Menu
Your Cart

Granule anti melci 50g.

Granule anti melci 50g.
Granule anti melci 50g.
Granule anti melci 50g.
Granule anti melci 50g.
Granule anti melci 50g.
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: Homevo
  • Model: 003602
  • Pretul include: TVA
8,34 RON
Cumparati astazi si comanda va fi livrata:
Miercuri, 06 Martie - Joi, 07 Martie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.

Fermierii dispun de o mulțime de opțiuni pentru a-și apăra culturile de melci și melci, dar niciunul nu este garantat cu 100% de succes. Metodele pe care le iau se încadrează în două categorii:

O modalitate de a împiedica melcii să vă mănânce culturile este să construiți un perete sau o barieră în jurul culturilor pe care melcii și melcii nu le pot trece. Acest lucru ar putea părea o strategie simplă, dar aceste moluște de grădină sunt foarte mascate și pot urca cu bucurie pe suprafețe verticale sau în subteran. Agricultorii și grădinarii folosesc lucruri precum cochilii de ouă, grâul de cafea și nisipul ascuțit, pentru a crea o suprafață prea inconfortabilă pentru a traversa melcii și melcii.

Pentru plantele cultivate în recipiente, benzi de bandă de cupru pot fi înfășurate în jurul marginilor. Cuprul produce un mic șoc electric atunci când intră în contact cu secreția slabă pe care o fac sobolanii și melcii, ceea ce este adesea suficient pentru a împiedica dăunătorul să meargă mai departe.

Un pesticid este un produs chimic care este destinat să distrugă dăunătorii. Chimicalele care pot fi eficiente la uciderea sau descurajarea melcilor și a melcilor includ metaldehidă, metiocarb și sulfat de cupru. Aceste substanțe chimice se vor sparge treptat în sol sau se vor spăla, moment în care se vor întoarce melcii și melcii. Agricultorii trebuie să cântărească costul cumpărării și aplicării regulate a pesticidelor în raport cu prețul pe care îl pot obține atunci când vinde recolta.

În general, pesticidele sunt cele mai utilizate metode de a scăpa de acest dăunători, care ajung treptat să vă distrugă recoltele. Printre cele mai eficiente se dovedesc a fi produsele de la Homevo, care va asigura o grădină fără dăunători. Astfel, vorbim despre Argosan B un produs eficient, care distruge melcii şi limacşii care ajung să infesteze culturile agricole. Produsul se prezintă sub forma unor granule a căror lungimi sunt diferite de circa 5-7 cm, de culoare albastră şi care au un conţinut de aproximativ 5% metaldehida. Acest produs are rolul de a atrage moluştele prin intermediul proteinelor care se regăsesc în momeala. Produsul se aplică pe podea prin împrăştierea, sau se aşează în rânduri şi se aplică în momentul în care aţi sesizat că prădătorii şi-au făcut apariţia, însă este recomandat să fie seară după ploaie, sau după irigare.

Preţurile şi extrem de accesibile, iar după prima utilizare veţi putea sesiza eficienta produsului.

 

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Granule anti melci
Pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 50 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.62s