Menu
Your Cart

Swissinno Solutions

Brand: Swissinno Solutions Model: 1 250
Banda adeziva pentru copaci 5 m Swissinno este o banda lipicioasa pentru combaterea daunatorilor care apar pe copacii ornamentali si pe pomi fructiferi. Mod de utilizare Banda adeziva Swissinno pentru copaci 5 m: Banda adeziva Swissinno pentru copaci 5 m  se ataseaza pe trunchiul&nb..
29,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 247
Capcana cu lampa LED 4W anti insecte cu banda adezivaCaptarea biologică și igienică a țânțarilor și a muștelor, fără otravă, datorită unei funcționalități inovatoare. Lumina UV LED emisă atrage puternic insectele. Ea îi ghidează direct către hârtia lipicioasă, unde ajung să se agațe și să piară. Gat..
135,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 237
Capcana pentru muste cu momeala pe baza de fructe inclusa.Compact și igienic, este o capcană robustă, refolosibilă, realizată din două părți din plastic durabil.Momeala formulată special este irezistibilă pentru muște și alte insecte zburătoare și, în combinație cu lumina zilei care strălucește prin..
29,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 341
Capcana pentru viespi Swissinno Natural Control   1.  Ce este capcana pentru viespi Swissinno Natural Control ? Aceasta capcana este exclusiv anti viespi, dispozitivul va captura viespile si le va retine in interior. Capcana poate fi instalata in orice loc in care se doreste co..
49,50 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 230
Felinar pentru indepartarea tantarilor, Swissinno Mosquito Stop Lantern, 20 mpFelinar ideal pentru activitati in exterior, terase, gradini si restaurante. Functioneaza cu pastile incalzite de o lumanare. O pastila este eficienta timp de 4 ore si acopera 20 mp. Substanta activa din pastila folos..
99,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: TUBE_T6-15WLED
Rezerva LED 15W pentru aparat anti insecte model: 1 265Distrugator de insecte profesional eficient impotriva mustelor si tantarilor, cu o putere de atractie sporita datorita ventilatorului incorporat.1 . Ce este aparatul cu lampi UV si ventilator SWISSINNO 80 m² ?Spre deosebire de celelalte aparate ..
68,00 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 248
REZERVA pentru capcana cu lampa LED 4W anti insecte cu banda adezivaCaptarea biologică și igienică a țânțarilor și a muștelor, fără otravă, datorită unei funcționalități inovatoare. Lumina UV LED emisă atrage puternic insectele. Ea îi ghidează direct către hârtia lipicioasă, unde ajung să se agațe ș..
19,99 RON
Set 3 pastile si lumanari, rezerve pentru felinarul indepartare tantari Swissinno Mosquito Stop Lantern, actiune 12h Set 3 pastile si lumanari, rezerve pentru felinarul indepartare tantari Swissinno Mosquito Stop Lantern, actiune 12h
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 232
Set 3 pastile si lumanari, rezerve pentru felinarul indepartare tantari Swissinno Mosquito Stop Lantern, actiune 12hSetul de pastile si lumanari se utilizeaza la felinarul de indepartare a tantarilor de la Swissinno pentru functionarea corespunzatoare a acestuia. Nu folosi alte feluri de pastile/lum..
44,99 RON
Sperietoare pasari tip Corb Sperietoare pasari tip Corb
Lipsa Stoc Cel mai vandut
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 582
Sperietoare corb pentru grauri,ciori,porumbei rezistenta la intemperii ideala pentru protejare culturi vita de vie,livada,pomi fructiferi etc.Caracteristici principale:- Rezistent la intemperii - Element decorativ si totodata care sperie pasarile- Ideal pentru a tine pasarile la distanta de loc..
49,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 616
Capcana pentru molii de haine Swissinno Natural Control 2buc/set.   1. Ce este Capcana pentru molii de haine Swissinno Natural Control ? Capcana anti molii va ajuta in lupta contra molii in zonele unde depozitati hainele. Aceasta capcana atrage molii datorita substantelor atractante..
33,00 RON
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
0.57s