrasamant BIOPON Universal  3 kg este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor. Mod de utilizare Ingrasamant BIOPON Universal :Aplicare : dupa dozarea ingrasamantului (functie de necesitati), acesta s..
54,66 RON
Brand: Mondo Verde Model: CON03
Compost Rapid vă permite să reciclați deșeurile organice din grădină (de exemplu, frunze, iarbă, tăieturi etc.) și din bucătărie (de exemplu, resturi de fructe și legume etc.) datorită bacteriilor și microorganismelor pe care le conține. compostul obtinut este un substrat excelent pentru a presara s..
39,99 RON
Brand: Homevo Model: 004822
Fertilizant universal BIO din alge marine 7.5 gr.Homevo fertilizant universal bio din alge marine este un produs sub formă de fulgi dizolvabili în apă care conțin aminoacizi esențiali, macro și micro elemente de origine vegetală care sunt ușor asimilabile de către plante.Stimulează încolțirea, creșt..
9,50 RON
Brand: Biopon Model: 1170
Ingrasamant albastru pentru hortensie, 200 gEste specializat pentru hortensii care garanteaza colorarea  florilor ȋn albastru. Continutul crescut de sulf  faciliteaza mentinerea pH-ului acid al solului, necesar plantelor pentru a absorbi  aluminiul utilizat pentru a sintetiza cul..
15,66 RON
Brand: Mondo Verde Model: PFO01
Îngrășământul concentrat solubil în apă Plant Food este universal si poate fi folosit pentru: plante de interior si exterior, legume, pomi fructifere, plante cu flori, gard viu, gradini, gazon, etc.Cum se  foloseste1. Diluați produsul în apă2. Irigati solul cu solutia obtinuta (utilizare radica..
25,00 RON
Solutie naturala pe baza de cimbru anti acarieni RTU 500ml. Solutie naturala pe baza de cimbru anti acarieni RTU 500ml.
Nou Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: 1331840
Este un produs pe bază de cimbru ( Thimus vulgaris ), o plantă aromatică comună în regiunile cu climă temperată. Aplicat plantelor, datorită compoziției bogate în flavonoide și fenoli, le ajută în apărarea lor naturală și pentru a se proteja în prezența  acarienilor . Cimbrul intră în fluxul li..
28,25 RON
Solutie,fertilizant natural pe baza de urzica impotriva afide,paienjeni,paduchi 500 ml. Solutie,fertilizant natural pe baza de urzica impotriva afide,paienjeni,paduchi 500 ml.
Nou Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Flortis Model: 1134000
Este un produs pe baza de urzica (Urtica dioica), o substanta activa prezenta in natura cunoscuta pentru proprietatile sale insecticide si acaricide. Acționează împotriva afidelor, acarienilor, acarienilor și carpocapsei. Se aplică pe pomi fructiferi (măr, par, prun, piersic, cireș, nuc), legume (ca..
25,80 RON
Brand: Biopon Model: 1598
BIOHUMUS batoane de ȋngrǎşǎmȃnt sticksÎngrǎşǎmȃnt organic, 100% natural, sub formă de batoane, destinat pentru toate tipurile de plante de apartament și balcon. Acesta este produs din excremente de râme care în timpul digestiei solului, îl saturează cu microorganisme benefice, eliberând astfel nutri..
8,40 RON
Afişare 1 - 12 din 67 (6 pagini)
0.69s