Menu
Your Cart

Tratament pentru latrine Microbec

Tratament pentru latrine Microbec
Cel mai vandut
Tratament pentru latrine Microbec
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: Bros
  • Model: 1658
  • Pretul include: TVA
23,18 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Vineri, 26 Aprilie - Luni, 29 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Bros Microbec bioactivatori haznale-latrine si toalete uscate, pachet 4x30g sunt perfecte pentru biodegradarea continutului haznalelor-latrinelor si toaletelor uscate.


Utilizarea sistematica a Microbec reduce frecventa de golire a haznalelor-latrinelor si toaletelor uscate, elimina mirosul.


Microbec prospect: Bros Microbec tratament haznale-latrine si toalete uscate este o pulbere cu enzime si bacterii active biologic care eficientizeaza si accelereaza descompunerea reziduurilor organice din latrine si toalete uscate. Reduce continutul de excremente solide, dizolva substantele orgenice si indeparteaza eficient mirosurile neplacute.


Microbec mod de utilizare:


- LATRINE - utilizati un pliculet (30 g) o data pe saptamana, turnand produsul direct in deschizatura latrinei. Daca latrina este folosita in mod regulat de peste 4 persoane, utilizati o doza proportional mai mare.


- TOALETE USCATE - dupa golirea si asezarea rumegusului, turnati un pliculet din produs. Cand recipientul este pe jumatate plin, turnati inauntru inca un pliculet de pulbere. Puteti de asemenea sa amestecati rumegusul cu produsul inainte de a-l turna in toaleta, folosind cate 5g de pudra la fiecare strat de 10 cm de rumegus.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.65s