Menu
Your Cart

Swissinno Solutions

Brand: Swissinno Solutions Model: TUBE_T6-15WLED
Rezerva LED 15W pentru aparat anti insecte model: 1 265Distrugator de insecte profesional eficient impotriva mustelor si tantarilor, cu o putere de atractie sporita datorita ventilatorului incorporat.1 . Ce este aparatul cu lampi UV si ventilator SWISSINNO 80 m² ?Spre deosebire de celelalte aparate ..
68,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 248
REZERVA pentru capcana cu lampa LED 4W anti insecte cu banda adezivaCaptarea biologică și igienică a țânțarilor și a muștelor, fără otravă, datorită unei funcționalități inovatoare. Lumina UV LED emisă atrage puternic insectele. Ea îi ghidează direct către hârtia lipicioasă, unde ajung să se agațe ș..
19,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 420
Momeala atractanta pentru capcana anti melci Swissinno Natural Control set/2buc.   1. Ce este Momeala atractanta pentru capcana anti melci Swissinno Natural Control? Acest produs este fabricat din substante naturale foarte eficient pentru atragerea melcilor. Nu contine substante tox..
19,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 239
Momeala formulată special este irezistibilă pentru muște și alte insecte zburătoare și, în combinație cu lumina zilei care strălucește prin plasticul translucid, atrage insectele în capcană.Momeala de înlocuire este disponibilă în pachete de două porții. Muștele sunt adesea aduse în zonele de l..
27,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: TUBE_12WLED
Lampa LED - rezerva aparat Swissinno 1 246Distrugator de insecte zburatoare precum muste,tantari fluturi 24 W.Distrugatorul de insecte protejează încăperile de până la 80 m²Lumina cu ultraviolete LED atrage efectiv muștele, țânțarii și alte insecte zburătoare într-o rețea de înaltă tensiune în care ..
59,99 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
0.53s