Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

21 Jan Otrava soareci pliculete
admin 6 11594
Otrava sobolani pliculete albastre actioneaza asupra tuturor rozatoarelor chiar si cu o singura masa si este foarte eficient datorita actiunii amanate..
26 Oct Banda anti pasari
admin 0 4372
O bandacu tepi anti pasari este special conceputa pentru a opri stationarea si criculatia pasarilor peste anumite zone. De asemenea, aceste benzi impi..
26 Oct Aparat pentru soareci
0 2013
 Utilizarea unui aparat ultrasunete soareci, astazi,  este considerata una dintre cele mai simple modalitati destul de eficiente de a scapa de rozatoa..
25 Oct Aparat de speriat soareci
0 3086
Un aparatsperiat soareci este cu adevarat tentant: nu este nevoie sa-i otravesti si nu trebuie sa-i transporti la gunoi. Pentru a elimina soarecii din..
25 Oct Aparat contra mustelor
admin 0 827
Cea mai buna solutie pentru a scapa de muste este reprezentata de aparate anti insecte profesionale, care vor indeparta insectele in cel mai bun mod. ..
24 Oct Aparat anti tantari Mondo verde
admin 0 619
Aparatul anti tantari Mondo verde pastreaza tantarii si insectele la distanta de oameni si de animale, cu ajutorul undelor  sonore ultra-inalte si cu ..
24 Oct Aparat anti soareci
admin 0 524
Dispozitivul anti-soareci este un aparat ultrasunetesobolani exterior de respingere a rozatoarelor, fiind creat dupa ani de cercetari in laborator si ..
23 Oct Aparat anti soareci auto
admin 0 668
 Un soarece sub capota unei masini, in cabina sau in portbagaj poate provoca multe necazuri cu incisivii mici, dar ascutiti. Cel mai periculos si, din..
23 Oct Aparat anti insecte
admin 1 961
Un aparatanti insecte ultrasunete se dovedeste cea mai buna solutie pentru a elimina insectele din interior in cel mai rapid mod, dar si pentru a le t..
08 Oct Aparat anti cartite
admin 0 724
Utilizand un aparat anti cartite cu ultra sunete vei reusi sa iti mentii gradina in stare perfecta fara prea mult efort. Contrar opiniei generale, car..
08 Oct Aparat anti gandaci cu unde electromagnetice
admin 0 858
Aparatul  anti gandaci cu unde electromagnetice este un dispozitiv de plastic care se conecteaza intr-o priza de perete. Dupa conectarea la sursa de a..
07 Oct Aparat anti porumbei
admin 0 847
Aparatele anti porumbei sunt o solutie optima in zonele in care acestia sunt in numar foarte mare. Chiar daca multe persoane care nu s-au confruntat p..
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)
0.38s