Menu
Your Cart

Despre Noi

Magazinul WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO este proprietatea firmei S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L


Magazinul IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO este destinat comercializarii produselor pentru combaterea daunatorilor  precum gandacisoareci, sobolanipuricitantari muste,cartiteviespi/albinecaini,pisici,jder / dihorfurnici etc.

Dupa cum stiti, daunatorii mentionati mai sus sunt purtatori de microbi ce pot provoca boli grave.

Pentru a preveni acest lucru, magazinul WWW.IMPOTRIVADAUNATORILOR.RO vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama larga de produse importate

de la producatori precum Mondo Verde – ItaliaSwissinno – GermaniaRadarcan – Spania,Pest X Repel – BulgariaIsotronic - Germania si alte brand-uri recunoscute pentru calitatea produselor.


 

Cu o experienta in domeniu de peste 5 ani, echipa Impotrivadaunatorilor va sta la dispozitie pentru gasirea celor mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.


Va multumim pentru interesul acordat serviciilor si produselor noastre !


Prin accesarea paginii web www.impotrivadaunatorilor.ro va asumati responsabilitatea ca veti folosi continutul acesteia doar pentru uzul personal si nu cu scopul comercializarii. 

Accesand site-ul www.impotrivadaunatorilor.ro  va asumati obligatia de a nu copia, stoca in orice mediu (inclusiv pe oricare site web),

distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul www.impotrivadaunatorilor.ro


 

 fara acordul prealabil al firmei S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L.

Continutul si structura site-urilor firmei S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L.  sunt protejate prin drepturi de autor. 

Orice reproducere a informatiilor sau a datelor, in special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabila a firmei S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE S.R.L.  

 

0.45s