Menu
Your Cart

HomeEvo

Bratara anti capuse si tantari
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 004029
De-a lungul timpului căpuşele s-au răspândit considerabil, iar faptul că bolile pe care acestea le transmit sunt destul de periculoase, iar rata mortalităţii a crescut de la an la an, a făcut ca toate acestea să fie foarte mediatizate, determinând farmaciile, dar şi magazinele care comercializează p..
12,50 RON
Diatom Pest Plosnite de pat 50g.
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 003817
Ploşniţele de pat sunt acele tipuri de insecte care se hrănesc cu sânge uman, de obicei pe timpul nopţii. Mușcările lor pot duce la o serie de afecţiuni asupra sănătății, inclusiv erupții cutanate, efecte psihologice și simptome alergice. Muşcăturile ploşniţelor de pat pot duce la schimbări în ceea ..
11,90 RON
Brand: HomeEvo Model: 003824
Aţi sesizat nu doar o dată că animalul dumneavoastră de companie se scarpină frecvent? V-aţi gândit că există posibilitatea ca acesta să aibă purici? De altfel, este şi cea mai plauzibilă variant din toate cele posibile, mai ales că unele animale de companie sunt mai sensibile ca altele şi pot avea ..
11,90 RON
Brand: HomeEvo Model: 002292
Acţiunea eficientă a insecticidelor este vizibilă în general atunci când furnicile lucrătoare l-au luat şi distribuit în colonie. Aşadar, este important că schimbul de alimente între furnici să se facă într-o colonie. Homevo Foval Gel Furnici are un efect letal întârziat timp de câteva ore, astfel î..
22,61 RON
Brand: HomeEvo Model: 002308
Gândacul reprezintă o amenințare gravă la adresa sănătății umane. Emiterea de alergeni care agravează simptomele astmului și transmiterea agenților patogeni care provoacă: Gastroenterita febră tifoidă Dizenterie Poliomielita și alte afecțiuni Înainte de a lua măsuri de control, eval..
22,61 RON
Brand: HomeEvo Model: 000007
Odată cu sosirea verii şi implicit cu temperaturile mai ridicate, trebuie să ne confruntăm şi cu neplăcerile cauzate de sezonul cald, şi anume apariţia muştelor. Vremea frumoasă este potrivită pentru activităţile în aer liber, pentru lucrările agricole şi pentru grădinărit. Însă vremea caldă este pr..
8,33 RON
Brand: HomeEvo Model: 003787
Sezonul martie-aprilie, este potrivit pentru dezinsecţia împotriva căpuşelor, întrucât temperaturile sunt peste 15-20 de grade. Repetarea tratamentului se recomanda în general intre 3 săptămâni şi 2 luni, dar toate acestea în funcţie de gradul de infestare. Recomandat este ca o dată cu dezinsecţia s..
11,90 RON
Repelent pentru pasari,porumbei,vrabii Kalif
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 130271
Repelentul pentru porumbei – este un produs lichid ce are rolul de a îndepărta porumbeii din zonele în care prezenţa lor este nedorită. Ambalarea sub formă de pulverizator de mână permite o utilizare directă, uşoară şi accesibilă a repelentului. Acţiunea repelentului este una olfactiva, având la ..
35,20 RON
Solutie impotriva paduchi de gaina 50g.
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 003800
Cu siguranţă aţi auzit şi de existent păduchilor de găini, care nu sunt atât de uşor de depistat, precum în cazul oamenilor, însă pot provoca probleme serioase în rândul păsărilor. Pentru a putea preveni apariţia păduchilor de găini trebuie în primul rând să înţelegem cum apar aceştia Trebuie să ..
11,90 RON
Brand: HomeEvo Model: 004067
Ştim bine că, coropişniţele sunt larg răspândite în ţara noastră, fiind întâlnite cu precădere în zonele cultivatoare de legume. Fiindcă migrează în căutarea hranei, ajung treptat să producă daune mari prin galeriile pe care le formează în sol. În general, prezenţa celor care distrug culturile sunt ..
7,14 RON
Repelent Cartite 50g.
Nou Cel mai vandut
Brand: HomeEvo Model: 003619
Cei care au o grădină sigur se confruntă, la un moment dat, şi cu problema cârtiţelor. Mici mamifere insectivore, cârtiţele sapă labirinturi subterane şi distrug, făcând muşuroaie, spaţiile verzi cu gazon. Întrucât sunt animale protejate, soluţiile pentru îndepărtarea lor sunt puţine, iar grădinarii..
8,33 RON
Brand: HomeEvo Model: 003602
Fermierii dispun de o mulțime de opțiuni pentru a-și apăra culturile de melci și melci, dar niciunul nu este garantat cu 100% de succes. Metodele pe care le iau se încadrează în două categorii: O modalitate de a împiedica melcii să vă mănânce culturile este să construiți un perete sau o barieră î..
8,33 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.