Menu
Your Cart

Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.

Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.
Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.
Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.
Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.
Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: Homevo
  • Model: 5x003817
  • Pretul include: TVA
49,99 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Joi, 25 Aprilie - Vineri, 26 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Set 5 x Diatom Pest Plosnite de pat 50g.

Ploşniţele de pat sunt acele tipuri de insecte care se hrănesc cu sânge uman, de obicei pe timpul nopţii. Mușcările lor pot duce la o serie de afecţiuni asupra sănătății, inclusiv erupții cutanate, efecte psihologice și simptome alergice. Muşcăturile ploşniţelor de pat pot duce la schimbări în ceea ce priveşte textura pielii prin apariţia unor bubiţe mici roşii, care de regulă provoacă mâncărimi insuportabile, de la blistere invizibile la proeminente. Simptomele pot dura câteva minute sau chiar zile. Mâncărimea este unul din cele mai obișnuite simptome ale muşcăturilor ploşniţelor de pat, însa există şi posibilitatea ca in cazul altor persoane să se manifeste diferit, spre exemplu unele persoane se pot simți obosite sau pot avea febră. În mod obișnuit, zonele neacoperite ale corpului sunt cele mai afectate, iar mușcăturile apar într-un rând. Ceea ce nu se știe este că mușcăturile ploşniţelor de pat nu transmit nici o boală infecțioasă.

Tratamentul este simptomatic. Eliminarea ploşniţelor de pat din casă este adesea dificilă, pentru că ploşniţele de pat pot supraviețui până la un an fără hrănire. Pot fi necesare tratamente repetate într-o casă, întrucât aşa cum am menţionat şi anterior sunt foarte greu de învins. În general aceste tratamente pot include încălzirea lucrurilor afectate la 50 ° C (122 ° F) mai mult de 90 de minute, aspirarea frecventă, spălarea îmbrăcămintei la temperaturi ridicate și utilizarea diverselor pesticide.

Infestarea este rar cauzată de o igienă riguroasă, întrucât pot apărea în orice loc, însă nu trebuie să excludem aceasta variant, întrucât este un motiv care poate duce de altfel la apariţia acestora. În general acestea apar în locuri precum elementele personale ale omului care le hrănesc.

În momentul în care aplicaţi un tratament împotriva acestora trebuie să vă asiguraţi că tratamentul a ajuns în fiecare loc, întrucât ele se pot ascunde în fisuri, crăpături, cusături, locuri înguste, îmbinările de la pat şi din mobila oricare ar fi ea. De asemenea, se înmulţesc foarte repede, ceea ce înseamnă că tratamentul trebuie să fie foarte puternic şi eficient deopotrivă.

Noi vă recomandăm Homevo ploşniţe de pat, un produs 100% natural, care acţionează extrem de eficient şi elimina ploşniţele de pat dintr-un stadiu incipient, astfel încât provoacă moartea acestora în maxim 72 de ore. Pulberea se aplică în crăpăturile mobilierului, uşi, parchet, cu alte cuvinte în orice loc în care credeţi că acestea există, de asemenea se poate aplica şi pe saltea, însă trebuie ca aceasta să fie acoperită cu un cearceaf pentru că substanţa să nu intre în contact cu pielea.

Se aplică pulberea în crăpăturile de la mobilier, parchet, uşi, rame de tablouri, lambriuri, etc. De asemenea poate fi utilizat şi pe saltele, cu condiţia ca, după aplicare, acestea să fie protejate cu un cearceaf. Pentru a avea eficienţă maximă se vor face minim 3 tratamente cu un timp de pauză de 3 - 4 zile între ele. Diatom Pest Ploşniţe de Pat trebuie utilizat pe toată suprafaţa imobilului infestat, nu doar în anumite locuri.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Diatom Pest Plosnite de pat
Pentru Combaterea Daunatorilor Insecticide
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 50 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.67s