Menu
Your Cart

Capcane pentru cartite

Brand: Pest-x-Defend Model: MT014
Capcana pentru cartite,soareci de camp si alte rozatoare subterane Pest-x-Defend, set/2buc.   1. Ce este Capcana pentru cartite Pest-x-Defend, set/2buc.? Capcana pentru cartite,soareci de camp si alte rozatoare este ideala in cazul in care aveti probleme cu cartitele sau soarecii de ca..
24,99 RON 32,44 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: BT03
Capcana de tip cleste pentru rozatoare subterane .Foarte eficienta si de calitate, capcana este fabricata din otel de calitate superioara ce  reprezinta  o alternativa a mijloacelor chimice sau a preparatelor toxice.Capcana este usor de instalat fiind prevazuta  cu manere lungi care o..
27,25 RON 35,00 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: MT13
Capcana tip tunel pentru capturarea rozatoarelor subterane.Utilizare– se recomanda folosirea manusilor de protectie pentru a nu lasa miros pe capcana– se monteaza capcana in galeria rozatoarelor dupa ce identificam directia si scoatem pamantul atat cat sa permita introducerea capcanei– dupa ce ati m..
25,00 RON
Brand: Bros Model: 040
Capcana impotriva cartitelor,  cu stegulet indicator este o capcana ecologica pentru prinderea cartitelor si a soarecilor de camp. Mod de utilizare Capcana impotriva cartitelor, cu stegulet indicator: Capcana BROS impotriva cartitelor , cu stegulet indicator,depistati usor..
38,59 RON
Brand: Flortis Model: 1331430
Capcana rozatoare subterane FT.Capcana este solutia ideala pentru gradinile ce se confrunta cu promblema atacurilor de cartite.Are un principiu de actiune foarte simplu nefiind otravitoare si in acelasi timp nu este periculoasa nici pentru animalele domestice.Mod de folosire capcana cartiteCapcana d..
40,00 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
0.57s