Menu
Your Cart

Capcane pentru cartite

Brand: Pest-x-Defend Model: BT03
Capcana de tip cleste pentru rozatoare subterane .Foarte eficienta si de calitate, capcana este fabricata din otel de calitate superioara ce  reprezinta  o alternativa a mijloacelor chimice sau a preparatelor toxice.Capcana este usor de instalat fiind prevazuta  cu manere lungi care o..
25,00 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: MT13
Capcana tip tunel pentru capturarea rozatoarelor subterane.Utilizare– se recomanda folosirea manusilor de protectie pentru a nu lasa miros pe capcana– se monteaza capcana in galeria rozatoarelor dupa ce identificam directia si scoatem pamantul atat cat sa permita introducerea capcanei– dupa ce ati m..
25,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 702
Capcana pentru cartite,soareci de camp si alte rozatoare subterane Swissinno   1. Ce este Capcana pentru cartite Swissinno ? Capcana pentru cartite,soareci de camp si alte rozatoare este ideala in cazul in care aveti probleme cu cartitele sau soarecii de camp care strica straturile de ..
22,51 RON
Brand: Bros Model: 040
Capcana impotriva cartitelor,  cu stegulet indicator este o capcana ecologica pentru prinderea cartitelor si a soarecilor de camp. Mod de utilizare Capcana impotriva cartitelor, cu stegulet indicator: Capcana BROS impotriva cartitelor , cu stegulet indicator,depistati usor..
35,70 RON
Brand: Flortis Model: 1331430
Capcana rozatoare subterane FT.Capcana este solutia ideala pentru gradinile ce se confrunta cu promblema atacurilor de cartite.Are un principiu de actiune foarte simplu nefiind otravitoare si in acelasi timp nu este periculoasa nici pentru animalele domestice.Mod de folosire capcana cartiteCapcana d..
40,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 556
Capcana pentru soareci de camp, cartite, dihor SuperCatSwissinno   1.         Ce este capcana pentru cartite SuperCatSwissinno ?   Aceasca cursa anti soareci de camp este o capcana clasica , ceea ce inseamna ca este foarte simplu de folos..
99,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 234
Mole Trap SuperCat este eficient și fiabil pentru combaterea cartitelor si a altor rozatoare subterne.SWISSINNO Mole Trap are următoarele caracteristici:Rapid și ușor de configurat și nu este nevoie de o forță mare.Prinde cartite în ambele direcții.Oferă un semnal vizual clar deasupra solului când a..
115,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1580
Set de accesorii pentru Capcana pentru soareci de camp, cartite, dihor SuperCatSwissinno   1.Ce este Setul de accesorii pentru Capcana pentru soareci de camp, cartite, dihor SuperCatSwissinno ? Acest set are in componenta sa o tija cu o lungime de 50 cm compusa din doua parti si un acc..
54,63 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 703
Capcana tip cleste pentru cartite si alte rozatoare subterane Swissinno.   1.Ce este Capcana tip cleste pentru cartite si alte rozatoare subterane Swissinno ? Este o cursa clasica , de tip cleste , care va ajuta sa scapati de cartite si alte rozatoare subterane intr-un intr-un interval..
35,00 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
0.41s