Menu
Your Cart

Arbusti

Brand: Flortis Model: 1110301
Ingrasamant BIO Capsuni si arbusti fructiferi, 1 kilogramIngrasamantul BIO Capsuni si arbusti fructiferi este un produs a carui compozitie in elemente nutritive (NPK=5-8-15) asigura nutrientii necesari cresterii si dezvoltarii plantelor de capsuni si alti arbusti fructiferi (mur, coacaz, afin, zmeur..
14,00 RON
Brand: Flortis Model: 1110177
Ingrasamant pentru Bonsai 570G NPK 4-7-7+microelementeIngrasamantul din gama Flortis este sub forma lichida si are o formula imbunatatita ce asigura o fertilizare optima pentru toate speciile de bonsai.Prin aplicarea sa acesta asigura o imbunatatire vizibila asupra radacinilor si a foliajului plante..
11,00 RON
Brand: Flortis Model: 2110700
Ingrasamant Flortis Evergreens pentru conifere si plante verzi, NPK 13-5-20Formularea specifica a ingrasamantului Evergreen face ca frunzele plantelor sa isi pastreze culoarea verde, lastarii sa sa creasca rapid, prevenind ingalbenirea (in special la conifere).Ingrasamantul Evergreen pentru conifere..
25,00 RON
Brand: Flortis Model: 2113300
Ingrasamant Urea N46 pe baza de azot , sac 4 kgUreea - este denumirea ingrasamantului pe baza de azot Urea N46 - si este un ingrasamant cu un continut foarte ridicat de azot si cu absorbtie excelenta a elementelor nutritive. Ureea are proprietatea de a hrani atat pe moment plantele, cat si la u..
21,50 RON
Brand: Kollant Model: 1031
Arbokol - Mastic cicatrizant arboriMasticul Arbokol Cupru este un produs “ best seller “, folosit ȋn ȋntreaga lume de cultivatorii amatori, dar ṣi ȋn agricultura profesionalǎ. Efectele benefice ale cuprului ȋmpotriva diferitelor tipuri de boli fungice sunt cunoscute de foarte mulți ani. Firma Kollan..
25,00 RON
Brand: Biopon Model: 1126P
Compost 1 kg, compostul este ceea ce ramane dupa descompunerea plantelor si a altor organsme vii- o substanta inchisa la culoare, sfaramicioasa si de consistenta pamantului –excelent ingrasamant pentru plantele din jurul casei si pentru pamantul din gradina.  Mod de utilizare BIOPON com..
23,23 RON
Brand: Biopon Model: 1078
Ingrasamant de toamna  pentru conifere 1kg, este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de uti..
19,35 RON
Brand: Biopon Model: 1076
Ingrasamant de toamna universal 1kg este recomandat tuturor tipurilor de plante: de casa, balcon, terase. Compozitia sa speciala stimuleaza cresterea intensa a plantelor.  Mod de utilizareIngrasamant BIOPON de toamna universal 1kg : Aplicare : dupa dozarea ingrasamantului (functie de..
17,72 RON
Brand: Biopon Model: 1023
Ingrasamant pentru conifere 0,5 l este un ingrasamant multi-mineral fabricat in special pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigurã culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrãsãmânt pentru conifere îmbunãtãteste aspectul general si creste imunitatea.  ..
10,99 RON
Brand: Biopon Model: 1052
Ingrasamant pentru conifere 1 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de utilizare Ingr..
19,34 RON
Brand: Biopon Model: 1024
Ingrasamant pentru conifere 1 l este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azotasigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  Mod de utilizare Ingras..
15,95 RON
Ingrasamant pentru conifere anti-ingalbenire ace 1 kg
Cel mai vandut
Brand: Biopon Model: 1055
Ingrasamant pentru conifere anti-ingalbenire ace 1 kg este un ingrasamant multi-mineral pentru toate tipurile de conifere si arbusti. Continutul crescut de azot asigură culoarea sanatoasa a acelor. Biopon îngrăsământ pentru conifere îmbunătățește aspectul general si creste imunitatea.  ..
17,71 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.