Menu
Your Cart

Babolna Bio

Momeala Raticida Gel Killrat 200gr. Momeala Raticida Gel Killrat 200gr.
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: BB336
Raticid sub forma de gel cu o compozitie speciala, care mentine gustul timp indelungat de aceea este acceptat usor de catre sobolani. Dozarea este extrem de usoara si se poate folosi fara dificultate. Folosirea este recomandata in acele locuri unde rozatoarele primesc cu usurinta hrana.   M..
13,12 RON
Capcana anti molii textile BioStop cu feromoni Capcana anti molii textile BioStop cu feromoni
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: 90032
Capcana anti molii textile BioStop cu feromoni Ce este capcana anti molii cu feromoni ? Capcana anti molii fara insecticid contine sex-feromon, care atrage eficient masculii timp de 10 - 12 saptamani. Moliile se lipesc de partea adeziva a capcanei si mor. Astfel se poate reduce numarul acestor..
21,85 RON
Capcana BioStop pentru molii alimentare Capcana BioStop pentru molii alimentare
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: 900037
Capcana BioStop pentru molii alimentare poate fi folosita pentru combaterea moliilor alimentare in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor. Pentru distrugerea moliilor de haine folositi casetele de molii Protect.   Cum folosim capcana pentru m..
19,20 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900031
Capcana pentru furnici faraon Protect Capcana este un produs cu efect intarziat si este eficient doar in cazul furnicilor faraon.Capcana poate fi montata oriunde se doreste combaterea furnicilor faraon . Metoprenul –substanta activa a produsului - impiedica dezvoltarea larvelor din ou si a fur..
32,65 RON
Brand: Babolna Bio Model: BB339
Capcana pentru furnici Protect Cum actioneaza capcana pentru furnici Protect ? Capcana ajuta la eliminarea furnicilor de gradina in spatii inchise si pe terase. Capcana anti-furnici contine o substanta nutritiva care atrage furnicile. Momeala contine Bitrex, o substanta foarte amara care previ..
19,45 RON
Capcana pentru gandaci BioStop - set 4 buc.
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: BB340
Capcana pentru gandaci BioStop - set 4 buc. Ce este capcana pentru gandaci BioStop ? Este un produs non toxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor, pentru eliminarea infectiilor de gandaci, precum si pentru neutralizarea unei zone libere de gandaci. Atrage in mod eficient si e..
21,85 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900034
Capcana pentru muste cu momeala atractanta BioStop Farm.   Ce este Capcana pentru muste cu momeala atractanta BioStop Farm ? Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor, poate capta 15.000 muste. Se poate amplasa acolo unde numarul de muste creaza probleme, in jurul locuintelor, f..
48,37 RON
Capcana pentru muste si viespi BioStop Capcana pentru muste si viespi BioStop
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: 900004
Capcana pentru muste si viespi BioStop Cum actioneaza capcana BioStop eficienta pentru combaterea viespilor si mustelor ? Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si  muste intr-o maniera care protejeaza me..
33,61 RON
Brand: Babolna Bio Model: 900006
Caseta impotriva moliilor Protect ideala pentru combaterea moliilor in spatii inchise precum locuinta,spatii depozitare,dulap etc. Cum folosim caseta anti molii Protect ? Inlaturati celofanul de pe caseta si cu ajutorul carligului fixati-l in dulap. Doua casete sunt suficiente pentru protectia..
11,00 RON
Brand: Babolna Bio Model: 6965
Pulbere PROTECT este eficace pentru distrugerea insectelor ce supravietuiesc in locuri ascunse: gandaci, plosnite, furnici, purici, tisanur lucifug. Imprastiati praful uniform intr-un strat subtire direct in ascunzatorile si pe traseele de deplasare a insectelor (ex: crapaturi, fisuri, in apropie..
15,08 RON
Brand: Babolna Bio Model: BB335
Momeala soareci, sobolani sub forma de boabe cerealiere. Indicatii: Produsul se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor. Compozitie:0.005% bromadiolon ca substanta activa. Mod de utilizare : Momeala se plaseaza in preajma galeriilor si in locurile frecventate de sobolani..
13,13 RON
Brand: Babolna Bio Model: BB334
Pasta raticida Protect sub forma de gel are o compozitie speciala, ce mentine gustul timp indelungat de aceea este acceptat usor de catre soareci si sobolani. Dozarea este extrem de usoara si se poate utiliza fara dificultate. Folosirea pastei raticide este recomandata in acele locuri unde soarecii ..
14,40 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.