Menu
Your Cart

Trapcoll Lipici rozatoare 135 gr.

Trapcoll Lipici rozatoare 135 gr.
Nou Cel mai vandut
Trapcoll Lipici rozatoare 135 gr.
  • Stoc: In Stoc
  • Model: SP06
  • Pretul include: TVA
9,99 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Marti, 05 Martie - Miercuri, 06 Martie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

Trapcoll lipici rozatoare 135 g este un produs eficient si non-toxic pentru capturarea soarecilor, sobolanilor de orice dimensiune si a insectelor. Acesta este un lipici pentru fibra lunga, cu mare putere adeziva, inodor, incolor, neinflamabil, care ramane lipicios in timp, fara a suferi alterari. Lipiciul poate fi utilizat pe scanduri, benzi de carton, diverse suporturi care nu sunt absorbante.


Pentru prinderea soarecilor, se aplica pe carton neted intr-o banda lata de 1 cm. Pentru prinderea sobolanilor, se utilizeaza un suport de placaj sau plastic, o bucata de folie de plastic groasa, latimea benzii adezive in acest caz este de 3 cm. Presand tubul, formati cordoane in zigzag, la distanta de 3-4 cm unele de altele, acoperind intreaga suprafata a suportului. Adaugati, eventual, o momeala in centrul capcanei (de ex. branza, seminte, paine cu ulei de floarea-soarelui nerafinat sau biscuite) pentru cresterea puterii de atragere a rozatoarele. Amplasati placile in locurile frecventate de rozatoare.


Produsul este potrivit pentru utilizare atat in interior cat si in exterior, atat de persoane fizice cat si de firma autorizata deratizare. Este recomandat sa verificati la 2 zile, pentru a elimina rozatoarea prinsa in capcana si sa evitati amplasarea placilor cu lipici pe un sol prea prafos (se incarca cu praf lipicios).


Trapcoll lipici rozatoare 135 g este ideal pentru utilizare in habitatul rozatoarelor, cum ar fi grane, bucatarii, catering si spatii agroalimentare. Produsul poate fi utilizat ca masura preventiva, mai ales impotriva sobolanilor, dar si ca masura curativa in cazul infestarii puternice cu soareci.


Contine :

  • Polibutilenă
  • Polizobutilenă.


Ambalaj: Tub 135 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.57s