Menu
Your Cart

Aparate cu ultrasunete

Transport gratuit

 Ultrasonic Birds&Animals Away SOLAR - aparat cu ultrasunete pentru alungare pasari,caini,pisici,rozatoare,jderi,dihori  Ultrasonic Birds&Animals Away SOLAR - aparat cu ultrasunete pentru alungare pasari,caini,pisici,rozatoare,jderi,dihori
-19 %
Brand: Pest-x-Defend Model: PXD480
Ultrasonic Birds & Animals Away Ultrasonic Birds & Animals Away este un dispozitiv ideal pentru a indeparta animale (caini,pisici,caprioare etc.) si pasari (vrabii,porumbei,ciori,pescarusi etc.) deoarece combina un sistem (PIR) care detecteaza miscarea si declanseaza ultrasunete si ..
215,00 RON 265,00 RON

Transport gratuit

Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800 Aparat anti pasari, caini,soareci,sobolani, jderi,vulpi,iepuri Isotronic XL800
Brand de Top -14 %
Brand: Isotronic Model: 62500
Isotronic XL800 este un aparat cu ultrasunete profesional in alungarea soarecilor,sobolanilor,pasari,caini,pisici si alti daunatori. Testele de laborator au aratat ca undele ultrasonice ataca sistemul nervos si auditiv ale daunatorilor si creaza disconfort. La aproximativ 95 dB +/- 10%, daunat..
178,50 RON 208,23 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 263
SWISSINNO se concentrează pe protecția oamenilor și a zonelor lor de locuit și se asigură că, în același timp, animalele sunt tratate într-un mod adecvat speciei. Sustenabilitatea și utilizarea noilor tehnologii, cum ar fi celulele solare, ultrasunetele sau lumina LED permit noi inovații.O enervare ..
299,99 RON
Brand: Swissinno Solutions Model: 1 231
Aparat cu ultrasunete pentru alungarea animalelor precum caini,pisici,iepuri,vulpe Swissinno 1. Ce este aparatul cu ultrasunete pentru alungarea cainilor,alungarea pisicilor Swissinno ? Swissinno animal repeller este un dispozitiv cu ultrasunete eficient pentru alungarea cainilor,alungarea pis..
265,00 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
0.31s