Menu
Your Cart

Arbusti

Brand: Homevo Model: 0036020237
Homevo - Mastic pentru protectia scoartei pomilor 300gr. este o solutie ce are ca rol protecţia scoarţei pomilor în pepiniere şi plantaţii împotriva mamiferelor care rod scoarţa (capre,cerbi, căprioare,iepuri,mistreţi).Este un produs igienizant sub formă de pastă care odată aplicat protejează scoarţ..
40,00 RON
Brand: Biopon Model: 1126P
Compost 1 kg, compostul este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii- o substanta inchisa la culoare, sfaramicioasa si de consistenta pamantului –excelent ingrasamant pentru plantele din jurul casei si pentru pamantul din gradina.  Mod de utilizare BIOPON com..
25,70 RON
Brand: Kollant Model: 10311
Homevo - Mastic cicatrizant arbori 300 gr.Este un produs pe bază de rășină și cupru folosit pentru cicatrizarea și protecția pomilor în urma tăierilor.Timp minim de formare a peliculei : 1 orǎ.Mod de ambalare : tub 300g..
25,00 RON
Brand: Biopon Model: 1078
Ingrasamant de toamna  pentru conifere 1kg, este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de uti..
21,22 RON
Brand: Biopon Model: 1076
Ingrasamant de toamna universal 1kg este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizareIngrasamant BIOPON de toamna universal 1kg : Aplicare : dupa dozarea ingrasamantului (functie de..
21,22 RON
Brand: Biopon Model: 1023
Ingrasamant pentru conifere 0,5 l este un ingrasamant multi-mineral fabricat in special pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigurã culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrãsãmânt pentru conifere îmbunãtãteste aspectul general si creste imunitatea.  ..
13,65 RON
Brand: Biopon Model: 1052
Ingrasamant pentru conifere 1 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de utilizare Ingr..
23,76 RON
Brand: Biopon Model: 1024
Ingrasamant pentru conifere 1 l este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azotasigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de utilizare Ingras..
22,09 RON
Brand: Biopon Model: 1055
Ingrasamant pentru conifere anti-ingalbenire ace 1 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  ..
23,76 RON
Brand: Biopon Model: 1056
Ingrasamant pentru conifere anti-ingalbenire ace 3 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  ..
52,72 RON
Var pentru gradina (1 kg) Var pentru gradina (1 kg)
Cel mai vandut
Brand: Biopon Model: 1164
Var pentru gradina (1 kg)​ - Este o pulbere de var cu dubla actiune ce poate fi folosita pentru: - ca ingrasamant care ajuta la scaderea aciditatii solului;  - ca agent de protectie a scoartei pomilor, prevenind crapaturile lungi si adanci rezultate ca urmare a diferentelor de temperat..
14,99 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
0.61s