Menu
Your Cart

Capcane mecanice

Vata de otel impotriva rozatoarelor, anti soareci,anti sobolani Vata de otel impotriva rozatoarelor, anti soareci,anti sobolani
Cel mai vandut -19 %
Brand: Pest-x-Defend Model: 540220
Vata confectionata din otel inoxidabil, pentru blocarea soarecilor si sobolanilor. Produsul este foarte bun pentru etansarea gaurilor si crapaturilor din zidarie. In acest fel rozatoarele si alte animale daunatoare sunt impiedicate sa patrunda in cladiri si locuinte.Date tehnice :Produs: Anti-rozato..
32,23 RON 39,99 RON
Brand: Casa animalelor Model: CAPC/ROZ/60/M
Capcana pentru animale de talie mica, confectionata din plasa zincata,ideala pentru a prinde soarecii si sobolanii din gospodarie. Aceasta capcana este prevazuta cu arc pentru a  fi imposibil de deschis de animal, si in acelas timp este mult mai rapida la capturare. Dimensiuni: &nb..
65,00 RON
Model: K299602
Capcana din lemn Luna eficienta pentru capturarea soarecilor, usor de manevrat, cu actiune rapida. Este confectionata din material rezistent in timp, material lemnos de calitate inalta, cu un design ce confera o eficienta ridicata a produsului. Cum functioneaza: Se pozitioneaza in zonele unde..
12,32 RON
Model: K299613
Capcana mecanica din lemn Luna este eficienta pentru capturarea atat a soarecilor cat si a sobolanilor. Este o capcana usor de manevrat, cu actiune rapida. Confectionata din material lemnos de calitate inalta, rezistent in timp, are cu un design ce ofera o eficienta ridicata a produsului. Cum ..
14,17 RON
Brand: Bros Model: 383
Capcana de lemn BROS  impotriva soarecilor 2pcs pentru constructia acestei capcane a fost utilizata o calitate inalta a materialului lemnos, iar designul ales confera o eficienta ridicata produsului.  Mod de utilizare Capcana de lemn BROS impotriva soarecilor 2pcs: Capcana de lem..
12,00 RON
Brand: Pest-x-Defend Model: 55648
Capcana pentru șoareci clasică din lemn, cu mecanism metalic.Pachetul conține 2 capcane.Ușor de instalatMecanism solid și sigurBază din lemn naturalMaterial:       Lemn / MetalCuloare:        NaturDimensiuni:  100 x 45 mm..
9,99 RON
Afişare 13 - 18 din 18 (2 pagini)
0.53s