Menu
Your Cart

Set 5 x Pulbere impotriva capuselor 50g.

Set 5 x Pulbere impotriva capuselor 50g.
Cel mai vandut -16 %
Set 5 x Pulbere impotriva capuselor 50g.
 • Stoc: In Stoc
 • Brand: Homevo
 • Model: 5x003787
 • Pretul include: TVA
49,99 RON
59,55 RON

Acest pachet contine:

Pulbere impotriva capuselor 50g.  x 5
11,91 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Joi, 25 Aprilie - Vineri, 26 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Set 5 x Pulbere impotriva capuselor 50g.

Sezonul martie-aprilie, este potrivit pentru dezinsecţia împotriva căpuşelor, întrucât temperaturile sunt peste 15-20 de grade. Repetarea tratamentului se recomanda în general intre 3 săptămâni şi 2 luni, dar toate acestea în funcţie de gradul de infestare. Recomandat este ca o dată cu dezinsecţia spaţiului să se acorde o atenţie şi animalelor, astfel încât este necesar şi un tratament pentru acestea în ceea ce priveşte pericolul căpuşelor.

Să vedem care sunt paşii necesari pe care trebuie să îi urmăm atunci când trebuie să facem o dezinsecţie a căpuşelor:

 • În primul rând, trebuie întreţinută vegetaţia, iarba trebuie tunsă constant, întrucât dacă firul ierbii este foarte lung este posibil ca insecticidul să nu ajungă la bază, zona unde se ascund căpuşele.
 • Aplicarea insecticidului trebuie să fie făcută rezidual – cu ajutorul atomizorului.
 • Se va trata integral suprafaţă ce se bănuieşte a fi infestata de căpuşe prin benzi transversal pentru generarea unei protecţii de suprafaţă. Se începe cu tratamentul perimetral, benzile de tratament urmând a fi consecutive pentru a nu se lăsa nici o parte a spaţiului netratata.
 • Insecticidul trebuie să fie aplicat şi pe gardurile învecinate zonei de vegetaţie, până la înălţimea de circa 1 m faţă de sol.
 • În caz de infestare a animalelor, insecticidul nu va fi aplicat direct pe animal – vor fi folosite produse specifice, sub îndrumarea unui doctor veterinar;
 • Dacă iarba este mult prea înaltă, insecticidul nu va ajunge la baza solului, unde căpuşele se ascund de obicei, tratamentul urmând a se degrada şi mult mai repede datorită factorilor naturali de mediu;
 • În cazul în care este imposibilă îndepărtarea vegetaţiei, există şi varianta tratamentului prin nebulizare la rece, aparatele de nebulizare urmând a fi îndreptate la 40° către sol şi setate pe puterea maximă pentru penetrarea barajului de vegetaţie;
 • Este de reţinut faptul că orice tratament cu insecticid în exterior durează până la prima ploaie; de asemenea, şi roua în exces poate afecta eficacitatea tratamentului, mai ales dacă vegetaţia este abundenţă şi înaltă.

Însă acum găsiţi un produs 100% natural, care conţine diatomee sub formă de pulbere, suficient pentru două utilizări, reuşind să elimine toate stadiile larvare. Pentru că este un produs bio Diatom pest Căpuşe, nu afectează sănătatea animalelor, astfel încât puteţi folosi acest produs şi pe animale, în special pe zonele unde căpuşele şi-au făcut apariţia.

Conţinutul unui plic se toarnă în palmă şi se aplică pe plana animalului, insistându-se pe zonele afectate, în special în zona capului, unde îşi fac apariţia cel mai des căpuşele întrucât este o zonă puternic vascularizata.

 

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Pulbere impotriva capuselor
Pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 50 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.63s