Menu
Your Cart

Raticide

Momeala Raticida Gel Killrat 200gr. Momeala Raticida Gel Killrat 200gr.
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: BB336
Raticid sub forma de gel cu o compozitie speciala, care mentine gustul timp indelungat de aceea este acceptat usor de catre sobolani. Dozarea este extrem de usoara si se poate folosi fara dificultate. Folosirea este recomandata in acele locuri unde rozatoarele primesc cu usurinta hrana.   M..
13,12 RON
Brand: Bros Model: 058
Cereale din grau impotriva soarecilor si sobolanilor 300 g,cerealele atent selectionate si formeaza totalmente produsul calitativ, forma momelii indeplineste cerintele naturale de hranire ale rozatoarelor (preferinta lor pentru seminte) . Este recomandat în special împotriva soarecilor si sobolanilo..
12,30 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: 9121590
LIPICI BIO-GLUE Descriere: Lipici rodenticid nontoxic. BIO-GLUE este un lipici inodor, incolor, nu este imflamabil si isi mentine in timp caracteristicile de adeziv. Este rezistent la apa si umiditate. Instructiuni: Se aplica BIO-GLUE pe suport (lemn, plastic, hartie, carton) in fasii, la o..
10,83 RON
Brand: Bros Model: 053
Momeala proaspata impotriva soarecilor si sobolanilor 10 kg atrage atat soarecii cat si sobolanii ca un magnet puternic: momeala proaspata este moale si umeda, ceea ce o face sa arate ca alimentele proaspete. Este foarte convenabila de folosit - poate fi usor dispusa si colectata dupa finalizar..
337,00 RON
Brand: Bros Model: 496
Momeala proaspata impotriva soarecilor si sobolanilor 250 gr. este atractiv pentru toate rozatoarele: momeala proaspata este moale si umeda, ceea ce o face sa arate ca alimentele proaspete. Este foarte convenabila de folosit - poate fi usor dispusa si colectata dupa finalizarea combaterii dauna..
18,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: RM400GR
Momeala Raticida Rodexion Micopelete 400gr Raticid - Momeala pe baza de bromadiolona. Compozitie 100 g de produs contin: Bromadiolona ..........................0,005 g; Denatonium Benzoat ................0,001 g; Substante atractive pana la .......100 g. Caracteristicile produsului: RODEX..
13,97 RON
Brand: Babolna Bio Model: BB335
Momeala soareci, sobolani sub forma de boabe cerealiere. Indicatii: Produsul se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor. Compozitie:0.005% bromadiolon ca substanta activa. Mod de utilizare : Momeala se plaseaza in preajma galeriilor si in locurile frecventate de sobolani..
13,13 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: NOC10KG
Nocurat Parafina - ceara 10kg este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci,sobolanii, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant(DIFENACOUM). Ingerarea unei singure bucati cauzeaza, in scurt timp, moartea oricarui rozator , fara a creea o stare de panica..
314,99 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: NCRP100GR
Nocurat Parafina 100gr este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci, sobolanii, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant(DIFENACOUM). Ingerarea unei singure bucati cauzeaza, in scurt timp, moartea oricarui rozator , fara a creea o stare de panica sau a..
6,64 RON
Nocurat Parafina 200gr Nocurat Parafina 200gr
Cel mai vandut
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: NOC200GR
Nocurat Parafina 200gr este o momeala adecvata controlului populatiilor de soareci,sobolanii, soareci de camp, de diverse specii, ce contine un puternic anticoagulant(DIFENACOUM). Ingerarea unei singure bucati cauzeaza Raticid-Momeala pe baza de DIFENACOUM Compozitie: 100 de grame de pr..
11,00 RON
Model: R1892
Otrava sobolani Jade parafina 10kg (ceara 10gr) Subsţanta activa: Bromadiolone 0.005% - CAS 28772-56-7; CE 249-205-9 Categoria de utilizatori: Non-profesionali (populatie). Indicatii: Momeala sub forma de pasta verde, gata de utilizare. Utilizare pentru controlul rozatoarelor (soareci si ..
440,30 RON
Brand: Babolna Bio Model: BB334
Pasta raticida Protect sub forma de gel are o compozitie speciala, ce mentine gustul timp indelungat de aceea este acceptat usor de catre soareci si sobolani. Dozarea este extrem de usoara si se poate utiliza fara dificultate. Folosirea pastei raticide este recomandata in acele locuri unde soarecii ..
14,40 RON
Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.