Menu
Your Cart

Capcane

Book Rat Nera - Capcana cu lipici pentru soareci, reptile, gandaci sau alte insecte taratoare Book Rat Nera - Capcana cu lipici pentru soareci, reptile, gandaci sau alte insecte taratoare
Cel mai vandut
Model: P-02012
Capcana Book Rat Nera este o capcana adeziva de unica folosinta, ideala pentru controlul rozatoarelor medii sau mici, reptile (serpi, soparle), paianjeni, gandaci sau alte insecte taratoare.  Este varianta de capcana adeziva pentru zonele umede sau cu mult praf. Capcana va avea rezultate bu..
10,83 RON
Capcana adeziva impotriva gandacilor Scara Trap SET/4buc. Capcana adeziva impotriva gandacilor Scara Trap SET/4buc.
Cel mai vandut -39 %
Model: P-04013
ScaraTrap este o capcana cu banda dubla adeziva, pentru monitorizarea insectelor taratoare. Gandaci vor fi eliminati simplu si curat cu ajutorul capcanei. In cutie se afla 4 capcane adezive, acestea vor retine gandaci si/sau alte insecte, ele vor muri din cauza lipsei hranei. Se poate utiliza pana ..
3,33 RON 5,48 RON
Capcana cu lipici impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox
Cel mai vandut
Brand: Bros Model: 035
Capcana cu lipici impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox prinde eficient atat gândacii cat si alte insecte taratoare.  Mod de utlizare Capcana cu lipici BROS impotriva gandacilor si altor insecte taratoare Feromox: Capcana cu lipici BROS impotriva gandacilor si altor ins..
5,84 RON
Capcana cu lipici pentru combaterea gandacilor KOS13
Cel mai vandut
Brand: Mondo Verde Model: KOS13
Capcana cu momeala atractanta si lipici pentru combaterea gandacilor KOS13 Ce este capcana pentru gandaci KOS13 ? Capcana adeziva cu atractant impotriva gandacilor, practica si usor de utilizat, rezolva cu usurinta problemele legate de gandaci si alte insecte taratoare. Capcana contine o subst..
19,25 RON
Capcana cu lipici pentru soareci Stop Mini Plastic Capcana cu lipici pentru soareci Stop Mini Plastic
Cel mai vandut
Model: P-02009B
Capcana cu lipici pentru soareci Stop Mini Plastic Descriere: Mini Stop capcana lipiciosa pentru soareci , cu atractant alimentar pentru monitorizarea și combaterea dăunătorilor din mediul urban. Aceasta cursă de șoareci este potrivita pentru prinderea rozătoarelor mici cum ar fi: domesticus Mu..
4,48 RON
Capcana electrica pentru gandaci Capcana electrica pentru gandaci
Brand de Top
Brand: Isotronic Model: 77030
Capcana electrica anti gandaci, anti gandaci de canal, anti gandaci de bucatarie este un dispozitiv mobil si foarte eficient, ce se utilizeaza doar in interior, in cladiri publice, restaurante, cofetarii, si alte locuri unde daunatorii si parazitii exista. Capcana electrica pentru gandaci este pr..
198,52 RON
Model: P-03013
CAPCANA MULTICAPTURA ZINCATA Capcana mecanica pentru multicaptura rozatoare mari si mici. Fixare pe podea sau  in exterior. Material - tabla zincata. Mecanism cu autoblocare.                                ..
202,30 RON
Model: P-03018
CAPCANA MULTICAPTURA METALICA Descriere: Este o capcană pentru capturare multiplă, din metal zincat, pentru capturarea si monitorizarea speciei Mus Musculus. Mecanismul său dublu, cu contragreutate, permite intrarea soarecilor dar nu si iesirea lor. Partea superioară a capcanei este transparentă..
39,27 RON
Capcana pentru gandaci BioStop - set 4 buc.
Cel mai vandut
Brand: Babolna Bio Model: BB340
Capcana pentru gandaci BioStop - set 4 buc. Ce este capcana pentru gandaci BioStop ? Este un produs non toxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor, pentru eliminarea infectiilor de gandaci, precum si pentru neutralizarea unei zone libere de gandaci. Atrage in mod eficient si e..
21,85 RON
Capcana pentru gandaci GEOTRAP - PASTILA Capcana pentru gandaci GEOTRAP - PASTILA
Cel mai vandut
Model: P-04001
CAPCANA PENTRU GANDACI GEOTRAP - PASTILA Descriere: Tabletă alimentare capcana pentru gândaci, este un produs utilizat pentru monitorizarea și capturarea gândacilor. În special, acest dispozitiv este adecvat pentru capturarea următoarelor specii de gândaci: germanica Blattella (gândacul ..
3,60 RON
Brand: Bros Model: 076
Capcana tunel cu lipici impotriva gandacilor de bucatarie captureaza in mod eficient gandacii de bucatarie si alte insecte taratoare, iar formula speciala a lipiciului determina sa-si pastreze eficienta pentru mai multe luni. Mod de utilizare Capcana tunel cu lipici BROS impotriva gandacilor d..
10,40 RON
Capcane din carton, cu adeziv si feromoni pentru atragerea si lipirea insectelor Capcane din carton, cu adeziv si feromoni pentru atragerea si lipirea insectelor
Cel mai vandut
Model: P-04147
Tableta pentru gândaci este un produs utilizat pentru monitorizarea și capturarea gândacilor. Este indicat pentru capturarea următoarelor specii de gândaci: Germanica Blattella (gândacul gri de bucatarii si spitale Blattella) Blatta orientalis (gândacul de locuinte vechi), Periplaneta Americana (..
4,58 RON
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.