Menu
Your Cart

Repelent pentru reptile,serpi,soparle 5kg.

Repelent pentru reptile,serpi,soparle 5kg.
Repelent pentru reptile,serpi,soparle 5kg.
530,00 RON

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu a-ti primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

REPELENT REPTILE 5 KG

Bariera aromatica pentru a alunga reptilele.

Nu este daunator persoanelor sau animalelor.

COMPOZITIE:
Ulei de camfor  <5%;

Coformulanti  q.b.a 100.

Repelentul de reptile  inlocuieste caile de atac traditionale de combatere a reptilelor. Este solutia ideala atunci cand nu doriti sa utilizati substante otravitoare sau capcane adezive si mecanice.
Functia repelentului este strict de a tine departe reptilele, fara a fi daunatoare pentru ei insisi, mediu sau alte animale.
Repelentul contine o combinatie de substante odorizante ce determina sarpele sa nu mai tranziteze sau sa stationeze in zona respectiva.

Caracteristici repelentului de reptile si modul de actiune:
Produs granulat cu esente aromatice active pentru a alunga reptilele din locurile tratate fara a fi daunatoare lor si altor animale. Organul Jacobson, extrasenzorial situat in partea superioara a gurii reptilei si este folosit in principal pentru a evalua mediul ambient circumstant. Acesta este folosit atunci cand reptila isi foloseste limba. Repelentul va paraliza temporar functiile organului Jacobson, facand reptila sa se retraga cu rapiditate. Repelentul de reptile Kalif este un produs în formă granulară care este aplicat cu uşurinţă, pur şi simplu prin dispersie în jurul locuinţelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc. pentru a ţine reptilele departe de aceste zone. Poate fi aplicat şi în jurul grădinilor dar nu în incinta acestora. Nu trebuie să se utilizeze pe terenurile cultivate cu culturi destinate alimentaţiei pentru om sau animale.

Informatii despre aplicarea repelentului de reptile:
Pentru a proteja o zonă în interiorul căreia este posibil să existe reptile, este nevoie să
se aplice o cantitate mică de repelent de reptile pe toată suprafaţa.
Folosind această metodă, un recipient de repelent de 600 g protejează aproximativ 60 - 70 metri pătraţi de suprafaţă. Asta inseamna 8 - 10 g pe metru patrat. Se aplică din nou repelentul de-a lungul perimetrului pe o bandă lată de circa 15 - 20 cm. Aceasta aplicare trebuie sa se faca dupa 48 ore. La crearea barierei de acces produsul este suficient pentru o banda cu lungimea de peste 300 - 400 metri liniari. Daca inca mai exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata. Dupa o saptamana se inchide cu repelent si zona respectiva blocand in totalitate accesul. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1 - 2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face "bariera de protectie" in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.

Avantajele utilizarii repelentului de reptile:
-Utilizarea acestor produse este recomandata la exterior si ofera protectie pentru o suprafata mai mare decat in cazul capcanelor adezive. Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei ce se doreste a fi protejata.

-Substanta poate fi aplicata pe lângă apă dar nu în apă. Pentru a evita ca reptilele să ajungă şi să colonizeze lacuri, fântâni, piscine, etc. se aplică pe o porţiune de circa 15 - 20 cm în jurul ochiurilor de apă, pe limita maximă de prea plin.

-Este indicata utilizarea repelentului, avand un regulator de emitere a vaporilor care îi permite să rămână activ timp de 2 luni în condiţii atmosferice normale. O ploaie abundentă nu afectează produsul. Totuşi, după o ploaie prelungită şi puternică, este nevoie să se repete tratamentul. Când mirosul caracteristic al produsului se diminuează, eficacitatea acestuia este redusă.

-Se poate aplica in zonele infestate de reptile, sau unde doriti sa preveniti prezenta lor: gradini, campuri, razoare, rondouri de plante, stive de lemn etc. in doza de 10 g pe 1 mp. In caz de infestare masina, pentru un tratament eficient se recomanda dublarea dozei.
Repetati tratamentul la fiecare 8 - 10 zile, sau dupa o eventuala ploaie sau irigare de teren pe ariile de protectie. Cand mirosul produsului se pierde, scade si din eficacitatea acestuia.

Avertizari pentru utilizarea repelentului de reptile:
Nu folositi produsul in alte scopuri decat cele indicate. Conservati produsul bine inchis in recipientul original, in loc racoros si uscat. Nu pastrati produsul impreuna cu alimentele. Cititi atent instructiunile inainte de folosire. Contine materiale inerte si argiloase, esente aromatice active.
Produsul este destinat exclusiv pentru uz profesional !.
Se folosesc mănuși adecvate cand utilizați produsul !.

Continutul repelentului de reptile:
100% Uleiuri aromatice cu efect repelent.

Prezentare ambalaj:
Recipient de plastic de 5kg.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.