Menu
Your Cart

Vebi

Brand: Vebi Model: V05
Granule impotriva cartitelor 1000 mlCOMPOZITIEEsente aromatice active ce creeaza o bariera impotriva cartitelor.CARACTERISTICIAmestec de uleiuri esentiale proiectat special pentru indepartarea pe cai naturale a cartitelor si nutriilor. Produs natural sub forma de granule, usor de aplicat si folosit ..
53,56 RON
Brand: Vebi Model: V04
Spray pentru a tine la distanta cainii si pisicileEsente aromatice active ce creeaza o bariera impotriva cainilor si pisicilor.CARACTERISTICISpray pe baza de uleiuri esentiale ce creeaza o bariera olfactiva, un miros neplacut pentru caini si pisici. Inofensiv pentru oameni si animale. Nu deteri..
69,98 RON
Brand: Vebi Model: V32
Draker RTU 1 L este un insecticid lichid microincapsulat sub forma de flacon cu pulverizator ce are cu efect indelungat si un spectru larg de actiune.Compozitie:cipermetrina 0,30 gtetrametrina 0,06 gpiperonil butoxid 0,30 gco-formulanti q.s.p 100,00 gMod de actiune:Actiunea initiala a insecticidulu..
38,00 RON
Brand: Vebi Model: V40
Duracid spray impotriva insectelor este un insecticid aerosol gata de utilizare foarte eficient împotriva gandacilor de bucatarie, furnicilor, mustelor și tantarilor. CARACTERISTICIDURACID este un insecticid aerosol pentru combaterea unei vaste game de insecte zburătoare şi târâtoare precu..
34,99 RON
Afişare 13 - 16 din 16 (2 pagini)
0.35s