Menu
Your Cart

Anti viespi

Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi Aparat anti insecte zburatoare,anti molii,anti viespi,anti fluturi
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 92420
Aparat anti insecte zburatoare Isotronic Scapa de insectele zburatoare nedorite! In cazul in care te pregatesti de vizita unor prieteni sau pur si simplu nu vrei ca aceste insecte sa se mai afle in jurul casei tale, utilizeaza aparatul anti insecte zburatoare de la Isotronic.   Descrie..
115,25 RON
Model: 38089190
ATRACTANT PENTRU VIESPI SI MUSTEAcest atractant este conceput pentru a monitoriza prezența viespilor și muștelor. Este destinat, în primul rând, utilizării în aer liber (curți, grădini, etc.), dar poate fi folosit și în spațiile de reproducere.CONȚINE: atractanți alimentari.GRAMAJ: 200 ml.NOTĂ: Aces..
37,49 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: 0375044
Banda adeziva anti insecte,furnici,omizi, pentru copaci,pomi fructiferi este o banda lipicioasa pentru combaterea daunatorilor care apar pe copacii ornamentali si pe pomi fructiferi. Mod de utilizare Banda adeziva anti insecte,furnici,omizi, pentru copaci,pomi fructiferi:Se ataseaza pe trunchi..
24,99 RON 29,99 RON
Banda adeziva pentru pomi Banda adeziva pentru pomi
Nou Lipsa Stoc
Model: DV12
Banda adeziva este folosita pentru monitorizarea prezentei daunatorilor pe pomii fructiferi, ornamentali si forestieri, in pepinierele cu pomi tineri si nu numai. Prinde daunatori precum : miceliu, molii timpurii, viermi de iarna, viermi de faina de sera si altii, impiedicand insectele sa ajung in c..
29,75 RON
Capcana cu rezerva lichid pentru muste si viespi 150 ml  "NARCI" Capcana cu rezerva lichid pentru muste si viespi 150 ml  "NARCI"
Lipsa Stoc  CADOU
Brand: Pest-x-Defend Model: 38089190N
Capcana cu rezerva lichid pentru muste si viespi 150 ml."NARCI"Cel mai nou model de capcană pentru viespi și muște dezvoltat gândindu-ne la mediu și la reducerea plasticului utilizat în capcane.Datorita designului modern, acest tip de capcana poate fi folosita cu ușurință în zone  rezidențiale ..
35,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 11383
Capcana pentru insecte cu alimentare solaraFunctionare automata: acumulatorul se incarca in timpul zilei, seara aparatul cuplandu-se automat. Durata de functionare a lampii depinde de timpul de incarcare. Cu cat expunerea la soare este mai indelungata, cu atat durata de functionare in intuneric va f..
36,00 RON
Capcana pentru muste si viespi FOREST ( momeala inclusa ) Capcana pentru muste si viespi FOREST ( momeala inclusa )
Lipsa Stoc  CADOU
Brand: Pest-x-Defend Model: 38089190F
Capcana pentru muste si viespi FORESTCel mai nou model de capcană pentru viespi și muște dezvoltat gândindu-ne la mediu și la reducerea plasticului utilizat în capcane.Datorita designului modern, acest tip de capcana poate fi folosita cu ușurință în zone  rezidențiale și comerciale, camuflandu..
35,00 RON
Brand: Vebi Model: V42
CY 10 este un insecticid concentrat sub forma de flacon de 1000 ml ce are cu efect indelungat si un spectru larg de actiune. Formula contine o cantitate mare de cipermetrina, care este un piretroid foto-stabil ce actioneaza prin ingestie si contact, ce are un efect de stingere a foca..
179,99 RON
Brand: Vebi Model: V39
Duracid spray este un insecticid aerosol gata de utilizare foarte eficient împotriva viespilor cat si pentru combaterea unui spectru larg de insecte.CARACTERISTICIDuracid spray este un insecticid aerosol gata de utilizare pentru combaterea unei game largi de insecte târâtoare şi zburătoare, foarte e..
47,99 RON
Brand: Homevo Model: 330025123
Homevo anti viespi 25 ml. este un produs biocid recomandat pentru combaterea viespilor.Mod de folosire: conținutul unui flacon se dizolvă în 0,5-1 L de apă și se pulverizează în zonele frecventate de viespi. Se recomandă repetarea aplicării până la dispariția totală. Tratamentul se va face seara, câ..
14,28 RON
Brand: Bros Model: 427
Aerosol impotriva tantarilor si viespilor, pentru copii, 90 ml elimina viespile si cuiburile lor,forma speciala a capului permite directionarea spray-ului in mod eficient pana la 5 m, eliminand astfel riscul unei apropieri a utilizatorului de insectele periculoase. Mod de utilizare S..
20,94 RON

Transport gratuit

Aparat pentru combaterea insectelor Isotronic Fly Fan Aparat pentru combaterea insectelor Isotronic Fly Fan
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 81510
Dispozitiv inovator alimentat de baterii cu elice care perturbă zborul insectelor și, datorită suprafeței reflectorizante, perturbă și orientarea acestora.Rotația este silențioasă și sigură, si nu prezinta nici un pericol deoarece lamele sunt lente și ușoare. Puteti sa il așezați în diverse locuri p..
65,50 RON
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)
0.64s