Menu
Your Cart

Granule Anti Cartite 50g.

Granule Anti Cartite 50g.
Granule Anti Cartite 50g.
Granule Anti Cartite 50g.
Granule Anti Cartite 50g.
Granule Anti Cartite 50g.
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: Homevo
  • Model: 003619
  • Pretul include: TVA
8,34 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Luni, 15 Aprilie - Marti, 16 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Cei care au o grădină sigur se confruntă, la un moment dat, şi cu problema cârtiţelor. Mici mamifere insectivore, cârtiţele sapă labirinturi subterane şi distrug, făcând muşuroaie, spaţiile verzi cu gazon. Întrucât sunt animale protejate, soluţiile pentru îndepărtarea lor sunt puţine, iar grădinarii nu pot decât să le testeze, răbdători, pe toate.

În general, amenajarea unui spaţiu verde necesita o investiţie majoră de sute, ori chiar mii de euro şi o cârtiţa care reuşeşte să sape galerii întregi, astfel încât ajunge să vă distrugă în adevăratul sens al cuvântului întreaga munca, în care aţi investit o sumă considerabilă nu este tocmai plăcut, nu-i aşa? Tocmai de aceea trebuie să luaţi toate măsurile de precauţie pentru a preveni apariţia acestora în grădinile dumneavoastră, sau în cazuri extreme să reuşiţi să le îndepărtaţi.

La ora actuală soluţiile pentru îndepărtarea cârtitelor sunt numeroase, însă recomandat este să apelaţi la cele care nu le omoară ci care au rolul de a le îndepărta, cu alte cuvinte soluţiile care le alunga.

Bineînţeles că pe piaţa exista sute, chiar mii de remedii care vă pot scăpa cu succes de cârtiţe, fie că vorbim despre capcane special create pentru îndepărtarea cârtiţelor, fie că vorbim despre anumite pastile ce îndepărtează cu succes. De asemenea, exista şi anumite îngrăşăminte organice anti cârtiţe, îngrăşăminte care sunt de fără doar şi poate de origine vegetală, bazate în special pe ulei de ricin sau pe o fracţiune proteică de ricin.

Noi vă recomandăm un produs 100% natural şi anume Betonita, o argilă cu granule foarte fine care are un conţinut ridicat de minerale (magneziu, calciu, oxizi de fier). Datorită acestora, este ideală pentru fertilizarea rapidă a solului.

Acest produs este natural şi nu afectează sub nicio formă sănătatea oamenilor, sau a animalelor, întrucât este îmbibat cu ulei de castor, care acţionează ca o bariera pentru cârtiţe.

Cum se foloseşte?

Să vedem în primul rând cum se foloseşte această soluţie împotriva cârtitelor. Se goleşte conţinutul unui plic în galeriile pe care cârtitele le-au săpat şi se toarnă peste acestea în jur de 2 sau 3 litri de apă, în funcţie de adâncime, după care se acoperă cu pământ.

Granulele care sunt îmbibate cu ulei de castor vor pătrunde adânc în galerii, ceea ce va determina cârtitele să părăsească locul respectiv cât mai repede cu putinţă.

Preţul unui astfel de produs este foarte accesibil şi extrem de eficient în acelaşi timp.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Granule Anti Cartite
Pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 50 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.67s