Menu
Your Cart

Raticid Parafina Rubis 200gr

Raticid Parafina Rubis 200gr
Raticid Parafina Rubis 200gr
10,15 RON
Cumparati astazi pana in ora 14:00 si comanda va fi livrata:
Vineri, 26 Aprilie - Luni, 29 Aprilie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Momeala rodenticida sub forma de parafina gata de utilizare. 

Compozitie:  - Difenacum (CAS n 56073-07-5) --------------------- 0.005%

Categoria (categoriile) de utilizatori : Exclusiv pentru uz profesionisti Organism(organisme)-țintă (inclusiv stadiul de dezvoltare) : Şoarecele de casă (Mus musculus), șobolanul brun (Rattus norvegicus).

Domeniul de utilizare : Impotriva șoarecelui de casă și șobolanului brun, la interior, la exterior - în jurul clădirilor.

Doza (dozele) și frecvența de aplicare : 
Soareci: 20-30 g momeala 1 statie de intoxicare, la fiecare 3 m (infestare mare), respectiv 5 m. (infestare mica).
Sobolani (Rattus norvegicus- sobolanul cenusiu): 90-100 g momeala 1 statie de intoxicare, la fiecare 5 m (infestare mare), respectiv 10 m (infestare mica).

Instrucțiuni de utilizare: Dacă este posibil, înainte de tratament, informați persoanele care s-ar putea afla în preajma capcanelor (de exemplu, utilizatorii zonei tratate și ai împrejurimilor acesteia) în legătură cu campania de combatere a rozătoarelor. Pentru a reduce
riscul de intoxicare secundară, pe durata tratamentului căutați și îndepărtați frecvent rozătoarele moarte (de exemplu, cel puțin de două ori pe săptămână).

Detalii privind efectele directe sau indirecte, instrucțiuni de prim ajutor și măsuri de urgență pentru protecția mediului : Acest produs conține o substanță anticoagulantă. Simptomele în caz de ingestie, care uneori se pot manifesta cu întârziere, pot să includă sângerări nazale și gingivale. 
În cazuri severe, pot să apară echimoze la suprafața pielii și sânge în excremente sau în urină. Antidot: vitamina K1, administrată numai de personal medical/veterinar. 
În caz de: expunere cutanată, spălați pielea cu apă, apoi cu apă și săpun. 
Expunere oculară, clătiți ochii cu lichid de uz ocular sau cu apă și țineți pleoapele deschise timp de cel puțin 10 minute. Nu provocați voma. În caz de înghițire, consultați imediat medicul și prezentați ambalajul sau eticheta produsului.

Măsuri de reducere a riscurilor : Dacă este posibil, înainte de tratament, informați persoanele care s-ar putea afla în preajma capcanelor (de exemplu, utilizatorii zonei tratate și ai împrejurimilor acesteia) în legătură cu campania de combatere a rozătoarelor. Pentru a reduce riscul de intoxicare secundară, pe durata tratamentului căutați și îndepărtați frecvent rozătoarele moarte (de exemplu, cel puțin de două ori pe săptămână). Acest produs ar trebui să elimine rozătoarele într-o perioadă de 35 de zile.

Fraze de risc H: 
H373 Poate provoca leziuni ale organelor în caz de expunere prelungită sau repetată. 
H360D Poate dăuna fătului. 

Fraze de prudenta: 
P201 Procurați instrucțiuni speciale înainte de utilizare. 
P202 A nu se manipula decât după ce au fost citite și înțelese toate măsurile de securitate. P260 Nu inspiraţi praful. 
P280 Purtați mănuși de protecție. 
P308+313 ÎN CAZ DE expunere sau de posibilă expunere: Consultați medicul. 
P314 Consultaţi medicul, dacă nu vă simţiţi bine.
P405 A se depozita sub cheie. 
P501 Aruncaţi recipientul la în conformitate cu reglementările locale/regionale/naţionale/ internaţionale.

Instrucțiuni pentru eliminarea în siguranță a produsului și a ambalajului acestuia : La sfârșitul perioadei de tratament, eliminați momeala neconsumată și ambalajul în conformitate cu cerințele locale.

Condiții de depozitare și durata de viață a produsului în condiții normale de depozitare : A se păstra într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat. A se păstra recipientul închis și ferit de lumina directă a soarelui. A se păstra în locuri unde nu au acces copii, păsări, animale de companie și animale de fermă. Din cauza modului lent de acțiune, rodenticidele anticoagulante își produc efectul după 4-10 zile de la consumul momelii.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Raticid Parafina
Pentru Combaterea Daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate 200 g

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.63s