Menu
Your Cart

Comenzile inregistrate online Miercuri 30.11.2022 - LUNI 05.12.2022 vor fi procesate si expediate LUNI 05.12.2022 .

In acest interval nu vor fi preluate apeluri telefonice

Pentru comenzi sau reclamatii va rugam sa folositi adresa de email office@impotrivadaunatorilor.ro.

Anti plosnite

Aparat anti acarieni portabil Isotronic Aparat anti acarieni portabil Isotronic
Brand de Top  CADOU
Brand: Isotronic Model: 92320
Aparat anti acarieni portabil Isotronic Aparatul anti acarieni portabil este igienic si practic! Sanatatea ta este importanta! Protejeaza-te impotriva acarienilor, paianjenilor sau plosnitelor prin intermediul aparatului anti acarieni portabil de la Isotronic!   Modul de utilizare: ..
69,99 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BP1L
Insecticid concentratCompozitie, 100 de grame de produs contin:Deltametrina ....................................2,5 g%Tetrametrina.................................... 1%.Culoare: alb;Miros specific.Formula Produsului:BIOTRIN PLUS se prezinta sub forma de emulsie concentrata ce contine..
265,00 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BS100ML
Insecticid concentrat Biosect 25EC 100 ML.Biosect 25 EC se comercializeaza utilizatorilor profesionali, licentiati si nelicentiati! Insecticid sub forma de solutie concentrata, cu solvent pe baza de petrol, pentru igiena si sanatea publica. Insecticid pe baza de Cipermetrina, tetrametrina si pi..
27,22 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BS1L
Insecticid concentrat Biosect 25EC 1LBiosect 25 EC se comercializeaza utilizatorilor profesionali, licentiati si nelicentiati! Insecticid sub forma de solutie concentrata, cu solvent pe baza de petrol, pentru igiena si sanatea publica. Insecticid pe baza de Cipermetrina, tetrametrina si piperon..
199,99 RON
Brand: ImpotrivaDaunatorilor Model: BS50ML
Insecticid concentrat Biosect 25EC 50 ml.Biosect 25 EC se comercializeaza utilizatorilor profesionali, licentiati si nelicentiati! Insecticid sub forma de solutie concentrata, cu solvent pe baza de petrol, pentru igiena si sanatea publica. Insecticid pe baza de Cipermetrina, tetrametrina si pip..
15,33 RON
Brand: Flortis Model: 1331560
Capcana pentru plosnite de pat Flortis este conceputa special pentru a atrage plosnitele aceasta avand un continut de lipici ce nu are miros si nu deranjeaza.Acest tip de capcana se poate aseza in general in locurile in care se gasesc cel mai adesea astfel de daunatori:pe tablia de la pat.sub pat, f..
18,99 RON
Afişare 13 - 18 din 18 (2 pagini)