Menu
Your Cart

Plasa anti pasari 2x10 8g/mp

Plasa anti pasari 2x10 8g/mp
Plasa anti pasari 2x10 8g/mp
Plasa anti pasari 2x10 8g/mp
Plasa anti pasari 2x10 8g/mp
Plasa anti pasari 2x10 8g/mp
Plasa anti pasari 2x10 8g/mp
Plasa anti pasari 2x10 8g/mp
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: Evo Tools
  • Model: 680370
  • Dimensions: 10,000.00mm x 2,000.00mm x 0.00mm
  • Pretul include: TVA
21,00 RON
Cumparati astazi si comanda va fi livrata:
Marti, 23 Iulie - Miercuri, 24 Iulie

Informatii utile

* aparatele cu  ultrasunete nu actioneaza prin obstacole : pereti, acoperis, geamuri.
* aparatele cu ultrasunete au efect directional
* in cazul in care un produs achizitionat din magazinul nostru nu este potrivit pentru dumneavoastra ne puteti Contacta.
* daca nu ati primit mail/sms pentru confirmarea comenzii va rugam sa ne  Contactati.
* Imaginile produselor au caracter informativ.

Plasa anti pasari Evo Tools 2x10 este o protectie eficienta impotriva pasarilor. Foamea pasarilor creeaza o problema pentru toti cultivatorii de plante si flori. Pasarile pradatoare provoaca probleme mugurilor si fructelor de pe copaci si pe semintele si rasadurile din pamant. Pentru a proteja recoltele de distrugerea partiala sau totala, este necesar sa se foloseasca sisteme de protectie care sa aiba doua functii specifice: asigurarea unei protectii eficiente impotriva pasarilor si prevenirea sau blocarea procesului de crestere biologica.

 

Plasa  anti-pasari Evo Toolse din naylon este foarte eficienta din punct de vedere al costurilor si poate fi utilizata ca plasa pentru custile pasarilor, peste legumele si fructele din gradina, pentru a proteja legumele plantate recent in gradina, peste copaci, flori si altele. Plasa din plastic este livrata in sul ambalat si poate fi trasa pentru a se potrivi majoritatii formelor.

 

Plasa anti pasari Evo Tools 4x10 din plastic va rezista majoritatii atacurilor pasarilor, porumbeilor, soarecilor, iepurilor si veveritelor. Reteaua de plasa este deosebit de importanta pentru utilizarea pe pomi fructiferi proaspeti si plante: capsuni, zmeura, coacaze, mure etc. Poate fi folosita si pentru pomi fructiferi autohtoni, cum ar fi pruni, meri, peri, caisi etc.

Aplicare Plasa anti pasari Evo Tools 2x10

Plasa anti pasari Evo Tools 2x10  este utilizata pentru a proteja fructele, semintele si culturile de pasari. De asemenea, poate fi utilizata in aplicatii verticale, orizontale sau diagonale. Poate proteja arbori individuali, arbusti si gradini mici. Este  ideala pentru vita de vie, tufisuri, plante, gradini si copaci mici.

 

Caracteristici Plasa anti pasari Evo Tools 2x10

Plasa anti pasari Evo Tools 2x10 metri este luminoasa, dar stabila, permite trecerea razelor UV stabilizate, este eficienta  in raport cu alte materiale, prezinta rezistenta la rupere si este usor de instalat. Nylonul de inalta calitate este solvent la temperaturi ridicate, rezistenta la temperaturi scazute, avand o viata extrem de lunga. Poate preveni efectiv ca pasarile sa atace recoltele, impiedicand in mod efectiv patrunderea puilor care zboara, oferind astfel, un control standardizat.

De asemenea, plasa anti pasari Evo Tools 2x10  ofera o umbrire usoara, moderata si creeaza conditii favorabile pentru cresterea culturilor. Plasa anti pasari Evo Tools 2x10 este rezistenta la eroziune, grindina, furtuni si alte fenomene naturale ale naturii.

Plasa anti pasari Evo Tools 2x10, reprezinta o bariera de izolare artificiala, o retea exterioara impotriva pasarilor si elimina calea de control eficienta a diferitelor specii de pasari, si, de asemenea, asigura raspandirea bolilor virale.

Caracteristici Generale
Capacitate
Tip produs Plasa anti pasari
Pentru Plase anti pasari Combaterea daunatorilor
Forma/Textura
Recomandat pentru incaperi pana la
Greutate

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Rau Bun
Captcha
0.54s