Menu
Your Cart

Anti pasari

Brand: Mondo Verde Model: RPU01
Plasa anti pasari Mondo verde 2x5 metri este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. P..
25,26 RON
Brand: HomeEvo Model: 130271
Solutie olfactiva repelent pentru tinerea la distanta a porumbeilor si a altor pasari.Repelentul Homevo anti porumbei este un produs BIO pe bază de aromatizanţi alimentari, care au un efect olfactiv foarte repelent pentru păsări. Se aplică prin pulverizare, în zonele frecventate de păsări sau în zon..
39,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP83
Sperietoare de pasari tip bufnita impermeabila cu avengura aripilor de 110 cm, folosita pentru alungarea  pasarilor precum grauri, ciori, prombei, vrabii, mierle, mincatori de albine si a rozatoarelor precum soareci, sobolani, veverite, iepuri. Toate pasarile mici ca si rozatoarele sunt prad..
150,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP82
Sperietoare de pasari tip vultur impermeabil cu avengura aripilor de 80 cm, folosita pentru alungarea  pasarilor precum grauri, ciori, prombei, vrabii, mierle, mincatori de albine si a rozatoarelor precum soareci, sobolani, veverite, iepuri. Toate pasarile mici ca si rozatoarele sunt prada p..
94,19 RON
Sperietoare pasari Bufnita cu alimentare solara Sperietoare pasari Bufnita cu alimentare solara
Nou Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 85010
Sperietoare pasari Bufnita cu alimentare solara - sperietoare pentru porumbei,sperietoare pentru vrabii,sperietoare pentru grauri.Solar Owl Bird Scarer - model Bufnita cu senzori de miscare, a fost conceput ca o solutie naturala, extrem de eficienta in a alunga PASARILE (,gugustuci,  porumbei,&..
99,97 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP81
Sperietoarea de pasari tip Soim reprezinta o replica fidela versiunii vii si de asemenea este o sperietoare de pasari confectionata dintr-un material impermeabil si cu avergura aripilor de 54 cm, are rolul de a alunga pasari precum porumbeii, vrabiile, mierlele, ciocanitoarele si rozatoarele precum ..
80,00 RON
Sperietoare pasari tip balon 40 cm, anti grauri,anti ciori,anti porumbei,anti vrabii Sperietoare pasari tip balon 40 cm, anti grauri,anti ciori,anti porumbei,anti vrabii
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: REP66
Ține păsările departe cu aceste replici 3D ce imita ochii unor pasari rapitoare si intimideaza păsările dăunătoare. Simple de utilizat, costuri mici– pot fi amplasate in orice loc ! Ochii si cozile reflectorizante sunt incluse in pachet   Sperietorile de pasari sunt utile in diverse a..
30,43 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP371
Impiedica formarea cuiburilor sau depunerea de excremente ale pasarilor cu ajutorul tepilor anti pasari din otel inoxidabil! Tepii sunt eficienti si total inofensivi pentru pasari.   Ce sunt tepii anti pasari? Tepii anti pasari sunt formati dintr-o banda din otel inoxidabil pe care se ..
30,00 RON
Brand: Mondo Verde Model: REP01
Solutie concentrata impotriva pasari, caini, pisici ideala pentru a proteja terasa,pervazul geamurilor si alte locuri in care nu se doreste prezenta pasarilor si animalelor. Solutie concentrata folosita pentru a alunga animalele domestice si salbatice. Eficienta si economie maxima datorita celor ..
45,02 RON
Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR Isotronic 60035-Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 60035
Isotronic 60035 - Dispozitiv cu ultrasunete si sensor PIR eficient in alungare caini,pisici,iepuri,porci mistreti,caprioare etc. Cum functioneaza dispozitivul pentru alungarea pasarilor si animalelor Isotronic 60035 ? Noul model de dispozitiv impotriva animalelor salbatice va ofera posibilitat..
178,99 RON

Transport gratuit

Isotronic Solar Repeller Diamond -  alunga rozătoare, cartite, șerpi, jderi, păsări și raconi Isotronic Solar Repeller Diamond -  alunga rozătoare, cartite, șerpi, jderi, păsări și raconi
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 60010
Isotronic Solar Repeller Diamond -  alunga rozătoare, cartite, șerpi, jderi, păsări și raconiAparat cu ultrasunte, flash-uri, si vibratii pentru alungarea daunatorilor din gradina.Specificatii :Frecventa ultrasunete : 8 - 32 kHzInterval functionare : ON  - 3  secundeOFF - 27 secu..
196,99 RON
Brand: Mondo Verde Model: RPU04
Plasa anti pasari Mondo verde 4x10 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru..
35,00 RON
Afişare 13 - 24 din 25 (3 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.