Menu
Your Cart

Capcane mecanice

Capcana pentru soareci Luna 2buc/set
Cel mai vandut
Model: K299602
Capcana din lemn Luna eficienta pentru capturarea soarecilor, usor de manevrat, cu actiune rapida. Este confectionata din material rezistent in timp, material lemnos de calitate inalta, cu un design ce confera o eficienta ridicata a produsului. Cum functioneaza: Se pozitioneaza in zonele unde..
10,32 RON
Brand: Mondo Verde Model: TTP36
Capcana pentru soareci si sobolani cu arc Scapa intr-un mod eficient de soarecii si sobolanii din casa sau din imprejurimi! Cu capcana pentru rozatoare nu trebuie sa iti mai faci griji din cauza acestora.   Modul de utilizare: Capcana pentru soareci si sobolani functioneaza pe baza ..
22,13 RON
Brand: Bros Model: 401
Capcana din plastic impotriva soarecilor perfecta pentru prinderea rapida a rozatoarelor nedorite Mod de utilizare Capcana din plastic BROS impotriva soarecilor: Capcana din plastic BROS impotriva soarecilor, deschideti capcana, apasand pe cele doua manere si plasati momeala. Beneficii clien..
11,06 RON
Capcana multicaptura pentru soareci Capcana multicaptura pentru soareci
Cel mai vandut
Model: P-03018
CAPCANA MULTICAPTURA METALICA Descriere: Este o capcană pentru capturare multiplă, din metal zincat, pentru capturarea si monitorizarea speciei Mus Musculus. Mecanismul său dublu, cu contragreutate, permite intrarea soarecilor dar nu si iesirea lor. Partea superioară a capcanei este transparentă..
39,27 RON
Model: P-03017
Capcana mecanica pentru multi-captura rozatoare precum soareci si sobolani. Capcana este confectionata din material plastic de culoare verde si este ideala pentru uz interior si exterior. Capcana se fixeaza pe podea,se aseaza momeala in interior si apoi se verifica periodic pentru a elibera roza..
69,03 RON
Capcana pentru soareci si sobolani 27x8.5x9.5cm
Cel mai vandut
Model: K299619
Capcana ecologica cu arc, ideala pentru capturarea soarecilor si sobolanilor. Avantajul acestei capcane este ca nu dauneaza in nici un fel capturii. Modalitatea de folosire este foarte simpla si intuitiva, doar necesita armare. Partea superioara a capcanei este din metal solid, pentru protectia..
63,08 RON
Brand: Mondo Verde Model: TTP37
Indeparteaza soarecii din jurul locuintei intr-un mod sigur si eficient. Capcana pentru capturarea soarecilor este la un pret accesibil si va ajuta la prinderea acestora fara a le face rau. Nu trebuie sa va mai faceti griji din cauza disconfortului creat de soareci. Cu ajutorul acestei capcane..
25,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: EAT02
Momeala atractanta crema pentru prinderea soarecilor si sobolanilor MV-EAT02   Ce este momeala atractanta soareci si sobolani MV-EAT02 ? Crema atractanta EAT020 este o momeala sigura pentru capcane mecanice si placi adezive pe baza de atractanti alimentari aromatizati, capabili sa atra..
39,90 RON
Brand: Mondo Verde Model: TTP31
Rozatoarele din jurul casei va dau batai de cap? Iata o metoda simpla, eficienta si sigura prin care le poti alunga – capcanele pentru soareci. Modul de utilizare: O astfel de capcana pentru capturarea soarecilor este actionata de un arc care in momentul prinderii rozatoarelor ii ucide. Ac..
12,00 RON
Capcana ecologica cu arc pentru capturarea soarecilor
Cel mai vandut
Model: K299618
Capcana ecologica cu arc, ideala pentru capturarea soarecilor si a animalelor foarte mici. Avantajul acestei capcane este ca nu dauneaza in nici un fel capturii. Modalitatea de folosire este foarte simpla si intuitiva, doar necesita armare. Partea superioara a capcanei este din metal solid, pen..
23,00 RON
Model: K299613
Capcana mecanica din lemn Luna este eficienta pentru capturarea atat a soarecilor cat si a sobolanilor. Este o capcana usor de manevrat, cu actiune rapida. Confectionata din material lemnos de calitate inalta, rezistent in timp, are cu un design ce ofera o eficienta ridicata a produsului. Cum ..
14,17 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.