Menu
Your Cart

Aparate cu ultrasunete

Transport gratuit

Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800 Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800
Cel mai vandut Brand de Top -14 %
Brand: Isotronic Model: 62500
Isotronic XL800 este un aparat cu ultrasunete profesional in alungarea soarecilor,sobolanilor,pasari,caini,pisici si alti daunatori. Testele de laborator au aratat ca undele ultrasonice ataca sistemul nervos si auditiv ale daunatorilor si creaza disconfort. La aproximativ 95 dB +/- 10%, daunat..
178,50 RON 208,23 RON
Aparat ultrasunete si sensor PIR anti caini si pisici HK1 Aparat ultrasunete si sensor PIR anti caini si pisici HK1
Brand de Top -10 %
Brand: Isotronic Model: 70565
Aparat cu ultrasunete si sensor PIR portabil eficient pentru alungarea cainilor si pisicilor Isotronic HK1 Ce este aparatul portabil anti caini si pisici Isotronic HK1 ? Este un aparat cu ultrasunete extrem de eficient pentru alungarea cainilor si pisicilor, prezinta senzor de miscare, pe o ra..
116,65 RON 129,00 RON

Transport gratuit

Aparat cu ultrasunete pentru alungarea cainilor si pisicilor Animal Stop Aparat cu ultrasunete pentru alungarea cainilor si pisicilor Animal Stop
Brand: Pest Stop Model: PS-326
Aparat cu ultrasunete pentru alungarea cainilor si pisicilor Animal StopAcest dispozitiv este eficient in alungarea alungarea cainilor, pisicilor, iepurilor, veveritelor, vulpilor si rozatoarelor de camp din curtile si gradinile dumneavoastra fara a le face vreun rau. Aparatul va emite und..
185,00 RON

Transport gratuit

Aparat cu ultrasunete impotriva pasarilor si animalelor Animal Repeller Aparat cu ultrasunete impotriva pasarilor si animalelor Animal Repeller
Brand de Top -14 %
Brand: Isotronic Model: 60036
Aparat cu ultrasunete impotriva pasarilor si animalelor Animal Repeller  Datorita designului sau portabil, dispozitivul poate fi instalat aproape oriunde in casa sau in gradina, chiar daca nu exista o sursa de curent. Indepartarea animalelor, ofera protectie fara expunerea chimica a oamenil..
155,00 RON 179,27 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 263
SWISSINNO se concentrează pe protecția oamenilor și a zonelor lor de locuit și se asigură că, în același timp, animalele sunt tratate într-un mod adecvat speciei. Sustenabilitatea și utilizarea noilor tehnologii, cum ar fi celulele solare, ultrasunetele sau lumina LED permit noi inovații.O enervare ..
299,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 231
Aparat cu ultrasunete pentru alungarea animalelor precum caini,pisici,iepuri,vulpe Swissinno 1. Ce este aparatul cu ultrasunete pentru alungarea cainilor,alungarea pisicilor Swissinno ? Swissinno animal repeller este un dispozitiv cu ultrasunete eficient pentru alungarea cainilor,alungarea pis..
265,00 RON
Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 60035
Isotronic 60035 - Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR eficient in alungare caini,pisici,iepuri,porci mistreti,caprioare etc. Cum functioneaza dispozitivul pentru alungarea pasarilor si animalelor Isotronic 60035 ? Noul model de dispozitiv impotriva animalelor salbatice va ofera posibilitat..
178,99 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.