Menu
Your Cart

Granule pentru reptile,serpi,soparle 5kg.

Granule pentru reptile,serpi,soparle 5kg.
Granule pentru reptile,serpi,soparle 5kg.
530,00 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Vineri, 26 Aprilie - Luni, 29 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Solutie REPTILE 5 KG

Bariera aromatica pentru a alunga reptilele.

Nu este daunator persoanelor sau animalelor.

COMPOZITIE:
Ulei de camfor  <5%;

Coformulanti  q.b.a 100.

Solutia de reptile  inlocuieste caile de atac traditionale de combatere a reptilelor. Este solutia ideala atunci cand nu doriti sa utilizati substante otravitoare sau capcane adezive si mecanice.
Functia produsului este strict de a tine departe reptilele, fara a fi daunatoare pentru ei insisi, mediu sau alte animale.
Produsul contine o combinatie de substante odorizante ce determina sarpele sa nu mai tranziteze sau sa stationeze in zona respectiva.

Caracteristici solutiei de reptile si modul de actiune:
Produs granulat cu esente aromatice active pentru a alunga reptilele din locurile tratate fara a fi daunatoare lor si altor animale. Organul Jacobson, extrasenzorial situat in partea superioara a gurii reptilei si este folosit in principal pentru a evalua mediul ambient circumstant. Acesta este folosit atunci cand reptila isi foloseste limba. Solutia va paraliza temporar functiile organului Jacobson, facand reptila sa se retraga cu rapiditate. Solutia anti reptile Kalif este un produs în formă granulară care este aplicat cu uşurinţă, pur şi simplu prin dispersie în jurul locuinţelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc. pentru a ţine reptilele departe de aceste zone. Poate fi aplicat şi în jurul grădinilor dar nu în incinta acestora. Nu trebuie să se utilizeze pe terenurile cultivate cu culturi destinate alimentaţiei pentru om sau animale.

Informatii despre aplicarea granulele anti reptile:
Pentru a proteja o zonă în interiorul căreia este posibil să existe reptile, este nevoie să
se aplice o cantitate mică de solutie anti reptile pe toată suprafaţa.
Folosind această metodă, un recipient de solutie de 600 g protejează aproximativ 60 - 70 metri pătraţi de suprafaţă. Asta inseamna 8 - 10 g pe metru patrat. Se aplică din nou produsul de-a lungul perimetrului pe o bandă lată de circa 15 - 20 cm. Aceasta aplicare trebuie sa se faca dupa 48 ore. La crearea barierei de acces produsul este suficient pentru o banda cu lungimea de peste 300 - 400 metri liniari. Daca inca mai exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata. Dupa o saptamana se inchide cu solutia si zona respectiva blocand in totalitate accesul. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1 - 2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face "bariera de protectie" in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.

Avantajele utilizarii granulelor anti reptile:
-Utilizarea acestor produse este recomandata la exterior si ofera protectie pentru o suprafata mai mare decat in cazul capcanelor adezive. Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei ce se doreste a fi protejata.

-Substanta poate fi aplicata pe lângă apă dar nu în apă. Pentru a evita ca reptilele să ajungă şi să colonizeze lacuri, fântâni, piscine, etc. se aplică pe o porţiune de circa 15 - 20 cm în jurul ochiurilor de apă, pe limita maximă de prea plin.

-Este indicata utilizarea granulelor, avand un regulator de emitere a vaporilor care îi permite să rămână activ timp de 2 luni în condiţii atmosferice normale. O ploaie abundentă nu afectează produsul. Totuşi, după o ploaie prelungită şi puternică, este nevoie să se repete tratamentul. Când mirosul caracteristic al produsului se diminuează, eficacitatea acestuia este redusă.

-Se poate aplica in zonele infestate de reptile, sau unde doriti sa preveniti prezenta lor: gradini, campuri, razoare, rondouri de plante, stive de lemn etc. in doza de 10 g pe 1 mp. In caz de infestare masina, pentru un tratament eficient se recomanda dublarea dozei.
Repetati tratamentul la fiecare 8 - 10 zile, sau dupa o eventuala ploaie sau irigare de teren pe ariile de protectie. Cand mirosul produsului se pierde, scade si din eficacitatea acestuia.

Avertizari pentru utilizarea granulelor anti reptile:
Nu folositi produsul in alte scopuri decat cele indicate. Conservati produsul bine inchis in recipientul original, in loc racoros si uscat. Nu pastrati produsul impreuna cu alimentele. Cititi atent instructiunile inainte de folosire. Contine materiale inerte si argiloase, esente aromatice active.
Produsul este destinat exclusiv pentru uz profesional !.
Se folosesc mănuși adecvate cand utilizați produsul !.

Continutul granulelor anti reptile:
100% Uleiuri aromatice cu efect de alungare a reptilelor.

Prezentare ambalaj:
Recipient de plastic de 5kg.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Granule pentru reptile ,serpi, soparle
Pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 5 KG

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.62s